Tjurfäktning...

När jag var liten så hade mamma, som dom flesta utländska föräldrar, fixat spanska tv kanaler o titta på eftersom hon förstod de språket bättre.
Vi är inte från Spanien men de va kanaler därifrån som gick på tv:n hemma oftast.
Ibland var de nyheter eller reportage om saker som hände i landet o ofta kom de upp tjurfäktning. Man fick se nån matador som stod med stolthet framför en stackars stressad tjur o försökte locka den så nära som möjligt för att sen njuta av publikens jubel när han lyckats spetsa tjuren med ett spjut rakt i nacken.
Tjuren kämpar för sitt liv o ju mer den kämpar ju mer ser publiken tjuren som ett elakt aggressivt monster o hejjar på matadoren att dräpa de onda svarta djuret.
Jag är o var väldigt känslig när de kommer till djur. Jag minns att jag kunde gå upp på rummet o gråta o må fysiskt illa efter att ha sett djurplågeri på tv. De va jobbigt för mig o visa de för andra i familjen för de var "skämmigt" att gråta o må så dåligt över nått sånt.
Bara nu när jag skriver om tjurfäkting så får jag en klump i halsen o vill bara gråta.
Jag är känslig de vet jag men de finns inget i hela världen som får mig o må så dåligt som djurplågeri. Jag klarar inte o se en bild på ett plågat djur. Jag klara de bara inte... Jag kan inte ens prata om de här ämnet för jag tycker de är jobbigt o ens tänka på. De e synd för de e ett otroligt viktigt ämne o prata om.

Idag såg jag på Aftonbladets hemsida att de blivit förbjudet med tjurfäktning i Katalonien.
Lycka! Äntligen börjar Spanien förstå hur sjuk deras tradition är! Tänk vad många tjurar som lidit o förlorat livet pga en helt onödig, ful, ond o smutsig tradition. 

Ni är väl med o protesterar mot de här?

Ett lyckligt djur=En lycklig Amanda

O den här miljön gör väl en tjur lyckligare än inne på en arena med nån som gör allt för o sätta spjut i han...



Bild hittat på forakarepavag.


Spanien är ett fantastisk land men just i denna fråga så ligger dom efter. Regeringen vill att tjurfäkting ska stämplas som ett kulturarv. Förstår ni vad läskigt att människor inte har en droppe tanke på stackars djuren? Jag blir mörkrädd av såna människor. 
Nåja, förbudet e satt i Katalonien iaf o vi hoppas de sprider sig. Dessvärre trär inte förbudet i kraft förrän 2012 vilket e väldigt deprimerande men bättre sent än aldrig...suck.

Har letat efter nån slags protest lista men jag hittar ingen. Om ni ser nån så ge mig den o länka gärna på era bloggar till den listan. 
Ni kanske hellre skriver om nånting annat o inte har intresse alls för sånt här men en liten länk till en protestlista i slutet av ett inlägg för min skull kan väl inte skada? ;) 

Nu ska jag gå o smyg lysa lite med mobilen i sovrummet så jag kan se Adams ansikte. Jag älskar o titta på honom när han sover. Han e så vacker.

Just nu...

De regnar o luften ute e underbar o fräsh. Vill bara äta av den!
Sitter just nu med mina nybakade hallongrottor o en kopp te på balkongen o drar djupa halsbloss av luften. Underbart!

Blev inge landet idag utan vi drar imorgon istället om allt går som planerat. Sen ska jag få en present i förskott imorgon :D Wiii! Jag lääängtar!

Nu ska mysa en stund till sen fixa med min bröd deg jag har på jäsning. Tror de kommer bli gott. Tekakor med rågsikt o linfrön. Mumma!

Jaaa jag e inne i en bak period! Sorryyy!


Så här njuter man av livet även fast de regnar...


Whats new?

Åmeeeh! Ni e ju helt underbara! TACK för alla fina kommentarer om min tårta! Om ni visste hur de värmer. De finns inte mycke som e härligare än o få uppskattning o beröm för nått man skapat själv så TACK!

E inte världens flitigaste på o blogga känner jag.
Vi har haft mycke för oss men mitt minne e som hos en fisk så jag har inte så mycke o berätta.
Minns att vi varit på Busborgen med Adam o lekt o efter de drog vi o grilla vid vattnet. Den dagen va de nog pappa C som hade roligast. Busborgen e tydligen lika roligt för män som små pojkar...om inte roligare...
Har lite bilder från den dagen men just nu e jag lite för lat...sorry.

