Tjabba

Vad ska jag skriva....

Jag var o disco-bowla i tisdags igen. Det var kul. Vi var några fler den här gången.
                      image53
                      image54
                      image55

Igår var jag med Mathilda. Hon kom o hämta mig efter jobbet o sen drog vi till Hälla o gick runt i några affärer. O avslutade det hela med att käka på McDonalds så klart.
Sen drog vi till henne o kolla på Idol. Hennes föräldrar kikade förbi sen så jag passade på att åka hem med dom.

Idag lyckades min granne få min lägenhet uthyrd...jippie!!! Jag sparar otroligt mycket pengar på det...kobbigt bara att behöva åka dit o rensa o städa. Ska göra det i helgen, men det är det värt.
Vi sa upp mitt abonnemang på telefon o internet idag också. Ingen ide att sitta o betala det liksom. Så nu bor man här...

Var o lämna blod i morse...hoppas värderna är bättre nu...ufft. Sen på eftermiddan åkte jag med mamma till Erikslund o ÖB. Handla lite grejer att städa lägenheten med.
Vi skulle igentligen åkt till stan idag för dom har öppet till 21 men ingen palla så jag sitter här framför datorn istället. Har ont i magen...buhu.

Ok, talk soon.

Chao!

Glömde bort...

Jag glömde bort min lilla blogg..hehe...sorry

Det har inte hänt nått iallafall. Spenderar mina dar framför facebook o svarar på vänners mail mm.

Igår var vi hos öronläkarn o fick tillbaks resultatet på hjärnröntgen...allt såg normalt ut..puhh. Lättnad...

Idag skulle vi till en psykolog o jag såg verkligen fram emot det eftersom man kanske unde fått lite svar på mina frågor. Tyvärr så blev mötet inställt pga att hörtolken inte kunde komma. Jobbigt. Hoppas vi får en ny tid snabbt.

Får se vad jag hittar på idag...e lite konstig i magen så....
Lilli ville gå på stan o sen kanske åka till Line. Hon har tydligen en liten valp hos sig...myspys.

Ska kolla på Ellen nu...hehe

Chao

Dags för pannkakor snart...

Mmmmm..Lelle håller på o ordnar pancakes. Jag äter hela tiden nu..i brist på annat att gö...

Nu ska jag berätta vad som hände brorsan nu när han åkte till Uruguay.

Först när han landa i Argentina så hamnade han på fel flygplats o han hade bara 600 kr (galen) som han lånat av mamma som han var tvungen att lägga på taxi o buss till andra, rätta flygplatsen.

Sen första kvällen runt 1900 gick han tillbaks till hotellet...han stod utanför o letade efter nyckeln när en man kom ut...så Endrique gick in. Väl inne såg han att han gått in i fel hus...d var inte hotellet utan en trappuppgång med en massa kontorsdörrar. Det gick inte att öppna dörren innifrån så brorsan sov på en kall trappuppgång den natten. Han var där från 1900 till 800 när vaktmästaren kom o öppna.
Kan man ha sån otur.

Han berättade iallafall att han hade sett på när dom spelade in en film på stan där. Dom hade kört in med en bil i en pizzeria...coolt!!!

Idag har jag bara tagit en jätteskön höstpromenad med vovvarna, o på kvällen åkte vi o köpte frukt på Lidl. Annars har jag typ bara surfat hela dan.
Håller på o letar billigt boende o biljett till Uruguay. Min läkare ringde imorse o han hade sagt till mamma att det inte var några problem att resa med min hälsa...så maybe baby...

Imorn ska jag träffa en ögonläkare som kan se hur min lever mår i ögonen...hm..konstigt...men häftigt.

Nä ska gå o trycka i mig några pannkakor nu.

