Stanna inne dag...

Idag har vi BARA vart hemma heeela dagen me tända ljus o massa mys för o slippa "snöstormen" som e utanför. Vi frös ihjäl när vi promenera Dico...ufft!

Min David e i stan by the way!!! Yeey! Han kom förbi här imorse o C laga frukost åt han. Efter lite chill så va han tvungen o sticka o jag o C ordnade middag. Sen va de dags för C o dra till E-tuna för o jobba hela helgen men jag bestämde mig för o stanna. Dels för att Dave e i stan o då MÅSTE man hänga me han liksom...finns inget alternativ, sen oxå för att vi ändå inte har lägenheten för att den där killen ska va kvar där månaden ut så då måste vi sova hos kompisen i hans lilla etta...alla tre i samma dubbelsäng...haha no...
(Måste bara säga...va töntigt jobbigt de va o säga hejdå! Ufft!)

Skriver inte mer nu för snart kommer min Idie o Lilian o David hit o vi ska ha myskväll me film o snacks heeela natten! Mysigt!!!

Mys me la familia

Inatt låg jag vaken o bara njöt av lycka att ha mina två bästa killar tillbaks i min säng...


Njuter verkligen nu...

Igentligen vill inte C ha Dico i sängen men han låg med huvudet på kanten av sängen o de såg ut som han sa "SNÄÄÄÄLLA kan jag få sova hos er inatt?".
Tillslut gick C med på de o Dico va så glad o ha sin pappa tillbaks så han sket fullständigt i att mama aka JAG skulle få plats...


Var ska jag ligga?

Fick lägga mig i soffan tillslut o låta Dico njuta av att sova me sin pappa en natt. Hade inte hjärta o knuffa ner han...
Men C kom o hämta mig på natten när han vakna så Dico fick hoppa ner till slut=( 
Vårt lilla hjärta Dico...han älskar verkligen sin pappa.

Imorse när vi vakna så busa vi med Dico hela morgonen. Vi sprang runt i lägenheten alla tre. Dico e så lycklig när C är hemma.


Nu e C o tränar men innan han drog så förberedde han middan...

De e grätäng o marinerade kotletter...mmmm.  Jag har lagat min egen mat i så många år så jag känner mig lite bortskämd faktiskt...

Hans kompis kommer oxå på middag så jag ska tända lite ljus o gö mysigt..sååå jäkla grå dag idag ju.
Sen klockan 17 ska vi ÄNTLIGEN få träffa C:s lilla brorsson som fyller 1 vecka idag=))) SPÄNNANDE!!!
Ser verkligen fram emot de.

Nu ska de tändas lite ljus...

I´m happy happy=))


Vi har pratat ut...

De höll på gå snett igen med min surprise visit till C igår...

Innan jag klär på mig o ska dra till tåget så messar jag vår vän som C är med i E-tuna o frågar vart dom ska vara om ca 50 min. Han svarar att dom ska vara hemma hos honom men att de blivit lite strul för C hade tydligen lovat att en annan kille skulle få sova i våran lägenhet o vi fick inte plats alla i vår väns lilla etta heller för han hade 3 st grabbar där på besök från Ljusdal. SHIT!
Men den här gången orkade jag faktisk inte mer. Var tvungen o se han nu så jag bestämde att jag skulle dit iaf o sen får jag väl ta sista tåget hem...vilket gav oss iaf 1,5 timma med varandra.
När jag kom fram och plingade på så bad vår vän C att öppna för de va en polare som knacka på...hehe.
C öppnade och, jag överdriver inte, han kanske stod i 10 sekunder helt stilla o bara titta på mig o fatta inget...hahaha han såg sååååå rolig ut! O chockad! Aldrig sett han så chockad i mitt liv.
Efter en stund när de klicka i hans huvud att de va jag så sprang han fram o krama o pussa mig. Sen tog han ett steg tillbaks o kolla igen i några sekunder för o verkligen se om han fattat rätt såg de ut som o sen en bamsekram igen. Han såg så lycklig ut. Vår vän stod bara o skrattade åt han för att han såg så chockad ut.
Hela kvällen sen upprepade han att han inte fattat de va jag som stod där. Han fick inte in de i huvet hahah!
Vi satt oss hos kompisen ett tag o  satt mest bara o tittade på varandra o log,  helt lyckliga ut. Gud vi hade verkligen saknat varandra. De är sån härlig känsla när nån tittar på en så där...bara ler o fastnar med blicken på en o ser så där lycklig ut. Underbar känsla.
Efter en stund gick vi iväg o satt oss o åt o pratade ut o jag frågade han hur han mått utan mig o om han klarar av att gå igenom de här med mig. Man såg att han var säker när han svarade. Han vet vad han vill o han har inte mått bra dom här dagarna=(
Han e villig att ta hur mycke skit som helst bara jag inte gör slut...de e det enda han vill att jag lovar.
Vi bestämde att vi skulle sätta oss o gå igenom vad vi kan göra för o undvika mina flippmodes så att de här inte händer igen.
Efter en stund var jag tvungen o springa till tåget men han vägra låta mig åka hem. Han ringde killen som han lånat lägenheten till o de ordnade sig så han sov nån annanstans istället=)
Vi satt oss hemma o skrattade maassooor o pratade om allt möjligt.
En sak han berättade var att när han såg mitt mess om att jag ville träffa han o prata efter att jag kommit hem från Borlänge så hade han hoppats på att de va en speciell sak jag ville berätta. Han hade hoppats på att jag skulle komma till honom o säga att vi vänta barn... Ojoj vad killen vill ha ett kärleksbarn! Han frågade mig kanske 6 ggr under kvällen om de inte kanske kunde vara så att jag var gravid. Jobbigt o behöva knäcka han om o om igen o säga att jag inte var de för man såg hur besviken han blev varje gång haha stackarn. Gud ger oss ett barn när vi e redo för ett tror jag=)
Man är ju 28 så de e ju inte för tidigt...plus att vi nu varit tillsammans i 8,5 år! De e inte lite...

Nu är vi iaf hemma igen i V-ås o han sa hur skönt de va o vara hemma.
Vi var först till Aros Baby o köpte present till nya brorsonen o sen åkte vi o stooorhandla massa mat. Efter det åkte vi till hans vän o hämta hem C:s kläder=) så nu är han BACK!

Han håller på o ordnar nån buljong till nå kött eller vad de är o sen ska vi ta maten o åka hem till hans pappa o äta. Sen blir de nog en film o massa mys me familjen...Dico, C o jag=)) Min lilla familj...

Känns underbart nu iaf...hoppas jag inte kommer me min drama igen.

Beger mig...

Håller på o gör mig iordning nu för o bege mig till E-tuna o prata ut lite med C...
Hoppas inget går fel igen nu bara...kommer väl åka åt fel håll eller något antagligen...
Tredje gången gillt hoppas vi på...

Whish me luck...

Film liv?

Min vän messade mig efter att ha läst min blogg o sa att mitt förra inlägg va som tagen direkt ur en film.
Läste igenom de igen o tänkte SHIT de låter fan som en scen från en jobbig jäkla drama film! Mitt liv e en JOBBIG never ending fu**ing drama film!!! Hahaaaha!!! Så patetiskt!!!

Chattade nyss me vår vän, som C är hos nu...i smyg medans C dushade...o han vill att jag överraskar han ändå.
Så nu har jag messat C o sagt att jag inte hinner träffas imorn för vi ska till Borlänge på familjeträff som jag hade glömt bort o kommer inte hem förrän slutet av veckan. STACKARS C!!!! Vi plågar han ju! Men gillar överraskningskonceptet så han får lida lite. Vadå? Han kommer ju bli glad snart juuu! Förhoppningsvis...