Igår kom iaf syster o hälsa på från Göteborg. De blev en liten fika med mamma, Lelle o syster här hos mig o självklart kunde jag inte hålla mig från o baka en liten mini tårta. De förtjäna dom ju ;)

Natten innan kunde jag inte somna så jag prövade mig på o göra egna ätbara rosor o ha på tårtor. Mycke lättare än jag trodde o C vart faktiskt imponerad :)

Min allra första egen gjorda ros...



En helt bunt blev de efter en liten stund...




Så här blev deras tårta till slut...








Tänkte först göra nått mer på den eller nån skrift men ibland e de finare med nånting enkelt. Fick räcka med en rosexplosion i mitten.

Fylld med vit choklad fluff o jordgubbsmousse...





NEEEJ de här kommer inte bli en tårtblogg jag lovar. Men lite smaskens får man väl visa?

Adam utvecklas så de knakar! Han står själv o applåderar åt de samtidigt. Säger vovve (bovve), Adam, mamma o hallå (lallå). Mer än så säkert men de e lite svårt o tolka ibland...
Han e smart vår gosse. Häromdan när jag fick mess på mobilen så lyfte han den o la den mot örat o sa "lallå?". Hahah! De va de gulligaste jag nånsin hört!!!
Man ser hela tiden hur han gör saker som han inte klarade förut o jag o C sitter bara o ler åt han mest hela tiden.

Annars sker de inte mycke förutom att jag fyller tjutio den 8/8 vilket e lite för snart. Man e tant då har jag hört...ufft.
Lite senil har jag blivit de märker jag. I förrgår tex så skulle jag o Adam gå till affären men vi valde att ta den som ligger längre bort så jag fick lite motion. Helt plötsligt går jag helt vilse o efter ca 20 minuter så höll jag på messa C för o komma o leta efter mig för jag fattade inte alls vart jag var.
Efter 20 minuters stirrande på husen runt omkring mig inser jag att de e grannarnas hus o att jag gått i en cirkel. Stod ungefär 30 meter från vårat hus... Fick en vääääldigt dömmande blick av Adam kan jag säga. TANT va de här! Tur jag inte messa Chris... Hur hade de sett ut liksom? Han kommer för o rädda mig så hittar han mig 30 m från vårt hem.

Jaja, bara acceptera att man blir äldre. Jag kan alltid trösta mig med att min älskling oxå blir de. Känns inte lika jobbigt då. Man e ju inte ensam om o bli äldre...


Imorgon drar jag o mina grabbar ut på landet på obestämd tid :) Ska bli riktigt mysigt faktisk! C skrev ett mess tidigare idag om hur mycke han ser fram emot de så jag tror de kommer bli bra.
Var livrädd här ett tag att de va dass där ute men de e tydligen vanligt hus med vanlig toa. PUH! Hade inte klarat av nått annat.

Just nu sitter jag o väntar på de förbjudna... McDonalds....
De e mitt i natten men jag o min tjockis e inte snåla med o unna oss lite skit ibland ;)

Nu ska jag surfa lite innan min dejt med hamburgaren börjar.

Byye!

Tårta

Jag ÄLSKAR o baka tårta!!! Så därför blev jag så himla glad när min vän bad mig baka hennes mans 30-års tårta. Eller bad o bad...jag tvinga henne låta mig baka den.

Eftersom hans största intresse tydligen e böcker så fick de bli en boktårta. Stor o tung blev den även om den ser mindre ut på bilderna.

Jag har aldrig gjort en sån förut o några gånger va de så svårt så jag höll på messa henne o säga att de inte skulle funka. MEN jag fixade de! Klockan 3 på natten blev jag klar haha! Började iofs rätt sent...

De e många moment när man ska göra en tårta o de e nog de som e de jobbigaste o de tråkigaste.
Först måste man baka tårtbottnarna. Receptet jag bestämde mig för o använda den här gången va mycke mindre än jag trodde så första bottnen fick slängas för den va platt som en pannkaka. Blev samma recept fast ggr 4 o då måste man göra den 4 ggr om för man för inte bara fyrdubbla. Då kan kakan säcka ihop tydligen... 20 ägg gick de åt haha! De värsta e att jag inte har elvisp så va tvungen o vispa för hand. TRÄNINGSVÄRK!
Nästa moment e mousserna (2 stycken). Sen måste man göra en smörkräm o täcka tårtorna med eftersom grädde inte funkar så bra med sugarpaste som jag använder till o dekorera med.
När allt de e gjort så börjar man bygga o till sist börjar de roliga...DEKORERINGEN!
De va apsvårt o fixa till de så de blir en bok men de va ju min första bok tårta så nu vet jag bättre till nästa gång. Om jag nånsin gör en till boktårta...