Tja

Massa spring till olika läkare

Igår var vi o träffa en psykolog o en annan kvinna som var specialiserade på tinnitus. Vi gick mest dit för att kolla om han hade någon info om psykisk dövhet för tinnitusen kan dom inte hjälpa mig med. Vet inte riktigt hur det gick. För mig var det mest bortkastad tid för jag hör ju inte vad som försigår. Idag fick jag iallafall ett mail av han att vi har fått en ny tid med en hörtolk som skriver ner d han säger så ja kan vara med i samtalet.
Imorse hade vi tid till familjeläkarn. Mest för att få remiss av honom till en terapeut (vet inte hur det stavas) så jag kan få hjälp om d e psykiskt.
Sen hade vi tid till att göra en magnetröntgenundersökning, eller vad det heter. Det var läskigt för man ska ligga helt stilla i ca 30 min, o jag med min panikångest o sen att ligga o lyssna på tinnitus ljuden, det var inte lätt men Mandy fix fix. Bra där Mandy!!!
Jag ska berätta vad som hände sen, mamma o jag garva ihjäl oss...
När man gör undersökningen måste man ta av sig allt o sätta på sig ett nattlinne som dom har. När jag var klar o skulle klä på mig så hittade jag inte min trosa...så jag struntade i den.
När jag kom hem tittade jag i spegeln...

                   image52

HAAHAAHAAAHAAHHAA!!!!!! Mamma o jag låg nästan på golvet av skratt!!!

Har på kvällen bara chattat o varit ute på internet.
Kollat lite på lgh till uthyrning i Uruguay. Funderar på att åka dit...om läkarn okejar...

Chattade med endrique igår men jag berättar vad som hade hänt han imorgon...måste sova nu.

Godnatt

M

Ännu en helg gick förbi...

Igår vaknade jag med lite känningar av magkatarr...hm. Men det var bara att göra sig iordning för Endrique skulle skjutsas till Arlanda. Han ska till Uruguay. Vet inte hur länge han blir borta. Igår kväll sov han över här o han var sååå stressad. Är nog väldigt nervös.

                      image42

Efter det trodde jag vi skulle till nått shoppingcenter på hemvägen för jag behövde köpa kläder. Planen var att följa med Lilian till en kompis o ha taco-party.
Helt plötsligt märker jag att vi kör mot min brors hem i Bro. Jag fattar inte varför, men jag blev skitsur. Jag som älskar min bror o hans familj! Hade ingen lust att åka dit för jag var så trött o det tjöt i öronen. Plus att jag var på dåligt humör av nån anledning o man vill ju inte komma hem till dom o vara kinkig liksom.
Det ordnade sig iallafall. Jag fick lite pasta o sen fika vi. Gosa lite med barnen (o de hjälper jämt om man e på dåligt humör) o kollade på hur det gick med brorsans projekt. Han håller på att renovera hemmet. Väldigt duktig!!! O Leon hjälper till. Dom är så söta. 
Måste lära mig att det alltid är bättre o göra saker om man e på dåligt humör än o bara sitta hemma. TUUUUR att vi åkte dit! Behövdes...

                      image43
                      image44
                      image45
                      image46
Arragon brorsans vovve...hahahaa...han sitter ju så gulligt!


Sen åkte hem o jag gick ut på nätet. Borde jag aldrig gjort... Hittade info om att min dövhet kan vara kronisk. Blev på ännu sämre humör o när jag gick ner o berättade för mamma vad jag läst sa hon bara "Jaahaa" Mitt humör blev kaos.
Lilian ville iallfall att jag skulle hänga med på taco-night men jag hade inga kläder o var på dåligt humör så jag tacka nej.
Sen kom Mattan online o fråga om jag ville hänga med o käka på mongoliska...hm. Orkade inte ju. Men vi bestämde att jag skulle hänga med efteråt o kolla på film hos dom iallafall. kan ju inte sitta här o må dåligt.
När jag satt i köket o väntade på henne så började jag gråta o pratade med mamma om varför jag aldrig får några svar o nån hjälp av läkarna. Förklarade lite hur jag kände o min stackars mamma blev så ledsen. Vi kramade varandra o grät en stund. Sen kom Lennart in i köket o vi satt o disskutera hur jag ska få svar på det jag undrar. Kom fram till att jag skulle skriva ännu ett papper med frågor så vi kan lämna det till en psykolog som förhoppningsvis svarar.
Efter allt det så kändes det bättre...även om det tjööööt i örat superhögt. Efter en stund kom också Mathilda o vi drog först till Maxi o handla. Tony älskar filmer o det fanns en låda med massa billiga filmer så vi rota lite där.
                         image50