Han pratade för övrigt om att han vill att jag flyttar dit o sa att de e bättre för C där. Svårt bara me lyan där som e skit o svårt o ge upp lyan här som e guld. Men kanske kan spendera mer tid i E-tuna än vad vi gör nu iaf. Då får jag iofs mer av mina bästa tjejer oxå...=)))

Mår bättre nu iaf o de enda som fattas e o prata ut lite o planera hur vi ska jobba me alla mina "svaga" känslor jag får nu som går ut över han.  Vad som behövs från hans sida o vad som behövs från mig...

Vi får bara inte ses...

Ska berätta hur "bra" de gick o åka o överraska C...

Gjorde mig iordning o locka håret o allt så jag skulle se ut som en pingla när vi sågs...
Satte mig på tåget o när jag närmade mig Kvicksund så tar jag upp mobilen för o messa C o be han möta mig för jag e på väg.
Ser då att han har messat mig... "Kommer hem till dig o lämnar tvättnyckeln nu om de går bra"
Aa men WTF!!!! Killen e i V-ås!!!

Hoppar av o tar första tåget tillbaks o planerar om ist. Tänker att jag ska handla lite mat o laga till han så vi kan prata ut o äta lite gott.

När jag närmar V-ås igen så messar jag till han att jag inte e hemma nu men framme snart.

Får till svar..."Du svarade inte så jag kastade in den i brevinkastet. E på väg tillbaks till e-tuna nu"
Dubbel WTF!!!!!!!!!

Kunde inte åka tillbaks igen till e-tuna för då skulle jag hinna va där en liten stund o sen behöva åka tillbaks för Dico var hemma själv.

När jag kom hem så skrev jag till C att jag va på väg till han o hur vi måste ha missat varandra. Han fråga varför jag inte sagt nått o undrade om jag ville han skulle komma.
Våran väns bror va på väg till e-tuna från Ljusdal för o träffa han så de skulle bara vara dumt o tvinga hit han ikväll.
Vi bestämde oss,efter hundra mess fram o tillbaks, att vi skulle ses imorn o äta tillsammans på restaurang.
De känns bäst nu oxå för jag e heeelt slut o orkar inte "prata ut" ikväll.

Men ladies n gentleman e de inte lite skumt att de blir så mycke krångel när vi ska ses?
De kanske e för att om vi skulle pratat idag hade de gått snett men imorn kommer de gå bra? Hahaha! Jag vet inte...så skumt bara...

Nu har mama Mandy lagat en kyckling me bulgur (som jag va tvungen o messa C om hjälp för o klara av o göra) o de luktar mucho bueno här inne så ska äta den, ta ett bad o se på film.

Ha en skön kväll!

Sket sig =(

För er som undrar så blev de inge e-tuna.
Hittade ingen hundvakt o att ta Dico med sig själv på tåget går inte nu med min balans för han blir jättestressad o drar runt mig så jag ramlar. Går bara inte...
Mami som jämt ställer upp som hundvakt e typiskt nog i Uppsala nu så hon kan inte.
AAAAAAAAAAHHHHH!!!! Så sur nu!
Ska lugna mig o se fram emot morgondagen ist.
Vem vet...kanske ödet som vill att jag ska vänta till imorn...

Fick mess från C nyss...

"Saknar dig otroligt mycke...C"

Okey thats it! Nu drar jag dit!

Han hatar inte mig iaf =)

Igår när jag gick o la mig så började jag tänka på de där med att C inte kunde messa mig själv o be om bilden på hans brors son utan kände sig tvungen o be min vän hälsa de till mig.
De kändes bara så fel o så löjligt om de ska behöva vara så mellan oss efter alla dom här åren så jag kände mig tvungen o ta de med honom.
Jag har ju lärt mig att han inte svarar när jag messar men jag prövade ändå o som vanligt inget svar så jag bad hans vän att be han hälsa honom att om de e så han vill ha de mellan oss att vi inte ens ska kunna messa om de e nått så vill jag att han säger de till mig så jag vet o inte messar han mer heller.
Förklarade att de gör för ont att han e så kall o inte svarar eller att han känner att han inte ens kan messa sj o be om nått så jag tänker inte heller messa på ett tag nu o bad dom båda att sköta om sig.
Hans vän svarade o skrev ett jättefint mess till mig om att han alltid finns där om de e nått (hans vän alltså) o att C inte svarade den här gången för han jobbar o har mobilen i lägenheten men att han kommer svara så fort han kommer hem.

Efter ett tag så fick jag mess o det var ett lite surt mess om att han trodde de va så här jag ville ha de eftersom jag sagt när jag "slängde ut han" att jag inte vill ha han mer o då tog han de som att jag inte vill höra nått från han heller. Han avslutade med en smile figur HAHAAAHAA!
(Glömde packa ner hans laddare så han har en lånetelefon som han inte kan hantera så de blir en smile figur som avslutning på varje mess han skriver...ser sjukt roligt ut!)
Jag svarade iaf o sa att jag inte menade att vi skulle ha de så att vi inte kan messa om de e nått för vi e ju inte fiender o de känns så dumt o blanda in "hundra" personer bara för att man vill ha en bild.

Han sa att han inte ville messa mer för telefonen va så svår så vi pratade på msn...första gången i hans liv han använder msn...
Han förklarade iaf att de känns som vad han än gör så duger de inte o blir bara fel o jag sa att jag kan hålla med om de till viss del eftersom jag nu överdriver allt när jag mår så här o de e just därför jag var tvungen o låta han gå, för o skona han.
Han sa att han inte bryr sig vad jag gör utan vill vara med mig ändå bara han slipper hot om att de ska ta slut.
Jag sa att jag ville att vi ger de några dagar o att han ska känna efter hur han mår utan mig o sen vill jag att vi träffas o pratar.
De gillade han inte o sa att han redan VET att han inte mår bättre utan mig o att han redan vet vad han vill o de kommer aldrig förändras men om jag vill ha de så att vi är ifrån varandra ett tag så ger han mig de. Bad han att verkligen känna efter ordentligt dom här dagarna för min skull o sen sa jag att jag inte vill ha konstigt mellan oss utan om de e nått så ska vi kunna messa varan.

På morgonen vakna jag o hade 2 mess från han.
Vi messade varandra ett tag o pratade om vad vi gjort. (o varje mess jag fick avslutades me den där lilla smile figuren haaaha...han sa att den har fastnat där haha)

Vet inte riktigt hur de känns nu för nu känns de lite löjligt o va ifån varandra men samtidigt vill jag att han ska ta sig tid o känna efter men han verkar ju redan bestämd på vad han vill så de känns fånigt o tvinga han då...

Jag ska ta en stund o fundera men de slutar nog med att jag åker dit o överraskar han iaf.
Frågan e bara hur länge jag ska vänta...

Slutade precis o chatta me C på msn =)


Berättar imorn, måste sova...o ni sover nog oxå för den delen...

Ufft=(

De e för jobbigt mina vänner...de e fööör jobbigt!
Man mår illa o man e rastlös o seg o känner sig äcklig o ful o stressad o nervös o alla hemska känslor man kan ha när man inte e med den man vill va med o man inte vet vad han gör eller tänker...

MÅSTE hålla ut ett tag till!!!
Sen tänkte jag fråga hans o min vän som han är med där i E-tuna hur han mår utan mig. Vet att han jämt är ärlig o om han tycker C ser ut o må okey o kanske tom sagt att han mår bra så kommer hans kompis säga de till mig.
Fast va han än säger så kommer jag självklart ändå åka o prata ut med C själv men vill ändå veta från vår väns perspektiv vad han tycker.