De jobbigaste av allt e o behöva diska hela tiden! Har inte tillräckligt med skålar o bara EN jävla visp så den diskades nog hundra ggr igår.
Nu vet ni vad jag önskar mig i födelsedags present (8/8 ;) ). Tårttillbehör!

Jag hade beställt massa fina tårt verktyg till o gö dekorationerna med men dom hann inte komma i tid så jag fick improvisera lite. Tex bokstäverna. Dom snodde jag från pysslet som blev över från Adams dop bok. De va vanliga platta klistermärken men jag klistra fast dom på ett papper o klippte ut modeller sen la jag modellen på utkavlad sugarpaste o skärde ut med en kniv. Pillrigt! Färgade dom sen guld med ätbar färg.
MYYYCKE lättare om man har klara tårtverktyg men jag fick köra den svåra vägen den här gången...

Bok masken kändes lite barnkalas aktig men som sagt, utan tårtverktyg till o gö dekorationer med så e de lite svårt. En mask e inte så himla svårt o gö för hand så de fick bli en sån med buskiga ögonbryn o en partyhatt. Nu i efterhand tror jag tårtan hade blivit rätt tråkig utan min arabiska Mr Bokmask.

Den blev inte perfekt o dessutom blev de lite hack o grejer i den för tjockis bumpa in i den men jag e nöjd ändå. hoppas bara den smaka okey.
Fyllde den med Geisha fluff o vaniljmousse vilket inte e mina favoriter direkt men de va värdparets önskan.

De e lite tråkigt att man måste täcka med smörkräm innan man lägger på sugarpasten för smörkräm e ju verkligen inte gott (enligt mig)! Men förhoppningsvis så märkte man inte av den allt för mycke. Annars kan man ju pilla bort de översta. Vi får se vad dom säger sen när jag får min dom. 25 personer skulle komma på kalaset så NÅN måste ju ha gillat den...

Här e min Bok-Tårta...





















Jäklans pillrigt o lite svårt ibland men SÅ JÄVLA ROLIGT O GÖRA!

Fick inte en enda kommentar om min nalle tårta till Adams kalas så den kanske ni inte gilla. Vad tycker ni om den här da? För att va amatör så e den väl bra?


De regnar...

Just nu smattrar de i fönstrerna här i Västerås. Vi har haft de jätte kvavt o varmt sista tiden så lite regn behövdes. Folk har verkligen bönat o bett efter de här regnet men jag våga inte öppna min mun o be om regn. E så rädd att de aldrig slutar sen.
I våran lägenhet så e de inte dödsvarmt när de e över 30 grader ute. Den håller sig rätt sval ändå även fast vi inte drar ner persienner o stänger fönster. Tvärtom. Vi öppnar allt o sen blir de ett härligt korsdrag i hela lyan. Me löve korsdrag!

Idag har vi haft en underbar dag!
Jag vakna av att C kittla mig med en vattenmelonsbit på läppen. Öppnade ögonen o såg att han städat heeela lyan. Underbart! Adam satt på en handduk i vardagsrummet med en skål melon bitar o kolla tecknat. När jag ropa på han från sängen så vände han huvet o log o sen återgick han till sina melon bitar hahah! Han älskar melon...kanske mer än sin mamma?
Nee, han kröp faktiskt till mig när jag kom o satt mig på soffan så jag e nog mer älskad än melonbitarna...puh!

På eftermiddan drog vi o grilla hos C:s föräldrar o när vi kom hem så va de meningen vi skulle ha vår obligatoriska dejt på balkongen som vi haft sista kvällarna när Adam somnat. Men nej, de blev regn istället. Man kan sitta där ändå för halva balkongen e täckt men vi hoppa de ikväll.
Finns de nå mysigare än o plocka fram lite gott o tända några ljus på balkongen o sitta där med sin kärlek o prata om livet? Sommarkvällar e underbara.

