Luggen...



Inte så jätte smickrande bild kanske men ni ser på ett ungefär hur luggen ser ut...
Blev en snelugg.
De roligaste av allt e att när jag stod o borsta tänderna så bytte jag sida på luggen o helt plötsligt såg klippningen okey ut =) Men jag e inte riktigt nöjd. Får skaffa lite hårnålar tror jag...

Om ni minns så berättade jag förut att C:s (min kille) kompis hade köpt en överasskning till C o mig. Igår när vi chattade så avslöjade han va de var...EN BIL! Han e tokig! Hur ofta köper nån en bil i present till sin kompis? Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga...va ska man säga liksom? Ett tack låter så litet på nått sätt...

Han skickade med en bild...



De e en  silvergrå Mazda...
Hur f*n ska man kunna återgälda det??? (Säger man återgälda?)

:S

Fuck...jag råka shoppa när jag va på stan idag...
Köpte ett par stövlar :S.......jaja jag köpte en klänning oxå...okeeeeeeeeeey daaaaaaa jag köpte en till halsduk...o en lotion o en skrub....FAAAAAAAAAAN! Nu e jag nog pank...

De va iallafall en toppen dag me 3 av mina systerdöttrar o en av storesyrrorna.
Tom EMD eller va dom heter va i stan o hade uppträdande i Gallerian meeen de va ju inte så intressant för mig som bara hör oljud när de spelas musikaa.


Jag hatar när man blir så uttråkad så man klipper lugg...
Har ni vart så uttråkade så ni klippt lugg nån gång? De har hänt mig kanske 6 ggr i mitt liv o de blir alltid lika katastrofalt resultat.
Kanske smyger in en bild sen så får ni säga va ni tycker...
Jag tror jag kommer få spö av min frisör-kompis...hon hatar lugg..

För ett år sen...

Jag gick tillbaks o kolla lite vad som hände vid den här tiden för ett år sen i min blogg o hittade de här inlägget...hahaha! Fnissa lite åt de. Fortfarande lite småkul nu ett år efteråt...

Såg förresten oxå att läkarna trodde min dövhet var nånting psykiskt då. Lite framåt har man kanske kommit då...
Det som jag inte fattar riktigt är att anledningen till att läkarna trodde min dövhet var psykisk var på grund av att det första hörseltestet, där dom sätter på elektroder på skallen o mäter av hörseln, visade att jag hade normal hörsel (???) Sen när dom gjort det 3 gånger till så har dom sett att jag har en grov hörselnedsättning.
Förstår inte riktigt varför de första testet visade annorlunda resultat. Jag hörde ju exakt lika dåligt då.

Jag kommer ihåg hur lycklig jag var över att jag inte hade nån skada utan att de "bara" var psykiskt för då kunde jag fixa de genom o "prata lite" med mig själv. En skada går ju inte att fixa. Inte själv iallafall....

Jäjä, nu ska jag ta en runda på stan me syrran.

Ta ta!

Varit barnvakt!

Wow, jag visste inte att de va så mysigt o natta en liten snoris.
I början när hon såg sin mamma ta på sig skorna så blev hon lite ledsen men jag visade flaskan me välling o la henne på sängen o gjorde en stor prutt på hennes mage (alltså tryckte ner mitt ansikte på hennes mage o blåste ut luft) o då börja hon skratta jättemycke. Sen fick hon välja saga o hon grävde in sig i famnen o samtidigt som hon lyssna när jag läste så pilla hon mig i håret o klappa mig på kinden,  och då o då vände hon sig mot mig o pluta me munnen o ville ha en puss..haha. Hon e nog världens mysigaste 2 åring.
De va första gången jag natta ett barn helt själv utan nån i närheten...o jag e 28...lite sorgligt kanske haaha.

Jag längtar verkligen efter barn. Vill ha en massa. Både jag o killen vill ha en stor familj så vi lär ju sätta igång snart om vi ska hinna. Fast undrar om man blir en bra mamma... Speciellt nu när jag inte vet om jag kommer höra normalt. Jag kan ju höra ljud o snappa upp vissa ord som min guddotter säger men tanken på att inte kunna höra sina barn o aldrig kunna ha en normal konversation med dom är riktigt jobbigt.
Men vem vet, jag kanske kommer höra igen. Inte ge upp hoppet än Amanda...


Schhh..

Säg inte till nån men jag har shoppade lite igår.
Man får ju så jäkla mycket skuldkänslor när man shoppar när man har dålig ekonomi. Jag HATAR att vara sjukskriven! Jag vill jobba så jag kan tjäna ihop så mycket pengar så jag kan unna mig nått kul utan att känna stress o få panik.
De e skitjobbigt faktiskt.
Men igår så köpte jag faktiskt 2 jättefina lyktor på Indiska att ha i fönstret. Jag vill att det ska vara lite hemtrevligt o fint här när killen kommer hem så jag unna mig dom=)



Dom va jättemysiga på kvällen när man tände dom. Fina va?