Igentligen borde jag låta han va ifred en vecka för första dagarna är alltid jobbigast men jag vet inte om jag pallar en hel vecka...
Tittar på mobilen varje sekund o hoppas på att han skriver nått. Plus att jag heeeela tiden vill messa han!

Sen kommer den där äckliga tanken fram oxå...ni vet den där att man hoppas på att nån har sett eller hört att han mår jättedåligt :S
Jag vet!!! De e hemskt!!! Men har vi inte alla tänkt o kännt så?? Eller e de bara jag som e ond...shit tänk om de bara e jag... :S

Glömde...

Min hörsel e inte bättre. Den har gått upp o ner exakt hela dagen. Ibland e den okey o ibland e den skit.
Fattar inte vad den håller på med riktigt.
Dessutom hör jag min puls i vänstra örat dunka på...Skit härligt...inte!

Sysselsätta mig sysselsätta mig!!!

Fattar inget...

Kan ni hjälpa mig förstå de här?

Va på väg o köpa pizza me mami o då fick jag ett mess från min vän.
Han sa att C hade ringt han o bett han säga till mig att jag skulle maila bilden jag fått på C:s bror bebis till C:s mail.

Eee??? Varför kan han inte messa mig själv o be om den? Okey okey han har svurit o inte messa mig men de bröt han ju när han messa mig för nån dag sen...dessutom kan han väl be vännen han e med, som oxå e vän med mig, att messa mig om han nu inte vill göra de själv...eller har han tvingat han oxå att svära på att inte messa mig?

No comprendo nada....

Blev lite sur där o chockad så jag råka...ja jag råka skicka ett mess till C.
Skrev ungefär att jag inte tyckte han behövde be andra folk att hälsa mig grejer utan att om han vill nått så kan han ju messa själv eller be hans/min polare o messa. Skrev att jag tyckte de va onödigt bara o att jag inte tyckte vi behöver hålla på så efter alla år...

Fick inget svar...

Vad de dumt av mig?

Nu vet jag att jag ska dit o prata me han om allt men de börjar kännas konstigt. Känner mig inte alls säker på vad han vill längre. Han beter sig skumt...som om vi hatar varandra eller nått...
Han kanske e sur att jag praktiskt tagit slängde ut honom o nu faktiskt, vad han tror, inte vill ha med han o göra men jag vill verkligen att han ska få tid o känna efter så han e säker på att inte livet utan mig e bättre. Vill bara ge han chans att känna efter därför jag inte åker dit nu.
Många tycker nog jag e puckad men om jag åker dit nu så kommer jag ha en känsla hela tiden att han inte fått en chans att se om han mår bättre utan mig o mitt dramatiska liv o att han kanske en vacker dag vaknar o bara känner hur fel allt är o drar. Hellre att han känner de nu än senare.

Förstår ni?

Bättre?

Min hörsel leker lite nu verkar de som.

Ibland när jag har ett speciellt tinnitus tjut i örat så blir min hörsel högre. Jätteskumt jag vet...
Nu har jag de där tjutet o allt låter högre igen. Har på lägsta volym på hörapparaten igen=)))
Hoppas de håller sig så här "högt" även fast de speciella tinnitus tjutet försvinner...

Eller tänk om de e tabletterna som gjort de högre...
Återstår o se...


Känns iaf nu som de e NÄSTAN lika som de va för ungefär en vecka sen, vilket inte e bra men bättre än så dåligt som de vart sista dagarna iaf.


Blev inge tvätt för jag tror C fått me sig nyckeln till tvättstugan=(
Men lyllos mig så har syrran lämnat kvar en chips påse o en godis påse o en cola när hon sov över här när jag o C va i E-tuna.
Ska moffa i mig de nu o glo tv sen har jag dejt me en pizza hos mami kl 20.
Känns som jag kommer gå upp 12 kilo på den här helgen...


?

Hmm de har vart fler inne här än jag gett lösen till...
Please please please va försiktiga me mitt lösen! Om nån vill ha de så be dom fråga mig=)
Blir nojjig att jag inte kan skriva här annars...
Eftersom jag inte vet vem som ringer han o frågar grejer så måste jag vara försiktig för jag vill inte att de frågas mer till han så han blir arg på mig. Bara ett till problem för oss då o de behöver vi inte.

Jag kommer låsa upp den sen när allt lugnat sig ändå...=) (tror jag)

Förresten man kanske kan komma in här via nånting utan lösen på nått klurigt sätt...hmm...

Jobbigaa tankaar!

De känns som C är jättesur på mig...

Han har ju som sagt lovat att inte messa mig så hans kompis messa igår, som jag sa, o bad mig inte skriva grejer på facebook...som va lite skumt eftersom jag inte skrivit där...men dom vet ju inte vad en blogg är så om nån sa "läst på internet" så kanske dom tog för givet de va på face...
I vilket fall så känns de som han e arg på mig nu.
Hans kompis, som han är med nu, messade mig innan han kom dit o sa att han ska prata me han för de får inte ta slut. Ingen av dom har hört av sig så C kanske inte vill nå mer nu.

Innerst inne känner jag att de är så här:

C har svurit på att han inte ska göra nått för o vinna mig tillbaks (som mongo amanda tvingade han till) så nu säger han de till sin kompis att dom ska låta mig vara för om jag vill va me han så får JAG säga till.
Dessutom har de JÄMT varit han som kommer så han känner nog att de e dags för mig o visa nått.
Tror dessutom att han nånstans känner att de e för jobbigt nu när jag mår så här o han kanske vill ge mig lite tid att lugna mig så jag kan va bättre mot han.

De som skrämmer mig är tankarna...
Tänk om han nu när han e själv inser hur skönt hans liv kan vara utan mig...
Tänk om en jättesöt FRISK tjej pratade med han igår o han ser att de e så mycke skönare me nån som han kan prata normalt med o som e frisk o glad...
Tänk om han inser nu när han är ute att de finns inte bara amanda de finns mer o kanske nån annan e bättre...

Kunde inte sova igår me alla dessa tankar.

JAAA jag vet de e bara massa dåligt självförtoende som gör så man tänker så men de finns alltid en liten chans att de kan bli så här.

Jag saknar han till döds o vill åka dit men de e bättre han får känna efter nu i några dagar hur livet är utan mig. När vi pratar sen så vet jag att han fått känna efter o jag kommer få ett ärligt svar av honom.

Fast e så sugen på o messa nått till han bara för o se om han svarar.
Vill dessutom veta vem som ringt han o ställt massa frågor för då kan jag liska ut vem jag INTE ska ge lösen till.
Om jag messar o frågar det då? Fast då kanske jag låter kall som bara undrar om sånt...dessutom e de ju inte att låta han få känna efter hur ett liv utan mig e om jag kontaktar han hela tiden. UFFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste sysselsätta mig me nått...TVÄTTA! Jaa jag tvättar hela dagen!!!! Hoppas tvättstugan har tid för mig...

Va tvungen o lägga lösen nu...

Hans vän messa mig o bad mig att inte skriva om mig o C på facebook??? Vadå Facebook? Har aldrig skrivit nått där...
Iallafall så ringer de tydligen folk som inte har me oss o göra till honom o frågar en massa frågor. Va faaan!!! Måste de bli så? Okey, okey...de e mitt eget fel som har en öppen blogg men jag skulle känna mig konstig om jag ringer upp folk o frågar om grejer som dom inte själva berättat bara för att jag läst de på internet. Eller iofs, om jag oroade mig så kanske jag hade gjort de men i vilket fall så e de ju inte C som skrivit nått...de e ju jag!! Fråga mig isåfall! Eller jag vet inte...
Kanske gjorde en tabbe där...borde nog satt lösen INNAN jag börja skriva om C o mig.
Nu har jag satt lösen iaf =))

Ni som fått de snälla sprid inte de så de kommer i fel händer! Vill inte att ALLA ska se så C får skit för de.
Plus att jag inte vill att C ska veta mina planer om att överraska han;) o ibland kan man känna en tjej som jobbar me en tjej som e tillsammans me hans bästis o hon avslöjar allt för sin kille som avslöjar allt för C. Hängde ni med?
Alltså! Va försiktiga me min lilla blogg o me mitt lösen...