Jag minns inte ens vad vi har haft för oss sista dagarna men de har hänt lite med Adam iaf.
Han går upp o ner för soffan själv. Trapporna kan han oxå gå upp o ner i o iförrgår tog han 2 steg själv :) Duktiga kille! Vet inte om de var en olyckshändelse men han gjorde de! Från soffan till bordet. Han såg så rolig ut! Rumpan rakt ut! Han såg ut lite som en anka. Och igår när C:s föräldrar var här så släppte han taget på C o stod helt själv o applådera. Haha! Rumpan rakt ut då oxå...
Min lilla anka...
Sen om man säger hallå till Adam så tar han upp mobilen o lägger den mot örat som om han svarar. Fjärrisen har han tydligen oxå lärt sig hur den funkar. Han tar upp den o riktar den mot tv:n o knäpper. Han lär sig de viktigaste först...

Jag o C har väldigt mycke på G nu o jag hoppas verkligen vi lyckas bra med de vi ska göra! Blir därför lite dåligt med uppdatering här för inte nog med att de e sommar o vi vill njuta av varje sekund, utan våra planer som vi håller på med tar lite av vår tid oxå.
Dessutom e ni så dåliga på o feedbacka med lite comments så IBLAND e de tråkigt o engagera sig i bloggen. Men så känner väl alla som bloggar nån gång inte sant?
Bloggen e ju i första hand till mig så jag ska ha minnen men jag behöver inte veta vad vi gjorde VARJE dag så ibland skriver man för dom som man vet läser oxå. Tror jag kommer sluta med de o bara skriva när jag har lust ist. Hoppas de e okey.

Nu ska jag leta efter en cykel på Blocket! :D


Måste bara berätta dagens händelse (sorry C).

Jag o C satt på soffan o han snacka i mobilen. Efter en stund blir jag nyfiken på vad de e för babblare han pratar med eftersom C varit tyst ett bra tag. Jag frågar min pudding vem han pratar med o då visar de sig att min tjockis tydligen bara GLÖMT ta ner luren från örat HAHAHAAAHAA! Önska ni kunde sett hans miin när han insåg att han glömt ta ner handen o satt med mobilen vid örat utan att prata med nån! Han sa bara "oj" o skämdes lite men jag såg nog att han fnissa. Har retat han heeela dagen för de här. Så fort han tittat så har jag suttit med luren vid örat. Jag ska reta han i 10 år för de här!!!


Bild på Adam i lekparken för några veckor sen...






Önska jag var stor så jag oxå kunde va med...




Adam e stolt


Krullis tvinga mig o filma honom när han berättar o visar upp sin hoppborg för er så varsågod...




Adams kalas

Nu e vår lilla prins första födelsedag över. 1 helt år e han nu :)

Allt gick bra förutom att krullis va på sääämsta humöret! Som vanligt när jag o hans pappa har lite o fixa så blir han på dåligt humör. Jag tror, som jag sagt tidigare, att han känner vår stress o sen blir han stressad för de e JÄMT samma sak. Vi måste bli bättre på o hålla tiderna så vi inte behöver stressa när vi ska fixa nått eller gö iordning oss.

Dessutom gick de inte o andas. I västerås e de tropisk hetta! Har varit de i några dagar nu. Man kan knappt andas. Sånt väder va de på hans kalas. Vi satt bara o klibba ihop i princip...
När vi moffat i oss smörgåstårta o tårta o sjungt för Adam så skyndade vi oss till närmsta vatten. Även fast de va kväll så va de sååå varmt o kvavt! Va perfekt o avsluta kalaset med en tripp till vattnet.
Sen drog vi hem o åt lite rester o fick besök av Bella med familj :) Adam gillart!
På slutet va de bara syster o Camilla kvar så de blev lite fotbolls final o snack på balkongen med cola o nötter (skitvarmt fast de var natt!) sen däcka vi. Väldigt skön dag.

Idag har vi varit o hängt hos mamma med lillsyster hela dagen. Adam fick nämligen en stor pirat pool i present av sina "farbröder" som vi invigde direkt!
Den e så grym!



De sprutar vatten framifrån o på kanonerna på sidorna. Sen fick man bollar, svärd, pirat hattar, skydd o en skattkista med oxå. Jag o syrran va lyriska! Adam va inte ett fan direkt men när han blir äldre kommer han lööööva den här!
Med hoppborgen o den här så får jag en känsla av att alla hans polare kommer hänga hos oss...

Blev inte så mycke bilder som jag kan lägga in här tyvärr eftersom jag inte frågat personerna på bilderna om lov men några får ni iaf...


Adam på sin första morgon som 1-åring. Liiite fundersam över vad som ska hända på hans dag...





