Förskole dax!

Nu är grabbarnas ryggsäckar packade o kläder framtaget. Imorn börjar dom förskola för första gången. Känns lite läskigt då jag nojjar över alla baciller som finns på förskolor. Att se dom sjuka e ju de värsta som finns för mig. Men en fin vän fick mig att bli påmind om all glädje dom kommer få ut av att vara där. Adam längtar massor till o börja!
Inskolningen e i tre dagar 9-14. Chris måste ta ledigt då jag inte kan vara i bådas avd samtidigt. Hoppas allt går smidigt o att dom trivs.


Ska passa på o berätta att ultraljudet gick bra! Allt var fint med lilltjejen :) Hon låg med huvet neråt. Skönt!
Tyvärr fick vi ingen bild för hon låg med armen över ansiktet. Så typiskt! Ville ju se henne! Så otroligt nyfiken! Men snart ser vi henne ändå ;) Ca 1,5 månad kvar bara. Yeey! Längtar massor!

Nu måste jag sova så jag orkar upp till förskola med gräbs imorn.

Sov gott!


Ultraljud

Nu sitter jag o Baloo i väntrummet o väntar på vår tur. Dags för sista ultraljudet innan vi ser bebis utanför magen :))))


Magbild vecka 33

Trött som tusan så de får bli magbilder idag bara. Skriver mer imorn om jag hinner.

Godnatt!!!


Vecka 33 av 40...


B-day cake!

Charlie vilar. Adam e hos sin kusin Maya o leker o C har dratt till jobbet. Jag ska passa på o göra en tårta till min b- day imorn. Man måååste ju ha tårta! Jag har aldrig testat att göra en Red Velvet Cake så nu ska jag passa på o testa o se om den e go. Inga stora planer inför morgondagen. Blir kanske lite fika här med familj o sen har mamma erbjudit sig o va barnvakt. Vilken lyyyx!!! Bästa presenten ju :) De blir middag o bio för mig o C. Man behöver inte nått större än de. Vi kommer njuuuta!! :) Får nån vecka sen drog jag faktiskt på bio o middag med min fina vän Line. C o grabbarna var hemma. De var helt underbart skönt o mysig o få egen tid med en go vän. Kvällen var perfekt. Vi får se om C kan bräcka min dejt med Line ;) haha! Vi morsor måste verkligen ut o lämna familjen själva ibland för o ta sig lite extra energi o slippa "ta hand om" för en liten stund. De e verkligen guld värt. Dessutom var mannen extra gullig när man kom hem ;) Bra att låta han sakna en lite ;) Annars mår jag lite bättre nu iaf. Igår var iofs en skitdag. Höööga tjut (tinnitus) i örat o svårt med andningen hela dan men idag har jag energi iaf ;) Ska sätta igång med tårtbakandet. Ni får en bild på midsommar tårtan så länge. Choklad botten med daim bitar i o glassig jordgubbsmousse. Super go!


God morgon söndag

Här ligger alla o sover än. Utom jag. Förstår inte varför jag inte passar på o sova. Min kropp vill inte sova mer bara. Går inte då. Idag ska jag försöka dra till morsan o hänga i solen där med syrran o mamma. Gräbsen ska dra med C till deras farfar. Jag var hos mamma utan barnen igår oxå för dom drog till bus o lek landet. Jag hade inte energi till de så jag, mamma o syrran grilla o färga håret istället. Mamma spelade hög spansk musik o vi hade de jätte bra med massa skratt. De behövde vi alla tre. Sen blev de film o hem till gräbsen. Nu dör mitt batteri så jag skriver mer sen. Ciao!


Akuten

Som jag skrev så var jag hos familje läkaren i förrgår eftersom barnmorskan tyckte jag skulle kolla vad som orsaka min andnöd. Dom tog blodprov på mig o såg att nått var positivt. Dum som jag är så tror jag allt e bra när läkaren säger att "provet var positivt" så jag sa "vad bra" o var på väg ut. Då hörde jag hur hon sa "så ta med de här pappret o åk direkt till akutmottagningen." Jag fatta ingenting o var tvungen o fråga varför. Hon misstänkte propp i lungan o ville jag drog till akuten med en gång. Jag hatar akuten. De tar alltid en evighet att få hjälp o jag har inte tid med de. Jag har två gräbs att ta hand om. Stackars C fick ta med dom till jobbet. Vi kom till akuten runt 17. Runt 20 fick vi ett rum o runt 23 kom läkaren in o prata med oss. Vid den tiden var jag svimfärdig av hunger. Hade bara fått i mig en mini portion vid lunch kl 12. Att dom inte ens kan erbjuda en höggravid kvinna en banan...suck! Iaf så hade de varit trauma larm o dom flesta doktorer var upptagna. Därför allt dröjde. Min läkare som kom in verkade oxå lite stressad o sa mest att blodprovet inte var så pass dåligt att hon misstänkte propp i lungan. Hon bad mig komma tillbaks om jag blir akut dålig så gör dom en ordentlig koll. De kanske var lite slappt av henne vad vet jag. Jag var bara så sjukt glad att äntligen få åka hem till mina gräbs! Adam hade inte kunnat somna utan satt uppe o vänta på mig så han hade pusskalas läänge. C hade storstädat, diskat o väntade med super god mat. Precis vad jag behövde efter pinan på akuten. Mat o kärlek :) En bild på en tröttnisse hos familje läkarn o en pussgalning som saknat sin mamsen...


2 skitdagar i sträck...

Idag har varit en tung o jobbig dag med mycke tårar o tankar. Idag var det 1 år sen våran Lelle, min låtsas pappa, gick bort väldigt hastigt. Jag har inte ens haft kraft att skriva, vila i frid, men idag gjorde jag de på min facebook. Mådde illa när jag gjorde de men jag gjorde de iaf. Efter 1 år... Nån dag när jag orkar så ska jag skriva om varför han var så speciell för mig. Just nu klarar jag knappt att tänka på han utan att bryta ihop så jag undviker de än. Fast de gått 1 år. Gårdagen var oxå tuff. Men av en helt annan anledning. Jag får skriva om de imorgon. Nu måste jag få min sömn. By the way. Så här ser mitt armveck ut efter ett vanligt blodprov. Kan man säga att dom misslyckades?


RSS 2.0