Hans vän ...

Hans vän i e-tuna messa mig för en stund sen o va orolig...han sa att han aldrig kommer låta de ta slut mellan oss o han ska kämpa för o lösa de här hahah så go!
Han skrev att han hämtar mig men jag sa att jag vill låta de gå några dagar. Vill att C ska få vara ifred o känna efter o tänka lite så han verkligen vet fall han pallar.
Sen åker jag dit o förklarar mig o så får vi se vad han säger.

Sitter nu bara me min favvo kopp som C gjort åt mig när han satt inne o dricker te.


Visst e den fin?
Han sa att alla andra gjorde grejer me text som "F**K THE POLICE" o sånt o han ba "Jag älskar Amanda" ahahaaa! Söt..
Dom retade han lite sa han men de va de värt=)

:S

Messade C nyss för o känna av lite...
Grattade han åt att ha blivit farbror inatt.
Fick inget tillbaks...=(
Vad betyder de?
Kört?

Fast jag erkänner jag tror att jag i stundens hetta sa att jag skulle byta nr o han sa att jag inte behövde de utan han kunde lova mig o inte messa om jag inte vill de...
Men ändå...jag skrev ju nu så då borde han fatta att de e okey o skriva...eller?

Kom på nu oxå att jag tvinga han svära på allt att han inte skulle komma hit eller göra nått annat för o försöka vinna mig tillbaks:S Så de hänger på mig att ta första steget om jag vill att vi ska bli tillsammans igen...shit...har alltid varit han som tagit första steget...
Skit jobbigt ju...tänk om man får nobben? Fast han skickade iofs de där messet igår om att jag har hans hjärta för alltid o att han kommer tillbaks så fort jag vill de.
Fast tänk om han ångrat sig nu o hans polare sagt till han o inte va me mig? (Hej dåliga självförtroende! Ja där titta du fram lite oxå..)


What to do, what to do...


Vet exakt vad som e fel nu...

Min underbara syster fick mig o inse de jag misstänkte...

Så här är det...

C har inte gjort något fel alls!!!
De är bara jag som är problemet. Jag har veeeerkligen överdrivet allt o endast pga av att jag fått sånt otroligt dåligt självförtoende nu när jag inte hör.
Har hela tiden gått o oroat mig o tänkt att jag måste vara världens tråkigaste person att vara med nu när jag knappt hör o kännt att C igentligen säkert har de skittråkigt när han är med mig.
Sen när han ska åka iväg o vill träna eller träffa vänner så tar jag det som att han inte vill va med mig för att jag e tråkigast i världen just nu! Jag tar de personligt!
Min syster har hört från en av hans kompisars flickvän att C sagt till honom att han tycker de är jobbigt att jag skäms o att jag känner de e jobbigt att jag inte hör för han bryr sig inte om jag hör eller inte. Han vill va med mig lika mycket ändå.
Åååååååå älskling!!!
Visste inte att han sagt så...

Frågan är bara...vad ska man göra nu? Ska man va med han o riskera att jag får ett av mina jag-mår-dåligt-o-har-inget-självfötroende-kvar-så-jag-tar-ut-allt-på-dig utbrott eller ska man låta han vara ett tag tills jag mår bättre...med chans att kanske förlora han...
Jag önska jag kunde knäppa på fingrarna o få mitt självförtroende tillbaks o må bättre så de inte behövs finnas risker att jag gör drama igen men jag vet ju att jag inte mår bra... Samtidigt känner jag att jag älskar han o mår ju inte bättre utan han direkt...

Han är i e-tuna nu för han ska jobba där i helgen.
Mina känslor nu är bara att jag vill ta tåget dit o överraska han o be om hans förlåtelse.

Ska jag?

Kommer de hjälpa...

Här e dom 6 tabletterna jag måste ta varje dag...



Tror ärligt talat inte de kommer hjälpa nått för när jag började äta kortison för min lever-sjukdom för ca 1 år sen så började vi på 20 mg o de här är 30 mg. Blev ingen skillnad då så jag tror inte de kommer bli det nu heller. Men man kan ju hoppas o be att de kanske blir de så jag slipper den där operationen o ha en stor maskin på skallen resten av livet.

Jag har blivit Amanda den negativa dom sista dagarna...sorry. Ska försöka skärpa mig.

Syrran bad mig komma till Sthlm imorn. Hela gänget ska va där. Stannar jag här så kommer jag låsa in mig o bara vara hemma o hitta på ursäkter till alla när dom vill träffas o göra något.
Fast undrar om jag orkar ta mig till Sthlm...känns lättare o bara vara här o glo film o sova.
Får se vad jag gör...

Fick precis ett mess av C:s bror. Han fick en son inatt! Jag e så glad för deras skull.
Hoppas jag får se den lille även fast allt e konstigt mellan mig o C. Har längtat tills han ska komma o nu e han här o så finns de risk att jag inte ens ska få se han...ufft! Bad hans bror skicka ett mms så hoppas jag får ett sånt iaf. Spännade o se hur han ser ut!!!
GRATTIS till er!!!!!!!

Kom hem från stan nyss efter att ha lunchat me syster, mami o guddotter. Blev glad av henne men kände att jag bara ville hem o sova hela tiden...inte bra... Dessutom va de jobbigt o märka att jag knappt hör henne nu mot sist vi träffades.
Ville igentligen inte äta men tvinga i mig hälften iaf så inte mami skulle bli orolig. Hon tittar jääämt på ens tallrik för o se hur mycke man ätit o har man inte ätit tillräckligt så frågar hon vad som e fel. Hon läser av en direkt även fast man inte sagt något...
Nu e jag hemma...de e fredag o jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Blir väl mys me Dico. Räcker gott o väl för mig idag...

Vill tacka min vän för de fina mailet jag fick. De hjälper så mycket när nån skickar några stöttande ord. Tack hjärtat...

Ärligt?

Är de inte rätt patetiskt att jag väntat i 5 år på att han ska komma hem o sen blir de slut efter 2 veckor?!

Förlåt...

Kommer lägga lösenord på min blogg nån gång nu i dagarna =(
Tycker de e jättejobbigt när man följt en blogg o den helt plötsligt blir låst men jag ger er gärna mitt lösenord om ni mailar mig på [email protected] (de är ett underline tecken _ mellan mandy o m80...syns inte så bra) eller lämna en kommentar.
Vill inte skriva här vad anledningen är men jag känner att jag måste...ett tag iallafall...

Tittade precis ut i trapphuset o han har varit här o hämtat alla sina grejer som jag ställt där...mådde skitdåligt när jag såg de. Känns verkligen som de är över nu när han inte har nått kvar här.

Undrar var han sov inatt...
Undrar var han ska bo...
Undrar var hans grejer står nu...
Men samtidigt vill jag inte veta nått...

De är jättegrått ute så jag har tänt lite ljus o sitter me min kopp te o ser nog mest ut som en zoombie.
Fick iaf mess av mami o syster att dom ville jag skulle hänga med o luncha på stan. Kommer få träffa min lilla guddotter o de hjälper jäääämt när man mår dåligt så jag ser fram emot de.

Ska gå en runda med Dico innan.
Tack gode gud att jag har min pudding Dico här...

Förstör jag er dag me min depressions-blogg?