De e inge roligt när man står vid spegeln o fixar sig o morsan plåtar i smyg. Då kan man få en sån här miin tillbaks...



Alla kläder åkte av innan gästerna kom ändå. Fööör varmt!


Lite fler ballonger o skit i trädet o några leksaker vid filten o vi e redo för KALAS!








Adam gillar o få grejer...




De blev en nalle till tårta. Fyllde den med jordgubbvanilj mousse med färska jordgubbsbitar i...




Här har vi farbror Blå...





Insidan... Körde underdelen i choklad o överdelen i vanilj...




Tänkte lägga in bilder från idag oxå men nu e de mys på balkongen som gäller.

Sov gott i hettan!


Världens bästa prins fyller 1 år idag!

De e helt ofattbart! Men när jag tittar på honom så ser jag. Han e inte en bebis. Han e en pojke med stor personlighet. Mitt mamma hjärta kan ändå inte låta bli o känna att de går lite för fort.

Här är bilder från första dagarna till nu...


NYFÖDD



CA 1 MÅNAD



NÄSTAN 2 MÅNADER




3 MÅNADER







4 MÅNADER






5 MÅNADER





6 MÅNADER






7 MÅNADER










8 MÅNADER







9 MÅNADER








10 MÅNADER







11 MÅNADER









12 MÅNADER






Jag tappar luften bara jag ens börjar fundera på hur mycke du betyder för mig så de e ingen idé.
TACK för att DU kom till oss, vår glädje, lycka o inspiration i livet.
Du har visat oss hur livet ska vara. Varje (bokstavligen varje) morgon när jag tittar mot dig så ger du mig de största leendet du har o precis där, från att jag öppnar mina ögon, så påminner du mig hur lycklig o tacksam jag är. Man kan inte ge en bättre känsla o vakna till än den du ger oss. Tack för att du gör vårt liv fyllt av glädje o kärlek.

En miljon ord skulle inte räcka för o beskriva hur mycke du betyder för mig så jag kommer inte ens försöka.

Du e mitt allt.

Jag älskar dig min son.

Grattis på din födelsedag!


Tiden går läskigt snabbt...

Imorgon fyller vår vackra prins 1 år. De går för snabbt. Hur kan han redan vara 1 år???

Vi kommer fira bara vi 3 imorgon lite smått sen firar vi med familj o vänner på söndag.

Sitter här o funderar på hur hans tårta ska bli. Några tips? Vi får se imorgon. Kommer nog fylla den med jordgubb o vanilj mousse iaf. Jaja, jag e helt tom i skallen just nu så jag tjoolar in lite bilder från igår på lilleman.
Tyvärr har jag inga dagens bilder för lilleman o hans pappa drog till busborgen själva idag (pappa time) o dom tog inte med sig kameran. Jäkligt kul hade dom iaf hörde jag :) Nästa gång ska JAG oxå med. Furrit ju :(

Adam hjälpte mig med disken igår. Efter lite torra kläder drog vi o gunga...




























Måste bara säga att jag lyckades göra den godaste lasangen jag nånsin ätit, idag. Vem kunde ana att min allra första lasange jag gjort skulle smaka som en bit av himmelriket? Ja okey jag överdriver men DU, den va jäklans god! Bra där (ödmjuka) mandy!

Bara för de måste jag gå o ta lite rester...f*n.

See ya!

Måste jag köpa matchande möbler nu?



Jag vet inte med er men jag kan tycka att de känns lite jobbigt med en HOPPBORG MITT I VARDAGSRUMMET!





Tack C...nej men verkligen, TACK! Super kul. Verkligen.


MÄTT

Jag o C bunkra upp med nylagade piroger, chips o dip, kex o cupcakes o cola i vinglas så klart. Allt för o hejja på mitt land Uruguay (eller U are gay som Dave brukar säga...). Sen går dom o förlorar... :( Vi som hade laddat upp hela vardagsrumsbordet för fest! Jaja, mätta blev vi iaf...
Första gången jag åt chips på några år förresten. E inte ett fan men C hade köpt en vitlöksdip som va super god o med den gick chipsen ner. Nu väger jag helt plötsligt 5 kg mer...