Sen handlade vi ostbricka, frukt, te, chips o kakor o drog till Mathilda o kollade på film.
Det var sååå myyyspyyys!!!
Runt halv ett på natten kom Lennart o mamma o hämtade mig. Så gulliga.
Tog en nattmacka o sen sussa.

Idag var jag o handla hundmat o nya hundskålar åt Dico med Mathilda o Tony.
      
                            image51
He like´s...

Trodde jag skulle spy där ett tag för jag mådde lite illa men det gick bra.
Vi drog till Jula. K-Rauta o Silvan med. Dom köpte lövblåsare till tomten o ett jacuzzibadkar!!! Så söta när dom handlar till hemmet.

När jag kom hemsen så hade mamma bakat bullar o gjort jordgubbspaj så det luktade underbart hemma.
Hoppas hon inte mår för dåligt...hon ser så trött ut...usch..e orolig för henne.

Nu har jag nyss käkat o jag har lite ont i magen o lite illamående men hoppas det går över snart. har haft känningar i levern hela dagen också. Bläää...

Ska höra med mamma o Lennart om vi kan dra till Maxi...måste köpa hårfärg.

Chao!

Bowling!!!

Idag på dan så gjorde jag inte ett skit...tjöt så högt i öronen. Jag satt mest o smsa hela dan o sen sov jag lite. Var själv hela dan för mamma var på möte o sen på stan o grejer.
På kvällen däremot så drog jag o bowla med lillsyran O Robban, Merima, David o Fredde. Det var skitskoj!!!
Det första Fredde gjorde var att ramla på banan!!! Hahaaahaaa!!! Han inte få upp kameran för att ta kort på det...synd...för han bara låg där o sprattla. E ju halt på dom där banorna...hahahaaha!!!
Jag var ju kass i början... inte lätt att slå den dit man vill när man e yr. Men helt plötsligt mot slutet fick jag in 4 strikes i rad!!! Helt sjukt! Så jag kom 2:a iallafall....från att ha legat sist. Mooaahahahaha!!!
                    
                            image30
Merima satsar stenhårt!

                            image31
Det var nog inte Robbans grej riktigt..haha..hamna mest i rännan...

                            image32
men lika glad för det!

                            image33
Syrran ser söt ut o jag spela cool...hahahaa...vilket misstag!!!

                            image34
Fredde koncentrerade sig....

                            image35
o de gick nice.

                             image36
David förstod sig inte riktigt på kameran.

                              image37
Som sagt...david fatta nada.

                              image38
Våra gryma skooor!!! Visst e vi fina!!! Hahahahaa!!!


Sen satt vi kvar där. Vi köpte cola o nötter o kolla på Idol på deras stora flatscreen tv:n som dom har där. Jag hörde ju inget men det var mysigt ändå.

Jag gillar dom. Ska försöka umgås med dom mer sen när jag hör. Skönt gäng. Kanske drar o spelar Wiih eller vad d heter hos Robban nån kväll. D blir nice!
Min söta syster är så go som vill dra med mig på saker så jag inte ska sitta hemma o må dåligt. Ååååå vad jag älskar henne!!!!!!!