Borde kanske döpa om min blogg till "The depression" haaha...
Fy fan, de e inte lätt nu...
Sorry mina läsare om jag sänker hela er dag med mina buhu texter...men livet e inte lätt varje dag.

Tänker...

Gick precis en nattrunda med Dico för o få lite luft...kan ändå inte somna.
Öronen tjuter så mycke just nu så jag vill bara springa in i väggen o knocka mig. Plus att de blir extra högt när dom andra ljuden "utifrån" har blivit lägre.

Innan C gick så sa han att han måste komma tillbaks imorn o packa sina grejer men jag klarar inte o se hans vackra ansikte just nu så jag messade han o sa att jag packat allt o ställer ut de i porten imorn kl. 10.30.
Vill inte behöva göra så här! Älskar han så mycke o jag skulle aldrig gjort de om de bara var mig jag skada genom att va me han men nu är de inte så. Jag skadar han lika mycke om inte mer genom o va me han.

Sanningen är att jag vet inte om de han gjort är så litet som jag sagt. Vet inte om han e rätt för mig. De kanske är pga att jag mår så här som jag ger upp på oss men samtidigt så känner jag att han skulle gjort vissa saker annorlunda. Sanningen...vet inte vad jag vill längre...

Tvingade han o ta av sig ringen... Stackars mitt hjärta...bara varit ute 2 veckor o redan massa krav o massa drama. Nej, han förtjänar bättre! Jag gör rätt i o lämna han!

Messade o sa förlåt o att jag inte orkar kämpa när de blir svårt mellan oss pga att jag inte mår bra.
Fick svaret att jag har hans hjärta för alltid o han kommer tillbaks när jag ber han...


Kan nån säga vad som e rätt o göra just nu så gör jag de för jag orkar inte tänka själv...vet inte vad som känns rätt o vad som känns fel längre...
Sitter o hoppas på att han ska knacka på mitt fönster eller messa mig samtidigt som jag inte alls vill att han ska de...
Jobbiga, jobbiga liv...


Jag vet inte...

Tror inte det är bra för mig eller min partner att jag har ett förhållande när jag mår så här...


Jag mår dåligt nu över allt som har med min hörsel o hälsa o göra o jag känner att de går ut fruktansvärt mycket på C...tyvärr...

Det är inte rättvist mot C o tvinga han umgås me mig när jag mår så här. Jag blir väldigt krävande.

Jag hör sämre nu än bara för några dagar sen o hörapparaten hjälper inte mycke o det skrämmer mig otroligt mycke. Läkarna vet inte vad som hänt o allt känns jätte jobbigt så jag gör kaos för minsta lilla sak C gör. Han har nyss kommit ut o ska njuta av livet inte sitta o må dåligt för att jag gör de.

De är nog bäst jag låter han vara ifred o koncentrerar mig på o bli frisk o starkare nu istället för jag kan inte vara bra i ett förhållande när jag mår så här...förstör bara allt...
Jag gjorde en stor grej över nått som kanske inte va så farligt o bad han sova borta inatt. Sa de för o skona han för jag e helt wacko just nu o de är nog inte bra för han o va runt mig.


Vad ska man göra i en sån här situation?
 


Mår inge bra...

När jag vaknade imorse o satt på mig hörappareten som ju är de enda som gör så jag kan höra lite lite, så fick jag panik. Jag hade på högsta o hörde knappt nått! Jag brukar alltid ha på lägsta volym o då brukade tom vissa ljud bli för höga. Nu hör jag knappt nått fast de e på högsta. Vad e det som händer? Ska allt försvinna nu så de inte ens hjälper med hörapparat? De enda som jag tänkt sista tiden är att jag kan nog klarar av o leva okey så länge hörapparaten hjälper men nu kommer de inte alls gå nå bra. Orkar inte se nån eller vara med nån idag. Kommer inte höra ett ljud av vad dom säger ändå.
Snälla gud låt de iaf bli som de va häromdan. Vill inte få ÄNNU sämre hörsel ju.

Vi kom precis hem från doktorn nu iaf. Blir så arg! Som vanligt så har dom INGEN aning om vad som hänt. Trodde faktiskt att jag skulle få svar den här gången.
Dom sa att blodproverna inte visade på nån sjukdom men vi ska ändå göra ett försök med en hög dos kortison (30 mg) i 2 veckor o se om de blir någon skillnad. Blir det inte det så bokar dom en operation, om jag vill, till strax efter jul.
Just nu vet jag inte om jag vill. Det enda jag vill är o veta vad som hänt!!!!!!!!!!!! Fan...
C försökte lugna mig o sa att de va bra att dom inte hitta samma sjukdom som jag har me levern o det kanske e sant men just nu skulle de bara va så skönt o veta vad som hänt mig även om de va samma sjukdom som me levern.
Känns bättre o veta att de inte e nått man kan gö nått åt INNAN man opererar för då tar dom ju bort allt o sätter in "maskin" ist o då kan man inte gå tillbaka.

C kunde inte somna igår så han va jättetrött när jag väckte han imorse men han följde med iaf o nu ligger han o vilar. 
Ska nog gå in till han o lägga mig där ett tag så kanske allt känns bättre en stund.

Jag ger aldrig upp iaf så ni vet...känner mig stark även fast jag mår dåligt. Jag kommer aldrig låta mig själv bryta ihop.
                     

Home again...

Nu är jag hemma i vässan igen. Jag trivs verkligen superbra i Eskilstuna men min lägenhet i Västerås är sååååååååå mycket skönare än den i E-tuna så de känns lite skönt o va hemma igen.
Är supertrött! C fixade precis middag med tända ljus o grejer o de va supergott.
Vi funderar på o gå o spela en slant på matchen som är ikväll o sätta oss i sportbaren o kolla men jag vet inte om jag orkar.
Igår kände jag att min hörsel försämrades o den e lika dålig idag. Känns som jag har lock nästan. Vet inte om det är för att jag har otroligt hög tinnitus i båda öronen eller om de blivit sämre. Är lite orolig över det.
Ska försöka sova ordentligt inatt o se om tinnitusen kanske lugnar sig o då kanske hörseln blir bättre igen. Kommer dock va svårt o somna ikväll. Har så mycket tankar om läkarbesöket imorgon. Vill bara veta vad det är o om man kan göra nånting o de känns som jag kommer få reda på det imorn. Hoppas de iaf...

Nu ska jag o älskling ta en kvällspromenad me vår son Dico.

Saknar er mina underbara i Eskilstuna!

Eskilstuna!!!

Tjohoo!
E i E-tuna för tillfället.
Såå härligt o ÄNTLIGEN ta mig mod o träffa mina vänner här. Jag har skjutit på de för att jag tyckt att de kännts för jobbigt o träffa dom när jag knappt kan prata me dom. Mina vänner i V-ås har vart med från början eller så har jag lärt känna dom under tiden jag varit "sjuk" så jag o dom e vana, men de e alltid jobbigt o träffa folk igen för första gången sen jag tappa hörseln.
Allt har iaf gått jättebra. Har verkligen saknat min vän Lucia. Hon e underbar. Vi va hos henne en stund på dagen sen åkte vi in till stan o nu på kvällen har hon jag o underbara Sandra ätit god mat på Grappa.
Hörde inte speciellt bra där inne pga av alla ljuden o ibland kändes de riktigt jobbigt men dom stannade upp o sa om de hundra ggr tills jag fatta hahaa. Stackars dom...