Igår vart de hemma dag. Har mått lite små illa i en vecka nu så hade ingen lust o gå ut i hettan. Lite tråkigt o må så här för jag vill träffa mina polers! Har en liten pudding i E-tuna som man väntat allt för länge med o träffa. MÅSTE ta mig dit. Sen har en liten gullig göteborgare varit i stan men vi hann inte träffas :(
Just nu mår jag iaf okey. Hoppas de inte kommer tillbaks. Fattar inte vad de e.
Blev iaf väldigt rastlös hemma så jag lagade hemmagjorda italienska köttbullar med tomatsås o pasta o sen gjorde jag choklad cupcakes med choklad frosting. Dom blev namnam! Men de e massa över. Hur länge håller dom sig i kylskåpet? Nån som vet? Får nog skicka dom med nån av C:s polare för vi har ätit tillräckligt.

Idag drog jag o Adam till min mami o åt lunch. Pappa C hade Adam heeela natten o hela morgonen så när jag vakna runt 10 så va han rätt trött. Passade perfekt o dra till mami då så C kunde vila lite.
Sen kom vi hem o lagade piroger till matchen. Jag äääälskar o ha piroger i frysen! När man e hungrig passar de alltid perfekt med en pirog ;)

Ne seriöst, vilket värdelöst inlägg. Finns massa jag skulle vilja rabbla om men får bli när jag kan lösenskydda;)

Har ni nå kul o prata om?

Mmmm


Sommar

Min blogg blir mer än kalender än en dagbok som ni kanske märker.
Jag skulle vilja skriva om allt jag funderar på men jag vet att de finns vissa människor som läser min blogg som jag bara känner att jag inte vill dela vissa saker. Tyvärr blir de rätt enformigt o "idag har vi...o vi har ätit..." inlägg. Lite kul för mig o se vad jag pysslade med när jag var yngre om jag ploppar in här sen när jag blir tant på riktigt men jag förstår de inte e så kul o läsa om för er kanske.

Inte så mycke o gö åt just nu men jag ska byta domän eller va de heter så jag kan lösenords lägga vissa inlägg. DÅ kan jag babbla mer ;)

De e sommar nu så man orkar inte riktigt uppdatera så mycke i bloggen. Efter en heldag ute i solen e man helt slut när man kommer hem.

Dom här dagarna har de varit festival här i Västerås så vi har traskat runt mycke på den o smakat av allt möjligt sen har vi varit o badat en del.
Brukar avsluta dagen med grill, iskall cola i vinglas o mys på balkongen medans solen går ner o sen en film innan sova. Inget speciellt men sååå underbart!

Hörseln har jag inte tänkt så mycke på men de låter mer verkligt nu än innan. Allt bara sker automatisk i hjärnan så man tänker inte ens på de. Ska fundera o känna efter lite mer o sen återkomma om hur de går med den.

Adam mår bra men har rejäääla humörsvägningar. Skrattar ena sekunden o gnäller andra. Känns som han inte riktigt vet vad han vill. Kan ju bero på värmen att han e gnällig oxå.
Värmen gör iaf så han sover myyyycke mer än vanligt men de har ändå inte rubbat hans sovtider. Han håller dom nästan exakt varje dag. 20-08 e vad som gäller. Vi har haft tur. Adam har alltid sovit 12 timmar per natt. Han vaknar några ggr för o få en klunk vatten men de brukar inte va ofta. Efter vi lagt oss vaknar han ca 1-2 ggr. Innan vi lagt oss e de fler ggr.
Äter gör han mindre nu i värmen oxå. Vad ger ni era kids när dom inte äter? C blir super frustrerad när han inte får i honom maten. De e stressigt för han e inte den tjockaste bebisen direkt.
Han e pigg mellan sovpauserna iaf o hans nya hobby e o dansa. Minsta lilla melodi så dansar han som en tok. Bolibompa melodin e hans favvo! Han stannar upp i vilket rum han än är o vänder sitt huve för o se o sen börjar han dansa för fullt med en lycka i ansiktet som inte går o beskriva.


Lite bilder från sista dagarna...


Första dagen vi kom hem från Borlänge så bestämde sig Adam för o inviga poolen han fått av tia jennifer. Tack syster!!!



Krullis på festivalen...



BAAAAADA! NJUUUUUTA! Spänna på musklerna för brudarna..


Bella va oxå där :)












Adams hår har blivit extra krulligt av de varma vädret (tror de e därför...)

Såna här lockar hade han för nån vecka sen...



Rätt stora ändå...

Igår hade han så HÄR!






Han kommer få bekymmer o styra detta hår...
Om några år kommer vi ha en tonåring som står framför spegeln o kämpar med vax o gele för o hålla krullarna på plats... Fråga hans pappa hur jobbigt han hade de... Haha! Stackars krullis...

RSS 2.0