Sen stack jag o Lilian hem till henne en stund o för att kommunicera med mig så skrev hon på msn. Bara det att hon skrev på rutan hon chattade med Fredde på samtidigt som hon skulle säga till mig att han skämdes när han ramle..sen råkade hon trycka ut det så han såg det...fy fan vad jag garva!!! Men nöten fattade inte...hahahaa! D var kul! Söt Fredda:)

Nu är jag hemma igen hos mamma o har smsat me Sandra hela kvällen.
Imorn kanske vi tar en runda på stan o sen kanske bjussar brorsan på mat eftersom han drar till Uruguay på lördag. Hoppas han får det bra där. Men det är kul att man kan chatta med han ändå för han har med sig datorn. Coolt...o skönt...så man vet hur han mår o så.

Ska snurra lite på internet nu.
Hörs.

Msn...love it...

Jag älskar msn för tillfället. När jag var inloggad så såg jag att grannen logga in...o vi börja chatta. Får alltid sån energi kick av att prata med han. Han bryr sig. Erbjöd tom att ge sin lever till mig om det gick. Haha..vad söt.
Konstigt bara att berätta till dom hur läget var. Med tanke på att det är rätt allvarligt. Hoppas jag inte gjorde så dom mådde dåligt..stackars. (Chattade med tjejen också=dom) Men dom sa att jag inte skulle oroa mig för det. Skönt att prata med dom iallafall.

Idag på dan var det tungt. Det tjöt så högt i högra örat o d ville aldrig gå över. Började gråta också i köket över att jag inte hör nått förrutom dom här huve ljuden. Mamma råkade se det så jag gick upp på rummet. Efter en stund kom hon in o sa att vi ska åka till Hälla med Lennart..o Filip så klart. Vi var först på Willys o handla flingor o bröd till frukost, sen åkte vi till Ikea o kika. Hundra år sen jag var där. Sista stoppet blev på Ica Maxi för o köpa fil o sånt som inte fanns på Willys. Plus att mamma skulle hämta ut en reflexväst som man får gratis om man har Ica-kundkort. O om det är gratis måste det hämtas...hahahaa!
På vägen hem var himlen sååå rosa. Det var så vackert! Tog bilder men dom blev inget bra. :(   
                   image26
                   image27

Idag klippte mamma Filip också...hehe

                   image28
                   image29

Filip är sur......hahaha!


Inte hänt så mycket.
Ska kolla klart på "So You Think You Can Dance" som jag sneglat på medans jag skriviet.

Hörs da!

Inget nytt...

har hänt.

Idag var vi på Erikslund på Tati shop o kolla på kläder. Sen åkte vi till Maxi o handla mat. Jag lagade pasta o köttfärs med morötter o paprika.

Råka nominera...hoppas han inte såg.

Sen var vi till Lilian o lämna en ring hon glömt o bilderna Yanella målat till henne.
Kanske träffar Lilian imorn på stan om jag orkar. Ska börja med medicinen imorn så jag kommer kanske bli seg...vi får se.

Ska kolla på Jay Leno nu o sen sova.

Godnatt

Trött...

Idag vaknade man som vanligt med känslan "hur fan ska jag klara av en dag till så här", men på nått sätt lyckas man dra sig upp ur sängen o klä på sig. Det är bara att kämpa varje dag...men jag behöver nått positivt som händer för jag vet inte hur mycket mer jag orkar.

När mamma hör att jag sätter på tvn där uppe så kommer hon upp med bananjuice o en smörgås. Det har hon gjort nu varje dag sista veckan...supergulligt.

Jag har inte lika ont i levern idag även om jag känner att det svider då o då. Speciellt i vissa positioner. Däremot susar det högt i öronen idag. ÅÅÅÅ...jobbigt!