Häromdan hade vi pokerkväll hos mig o C.
De va skitkul! C ordnade 5 st otroligt goda pizzor o sen kom min homie David oxå.
De va första gången C o han träffades men dom klickade skitbra o pratade som dom kännt varandra i 10 år. Så härligt!!!
Sen va några av C:s kompisar där o mina vänner. De va en kul kväll=)

Samma dag som vi åkte hit så hade vi familje middag hos mami. Syrran från Borlänge va här o mama hade lagat såååå god mat o flan till efterrätt..mmmmmmmmmm!
C var inte med för han va o spela tennis me en kompis men han messa o sa till mig o bjuda dom på middag hos oss på lördag.
De har ju varit lite spänt från min familjs sida gentemot C eftersom han suttit inne så han vill verkligen kämpa för att dom ska förstå vem han igentligen är o inte ha fel uppfattning om honom. De känns bra att han tycker de är viktigt. Ännu bättre är att min familj sa att dom verkligen ser fram emot de. Tom Lelle (min styvpappa) som e emot allt som inte följer "inom ramarna". Han va glad o sa jag kommer. Jag blev så lycklig för de. Där släppte massa stress. Är så tacksam att dom ger sig nu o vill försöka ha kontakt med honom (alla utom en da...). Vi får se hur de går på lördag...Tror C e lite nervös...hehe.

Imorn ska C på sitt första möte med sin övervakare här i E-tuna. De e därför vi är här. Sen på kvällen åker vi hem för på onsdag har jag tid hos min läkare o ska få reda på svaren från blodproverna. Undrar vad som händer. E lite nervös men tänker inte på de för då kanske jag börjar oroa mig. Bättre o ta de när de kommer. Vem vet, de kanske e bra nyheter=) Skönt iaf o ha C med mig den här gången.

Nu ska jag hänga lite me C o en av hans underbara polare som jag verkligen gillar så byye byye.



Uppe med tuppen

De blev en tidig morgon idag.
Var tvungen o åka till lasarettet o lämna blod för o se hur mina levervärden är o det kan man bara göra på morgonen. Vi gick upp 6 o fick skjuts dit sen.
Efter vi hade varit där så gick vi till ett bageri på stan o köpte nygräddade smörgåsar till mig, C o hans mami o tog en promenad i regnet till henne för o äta frukost med henne. De va faktiskt mysigt o promenera i regnet tidigt på morgonen.

C:s mama e världens mysigaste. Hon e är så otroligt snäll!
Hon e så gullig när hon säger mitt namn för hon uttalar de på ett speciellt sätt. Idag såg jag varför...
Så här har hon skrivit mitt namn...



Hahah söööt! Nu förstår jag varför hon uttalar de konstigt! Hon tror jag heter nått heeeelt annat! Hahaha!

Vi åt frukost tillsammans o sen tittade vi på lite kort från när C var liten. Han va världens sötaste bebis. Hoppas våra barn ser ut som honom!
Efter det så storstädade C hennes toalett för o hjälpa henne lite o jag satt o prata med henne. Hörde faktiskt rätt okey vad hon sa. Vissa personers röst hör man bättre...skumt.
Sen drog vi hem o storstäda o tvätta o nu på lunchen så träffade vi hans bror o åt på grekiska...mmmmmm.
Hans bror ska få barn vilken dag som helst o eftersom han jobbar så bad han oss kika runt efter nått fint smycke till hans fästmö o ge i present när bebis kommer. Gullit!!!! Så jag o C gick runt lite o titta men de fanns inte mycke.

Allt känns fortfarande bra med C men de e ju självklart maaasssvis me folk som vill träffa honom nu när han kommit ut o de ringer i telefonen från hela Sverige heeela tiden så han tom får lov o stänga av den ibland för o få lugnt. Tycker han verkar lite stressad men förhoppningsvis lugnar allt sig me tiden. De e nog bara nu i början som alla e mycket på...hoppas de iaf.
Vi pratade idag om hur han känner nu när de gått en vecka o han tycker inte att de känns mycket. Tror han fortfarande inte riktigt landat o insett att han e fri.
Han har inte mycket ro till att sova. Inatt tex så somna vi runt 1-2 o satt väckarklockan på 6.20 men när jag öppnade mina ögon runt 5.45 så låg han där helt vaken o snacka me Dico.
Han måste få mer sömn...

Nu e det dags för en kopp te =)

C hjärta Lambi

C kom precis ut springande från toan o såg superlycklig ut...

C: - Amanda de här Lambi e ju skitbraaa!!! I fängelset veva jag flera varv runt armen av papperet så de skulle räcka men av den här tog jag bara en ruta o den ba *slurp* suger in allt!!!

A
: - Vänta tills du spiller nått o får träffa kökspappret isåfall...säger bara..WOW!

Haha han skriver nog ett fan-brev till Lambi snart...men de e coolt o se att man uppskattar så små grejer när man suttit inne o inte kan få tag på nått annat än de som finns där.





                        

Mmmmmmmm

C laga såå god middag idag. De var fyllda auberginer me köttfärs o grejer som han stekte lite först o sen ugnsgratinera o sen bulgur till de me lök o krydda.
Jag tänkte hela tiden medans han laga att jag skulle ta ett kort på de när de va klart, men när tallriken stod framför mig försvann hela världen...jag bara vrålade i mig som Davids mamma brukar säga haha!
Har hängt me en polare ikväll men jag hade ätit för mycke så jag e hemma nu o vilar magen...fast resterna lockar...
Mmmmmm....

Blää för suschi!!! (eller hur de stavas...)

Åt suschi för första gången i mitt liv igår...eller rättare sagt blev intryckt en suschi bit i trynet av C. De va inte nått som Mandy gillade tyvärr. Jag tyckte de smaka havet...som om jag simmat ut till havs, stoppat ner handen under ytan, dragit upp en fisk o tagit en tugga.
De jobbiga va att kocken satt me sin familj på bordet bredvid o man vill ju inte direkt spotta mat i servetten då så jag log fint o vred mitt huvud bort o försökte svälja "skiten" så fort som möjligt. Sen nicka jag jaa med huvudet o såg nöjd ut samtidigt som jag sa "tvingar du i mig en bit till av de där så ger jag dig inga barn" o log. Så förhoppningsvis trodde kocken jag ääälskade maten=)
Igår fick C träffa en av mina vänner för första gången. Vi hade myskväll hos henne o tittade på Desperete Housewifes. Hennes boy va oxå där. De va riktigt mysigt faktiskt. Skönt o låta mina vänner få se vem de e jag snackat om så länge. Sen blev de en sallad på McDonalds o hem o sussa.
Idag bjöd vi hit en av C:s barndomskompisar på frukost. C gjorde hummus o äggröra me kyckling-korv o massa annat. Nu e jag proppmätt. Ska träffa en kompis o gå en runda på stan medans C är o tränar.

Hörs da!

Äckli!

Går runt här med mjukisbyxor o kom på mig själv me att skratcha mig på rumpan o rapa samtidigt...whaaat?? Har jag blivit Homer helt plötsligt?
Kommer skrämma iväg C snart ju hahaa....


När 2 puckon ska kolla på film...

C:s o mitt samtal när vi skulle fixa för o kolla på film....

C ska koppla in dvd:n:

C: -Amanda, kontakten räcker inte fram till uttaget. (fattades ca 2 cm)
A: - Men flytta lite på dvd:n da.
C: -Haha! Shit..

Vi ska lägga text på filmen vi ska se på eftersom jag inte hör vad dom säger...

C: -De e bättre om vi lägger engelsk text för översättningen e inte lika rolig på svenska. (vi ska kolla på stand up)
A: - Men de finns inte eng bara sv.
C: - Vad synd...
A: - Men om vi lägger utan text da? Filmen e ju på eng.
C: - !?!?!!!!!?!!! (Fick bara en chockad-att-du-sa-nått-så-dumt blick av C här)


Kattvakt...

Vi e kattvakt till min väns katt o hon heter...håll i er nu...Doris! Hahaaa! Härligt namn...
C är inte överförtjust direkt... Han gillar inte katter.
De roliga är att hon vill mysa med honom heeela tiden o på natten ville hon sova på hans mage o kom smygande fram till honom o spann o flörta. C ville inte alls..."Amanda ta bort den!" Hahaha!
De e mysigt me katt faktiskt. Speciellt när dom e så goa som den här.


Lite ful söt så där...

Igår va en av C:s barndomskompisar här på morgonen o vi fixa frukost o käka me han sen tog vi en runda på stan o shoppa kläder till C o ett par jympa skor till mig.
Efter de handla vi o åkte till hans föräldrar o åt såååå god mat! Yummie!!!
De va jättebra hos dom. Sist vi va där var vi lite stressade men igår så va de perfekt o man såg att hans föräldrar va så lyckliga o ha han tillbaks. Han hjälpte dom o laga mat o skratta o hade de jättebra. Skönt o se! Dom har mått så dåligt när han va borta..

Sen va de dags för C att träna. Dom drog o spela badminton o de va meningen att jag skulle följa med men jag e så trött hela tiden så jag orkade inte. Fattar inte varför jag e så slut. Känns som jag varit vaken i 5 år o äntligen kan få sova..
I vilket fall så var planen att åka till E-tuna efter hans träning för han har ett möte där o sen skulle han träffa ett par vänner han inte sett på flera år. Dom kom hit o hämta han men jag kände att jag ville att dom skulle få vara själva lite o umgås så kan jag komma idag istället.
Vi ska kanske äta hos några bekanta där idag men blir de inte av så kommer han hem istället för att jag åker.

Fasiken, de va INTE lätt o somna igår. Har redan blivit beroende av hans famn. Inte bra...

Nu ska jag dusha o sen åka iväg med en kompis o kolla lite i affärer på Hälla.

DOOOOORIIIIIISSSSS!!!!!!!!!!



Feeling good...

Igår var jag o C på middag hos hans föräldrar. Jag gick aldrig ut o åt med mina för mama blev dålig..
Hans föräldrar hade fixat maaassoooor med mat o de va roligt o se dom så glada att deras son äntligen fått komma tillbaks.
Efter det var C jätte trött men de blev ändå sent. Vi somnade runt 1-2 fast sen vaknade jag runt 5 av att han kramades o pussades. Kan man vakna på ett bättre sätt?
Han hade svårt o sova stackarn. Jag tror han somna efter nån timma igen men sen vaknade vi kl 9 helt pigga. Hmm vi har nog fått nån sömnrubbning...
Han gick ut med Dico o jag fixade candle-light frukost haha. Mysigt juu!
Efter det så har vi storstädat o nu åkte han iväg o träna. Han e duktig han...själv sitter jag överdrivet mjukt på mitt stora ass...men de e gött=)

Annars mår jag otroligt bra o känner mig avslappnad, stark o lycklig. Väldigt skönt måste jag säga efter all skit man gått igenom. Nu e de bara hörseln som måste fixas sen är jag nöjd med allt jag har.


Till dig min älskling...

Våran låt....

De bästa med den här låten är att jag hör den helt okey...inte normalt men okey. All annan musik låter bara som jobbigt oljud men inte den här. Tack gode gud...
Har lyssnat på den om o om igen...


Vi har ett väldigt känslosamt minne till den från en kväll när vi bodde i Visby.
Jag glömmer aldrig den kvällen.
Jag älskar dig mitt hjärta. Jag finns alltid där för dig, glöm aldrig det...
Det är över nu, vi har väntat så länge men de e över nu...

Välkommen hem!!!!!!!!!

Jag e så lycklig!!!!

Vet inte vart jag ska börja...

Jag sov inte mycket på natten o va uppe vid fyra. Mitt tåg till E-tuna skulle gå 5.35 o därifrån skulle jag åka med C:s kompis o hämta C.
Väl vid tågstation så lyckades jag stå o vänta vid fel spår o tåget körde självklart ifrån mig....jag blir så trött på mig själv!!!!
Som tur e så skulle några andra vänner från V-ås åka dit så jag åkte med dom istället. Blev inte riktigt som planerat men jag lyckades ta mig dit iaf.
Vid tio i 8 stod jag där med hans vänner o väntade på att porten skulle öppnas. C hade sagt att den skulle öppnas 8 men vid halv nio så hade dom inte släppt honom än. Vi ringde på o dom sa att de kan ta ett tag så vi stod i regnet o vänta. Så typiskt att de regnar när man fönat sitt krulliga hår rakt! Blir ju poff-frilla på skallen då juuu! Aja fanns viktigare saker o tänka på just då.
Fem i nio ser vi nån komma me två stora lådor i famnen....


CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han såg så lycklig ut!!!!!!!!
Jag sprang fram o krama han o han höll i mig suuperhårt o pussa på hela ansiktet.
Sen kramades han lite me sina polare o alla var så glada.
Efter lite snack så bestämde vi oss för o åka in till Södertälje o ta en frukost tillsammans o sen var vi tvungna att dra till E-tuna för han hade möte med arbetsförmedlingen på dan. Dom hoppar in snabbt kan man säga....
Vi åt på Kina där o grabbarna shoppa lite kläder o efter mötet åkte vi till V-ås för o träffa DIIIICOOOO!!!!
Han fick äntligen se sin pappa igen o båda såg såååå glada ut.
Dico är heeelt kär i sin pappa o följer han överallt. Ibland sitter han bara o glor på han som om han inte tror de e sant haha!

På första promenaden me papsen. Dico e såååå lycklig!!!

Efter lite myspys hemma så ville hans vänner att vi skulle komma o äta tårta med dom. Dom hade köpt 3 jättegoa tårtor.

Mmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!


Äntligen hemma stod de på en...gullit!!!


Sen roa vi oss me poker o jag var kvar till näst sist av 8 så jag e rätt nöjd. Min boy däremot vann hela potten hahah! Så där tjäna vi in 1000 spänn extra hehe.

Runt 22 bestämde vi oss för o åka hem o vi hade de såååå underbart. Vi skratta massor åt Dico o firade me massa tända ljus o lite rosé vin o massa mys.
Vi låg i sängen o skratta o prata till 4. De va riktigt härligt!
Så mysigt o somna i nåns famn igen. Har verkligen saknat de...
C njöt verkligen för madrasserna på anstalten var tydligen inte nå bra så han tyckte de va underbart o ligga i sängen.

I morse så vakna vi jätte tidigt. Vi sov nog bara i 4 timmar. Vi e nog båda rätt uppspelta o har nog svårt o få ro. Man vill bara göra massa saker hela tiden. Ingen tid o sova.
Vi pratade igår om hur de känns o vi båda känner att vi inte riktigt insett att de e över. Vi förstår inte utan de känns som han måste tillbaks snart. Som om de bara e en permiss...

Idag var vi o träffa hans bror o tog en lunch med honom o sen ordnade vi legitimation till C.
Vi tog kort i en sån där fotoautomat till hans leg o när korten kom ut så var de en svensk blond man på bilderna! Ee?!?!??! Min fästman e mörk... Dom bilderna funkar inte riktigt till hans legitimation....
Efter ca en kvart kom hans bild ut...skumt men riktigt kul. Vilken chock vi fick när bilderna kom ut...hahahaa!

Nu e han o tränar så jag passade på o blogga.
Ikväll ska jag ut o äta med mina föräldrar. Har lovat att bjuda dom på mat så vi ska gå till Tusen O En Natt här i V-ås. De blir nog myspys.

Nu ska jag vika lite av C:s kläder som fortfarande ligger i kartongen.