Egentligen skulle Mathilda kommit idag o så skulle vi ätit rester från smörgåstårtan vi gjort till henne men hon har tydligen brutit svanskotan. Det blev inte så många igår på hennes fest så dom bestämde sig för att dra till BMB. Där blev hon knuffad o slog i svanskotan. Idag kan hon inte gå, sitta eller ligga. Vad jobbigt. Hur gör man då?
Vi drog iallafall till Åsby istället. Jag har inte vart där sen jag var barn o dom har gjort om en del. Dels har dom införskaffat möbler o jag blev superglad! Jag tog kort på en sittsäck o en soffa som jag vill ha med mammas mobil.
                     image24
                     image25
Om jag lärt mig hur man får in dom i datorn så är dom här ovan. Snygga va? Vill ha!! Fanns massa snygga stuff till hemmet. Ska dit o handla sen när jag har hälsan o ett riktigt hem...o pengar så klart för d var inte så billigt.

Mamma ligger o vilar nu o Lennart vet jag inte vad han gör. Jag e så uttråkad. Måste komma på nått o skingra tankarna med. Men jag e för trött för att göra nått men om jag vilar kommer jag inte kunna somna i natt o det är ett mardrömsscenario för mig så d går inte. Och jag pallar inte med internet heller nu. Får se vad som händer...

Hejdå!

Mår skit...

Igår fick jag reda på dåliga nyheter av leverläkarn så jag orkar inte skriva om det.
Skriver lite kort om annat...

Sov inget inatt...svettades, mådde illa o var rädd.
Har nog bara idag försökt hålla mig sansad men haft sjukt mycke ångest i kroppen...vet inte vad jag ska ta mig till...bäst för min egen o alla andras skull e väl att hålla mig lugn, skulle dock varit lättare om jag inte var döv också.

Vi åkte till Mathilda o lämna en smörgåstårta jag o mamma gjort till henne. Skulle ju igentligen gått på fest hos henne ikväll men jag orkade inte.
                  image21
Amanda fixar o donar....
                   image22
                   image23
Och Dico slicka skålar....
                   image17
SLUTRESULTATET!



Blev rätt söt...
Hon blev nöjd iallafall. Vi stannade o fika sen åkte vi o hämta Lilian från jobbet men det visade sig att hon hade en timma kvar o jobba så vi åkte till Bauhaus så länge o kikade.

När vi sen hämtat henne åkte vi o hyrde en film sen blev det middag o film hos mamma. Mysigt.

                  image18
                  image19


Det blev en promenad med grabbarna också så klart...

                   image20


Vi får se hur jag ska kunna somna med ro nu....

Ont i huvet

Tjena! Det var inte i förrgår!...eller var det de? Iallafall så har det inte hänt så mycket här.
Igår följde jag med mamma till familjeläkarn för hon kände sig lite hostig. Efter det var vi en snabbis på stan. Jag hämtade kort på mig o Dico som jag skulle skicka till Chris. Sen köpte jag en helt ok billig röd jacka. Den var nice.

Idag åkte vi äntligen till E-tuna. Vi skulle gjort det tidigare men jag har haft huvudvärk i 3 dagar så jag har inte pallat. Men räkningar måste ju betalas...eller. Iallafall så har vi hämtat dom nu o kameran. Jippie! Nu kan jag lägga in bilder också. Plus att jag klurat ut hur man gör. Very god Amanda!

Imorn ringer leverläkaren o ger svar på sista proverna...uff...det käns tungt. Hoppas han har nå bra o säga. Har haft så ont där idag så det skulle vara skönt o få nånting mot smärtan. Men ,men jag klarar mig ett tag till....tror jag.

PÅ LÖRDAG E D FEST!!! Haaahaha...kan man gå på fest när man e döv? Jag ska pröva så återkommer jag.
men jag tror d e bra jag gör allt jag kan istället för o sitta här. Ska lägga in bilder sen.

Jag e så glad för facebook. Har så många vänner o dom ger mig så mycket energi att hålla mig positiv nu när allt e skit. Man ler alltid när man fått nått litet meddelande av dom. Så kul.
I måndags var jag på Lövudden med Dico o tog lite kort. Har lagt in det här nere. Det var mysigt.

Såg precis att Lucia loggade in på msn...ska chatta lite.

RSS 2.0