Me very happy=)

Min nya hårfärg



Så här ser jag ut nu i håret. Förlåt för mitt "trevliga" ansiktsuttryck men jag hatar o posera...ursäkta mig...
Tycker inte att färgen ser lika ut i verkligheten men de e så svårt o få rätt nyans när man tar me kameran.
Aja...like? Dont like?

Har ännu inte städat o vaxat o jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig! Panik! Jag tror jag bara kör ett vanligt linne me jeans. Kan ju klä upp mig lite sen till kvällen istället.

NUUUUUU MÅÅÅÅSTEEE JAG DAMMSUGA!

11 timmar kvaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D


20 timmar kvar...

Ååå Lord de e bara 20 timmar kvar på 4,9 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vet inte riktigt vad jag känner. Just nu känns de såå overkligt så jag tror nästan inte på de.
Sitter här o funderar vad jag ska fixa först...måste stoooorstäda, duscha Dico, som jag har varit för lat för o göra, vaxa benen, tvätta o massa meeeeeeer!!! Men jag bara sitter här o gör nada. Mitt huvud e inte riktigt med idag...för de första så tog jag på mig fel sko på fel fot imorse o oftast märker man de på en gång men inte jag. Jag gick runt ett tag innan jag insåg att de tryckte ovanligt mycke på stortårna...sen när jag hade vart ute me Dico så gick jag in i fel trappuppgång! Hur snurri e man inte då? Jobbigast va att en som bodde i den där trappuppgången stod utanför o såg mig gå in o sen ut. Man bor bara 4 i varje ingång så hon visste nog att jag inte hörde hemma där. Var nog därför hon glodde så mycke...ufft...
Jaja jag har iaf vart hos mamma igår o färga håret. Fick bli brunt igen. Kan lägga in en bild så får ni se hur de blev.

C:s kompisar har haft fullt upp me att planera C:s hemkomst. Dom messa mig i förrgår o undrade om de va okey att dom hade en välkomstgrej me taco o tårta o grejer i deras klubb som dom äger. Jag kan inte motstå när jag hör ordet tårta så jag sa att vi kommer men sen idag fick jag brev av C (äntligen!) o han skrev att han bara ville att kompisarna kom o hämta oss o skjutsa hem oss för de e nån slags tradition sen ville han bara ta de lugnt hemma me mig o Dico resten av kvällen...ooops. Men vi skulle inte vara där förrän 19 så han kommer nog tycka de e okey. Dom har liksom beställt 3 tårtor me text på så man kan ju inte inte dyka upp... I värsta fall får vi smita ifrån efter en stund...hehe.

Kan ni förstå att de blir sista natten jag kramar min kudde o låtsas att de e C?!??!?!?!?!? Ååååå va underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu MÅSTE jag tvätta Dico...sorry Dico here I come...

2 dagar kvar...

Ojoj bara två dagar kvar nu. Känns som jag har massor o göra o e lite stressad faktiskt. Vill måla ett till lager med färg på väggarna så inte tapeten under syns igenom som den gör nu men sen tänker jag att han kan ju hjälpa mig me de. Det är ju hans hem oxå...plus att jag gjort första lagret redan så de e hans tur moahahaha. Ne vi får se...kanske blir att jag målar eftersom jag vill de ska vara fint här när han kommer hem.
Sen e de massa knep o knåp me mig som hårfärgning, vaxning o naglar mm som jag vill fräsha upp mig med. Typiskt...man har haft nästan 5 år på sig men e ändå stressad nu sista dagarna...

En sak som inte känns bra däremot är att jag inte fått brev av honom på 1,5 vecka. Jag hoppas att de blivit något strul me posten på anstalten eller nått men jag känner mig lite fundersam. Vet inte riktigt hur jag ska tolka att jag inte hört nått...
De värsta skulle ju va om han bara snackat massa skit dom här åren för o ha "sällskap" när han suttit inne o nu när han kommer ut så behövs jag inte längre...haha...wow, skjut mig då. Han har inte sånt hjärta så han kan gö nått sånt men TÄNK OM...ufft de hade inte vart lätt o smälta...

I förrgår satt jag barnvakt igen till min kära guddotter. Hon e verkligen speciell.
Gjorde däremot misstaget att ge henne ett kex med choklad på undersidan...



Gör inte om de igen iallafall...

De härligaste va att hon somna rätt snabbt, o på min axel dessutom. Så mysigt!



Sleeping beauty...


Igår va jag o lämna blod till massa prover dom ville ta på mig. Igentligen skulle de tas när jag ska på återbesök den 22 men hon kom på att vi kunde ta dom nu o sen får jag resultatet när jag  kommer istället.
De dom tog prov för enligt papprerna var nått som hette ANCA o nått som hette S-elflores. Har iiingen aning va de e för nånting o jag vågar ABSOLUT INTE googla för då hittar jag nått hemskt.
Om ni vet vad de e så säg inte om de e nått hemskt!
Dom tog iaf 8 rör blod för dom ville kolla massa andra värden oxå.

Just nu vet jag inte om jag vill att dom hittar nått eller inte. Vet inte vad jag kommer bli gladast över. om dom säger vi vet vad du har eller vi vet inte. De beror nog på...e det botbart så hoppas jag dom hittar nått=)
Guuuu va underbart om dom skulle säga så! Men jag tror faktiskt inte de kommer hända...

På kvällen sen igår så åkte jag med min vän till Skinnskatteberg o hämta en kattunge som hon köpt. Den va jättego faktiskt. En sån som gillar o sitta i famnen o spinna. Blev lite sugen på katt faktiskt...bara de där me kattlåda som känns sådär...
Här e kissen iaf..


Skitdålig bild i know, men den satt ju inte still juuu!


Nu ska jag börja min lilla extreme makeover på mig själv.

Ha en bra dag o GRATTIS IDA!!!!


Kanelbullens dag =)))

Oj nu va de ett tag sen jag skrev.
Jag har vart upptagen me o umgås en maaaaaaaassa me mina vänner dom här dagarna.
Har träffat olika vänner den här veckan som jag inte träffat på flera år. Bla härliga Sariba som flyttat till G-borg=(


Inne på Face..haha..

Hon är verkligen en på miljonen. Finns inte många som henne. Hon har sån härlig energi o inga hämningar utan gör EXAKT de hon får för sig att göra. En runda på stan kan bli en väldigt händelserik dag...
Hon e så jäkla skön! Man bara skrattar o skrattar! Härligt!

Igår va massa av mina vänner hemma hos mig för o fira min sista helg ensam.



De blev massa taco, Husnukaka o poker.




Husnukaka är Davids kaka=)
Så här ser den ut.



Den e såååå goood! Tack David!

Idag har några i gänget varit här o käkat massa kanelbullar o druckit te.

Jag har skrattat så mycket åt dom.
Även fast jag inte kan höra vad som sägs så skrattar man åt de dom gör. De e ett sånt härligt gäng. Plus att David håller mig informerad om vad som sägs då o då. Gulligt:)

Nu ville dom gå o sätta sig på Tabasco ett tag men jag är ärligt helt slut. Har varvat att umgås me David o alla andra vänner plus syrran som sov här över helgen med att springa runt på stan varje dag o försöka hitta nått snyggt o ha på mig dagen vi hämtar C.
De e såååå svårt o komma på vad man ska ha på sig!!!!!!!!!!!!! Vill att dagen ska bli perfekt o då vill man ju känna sig friieeeesh som David brukar säga...
Om nån har nått förslag på nått snyggt så hööjta gärna!

Nu ska jag käka lite fil...eller säger man dricka fil...aja jag ska iaf hälla i mig fil nu o sen sussa maassoor. Sååå trööött.

Byyebyye

RSS 2.0