Sen köpte jag en halsduk på Indiska oxå...oopps...schhhh...

Idag ska jag sitta barnvakt åt min guddotter. Ska bli så mysigt.
Fast min tinnitus är jäkligt jobbig idag...höga mörka brummanden. Fast hellre mörka ljud än ljusa pipiga ljud. Det är fruktansvärt o gå runt med ljusa pip i huvudet hela dagen så jag får va tacksam åt de mörka brummandet som försigår där inne nu.
Undrar om tinnitusen oxå försvinner om jag skulle bli frisk...jag hade ju inte den innan jag blev sjuk...hmm.


Jag måste bara berätta...
Imorse när jag gick o balanserade min kopp med te, som var överfull, i ena handen o en tallrik me mackor i andra handen på väg att sätta mig på soffan så fastna min hårknut i takkronan jag har uppsatt. Jag kunde inte böja mig o ställa ner koppen för jag nådde inte ner till golvet o jag kunde inte ställa koppen på tallriken för mackorna låg där o den skulle inte stå stadigt där. Allt jag kunde göra va o dansa fram o tillbaks i hopp om att de skull släppa. Efter några chacha-steg bakåt o framåt så släppte de till slut.
Snacka om att jag fick konstiga blickar av Dico...
En till situation där man tänker att de e skönt att de bara är 2 veckor kvar tills han kommer hem..."Älskling, kan du komma ett tag? Jag sitter fast i takkronan."



Ser ni kroken i mitten? Där hängde jag imorse...

Måste nog höja den en aning...


(Nu i efterhand kom jag på att jag hade kunnat ställt tallriken på koppen...jag e inte snabbtänkt iallafall...)


2 veckor kvaaar!!!

Idag är det exakt 2 veckor kvar av dom 4,9 åren som min boy fick i straff. Såå overkligt nära nu!

Efter mammas o mitt samtal igår ang om hur hon känner över att han kommer ut snart så bestämde jag mig för att maila mina syskon för att säga även till dom att jag inte vill att dom oroar sig över nått utan att dom ska lita på att jag inte är med nån som inte är bra.
Han har ett hjärta av guld men gjorde ett misstag o han har fått sitt straff så nu är det kapitlet i hans liv över.
Jag blev så glad över svaren jag fick av mina syskon. Alla var bara positiva o önskade oss all lycka o sa att dom vet att dom kan lita på att jag gör rätt beslut.
De var som en sten föll från mitt bröst.
Om jag ska vara ärlig så har jag haft svårt att slappna av till hundra procent i vårt förhållande just därför att jag vet att min familj kanske stressar eller är emot att jag är med honom. Jag har försökt ignorera det men min familj är så viktig för mig så därför är det också otroligt viktigt att dom accepterar att jag är med honom o nu känns de verkligen som dom gör det o stöttar oss (förutom en så klart...)
De var längesen jag kände mig så lycklig. Känner mig nästan befriad på nått sätt...skumt..men mycke stress o oro försvann.
Nu behöver jag inte ligga o tänka "ååå va kul o fira jul med han o familjen...fast fan, dom vill nog inte ha han där" eller "vad underbart o skaffa barn med honom...men jag kan aldrig säga till mama att jag väntar hans barn! Hon gillar ju inte honom.."
Massa tankar o stress hade jag men nu känns allt bättre o det här kommer även göra så mitt o hans förhållande förbättras.
Skönt!


En favvisblogg=)

Ni måste kika in på min väns blogg!!!
Hon e så jäääkla skööön!

Plutt=(

Lilltjockis mår fortfarande dåligt...stackars plutt. Nu kommer de tom blod=( Min kompis som e utbildad djurskötare o har haft rottweilers hela sitt liv misstänker att ett blodkärl gått sönder in the butt efter att han pressat så mycke...haha...förlåt men de låter lite kul...dessutom har min blogg förvandlats till "Historien om Dicos mag o rump problem"...vad äckligt. Men jag tycker så synd om han!
Jaja nog om de...han kommer må bättre snart annars åker vi till vet.

Idag var jag hos mami o åt lunch. Jag var jätte hungrig för jag har hållt på målat om en massa i hallen idag o satt upp en ny hatthylla. De e jobbigt när man bara har 2 händer att hålla upp o borra o greja samtidigt men mandy fix fix. De blev jättebra.
Syrran o guddottern va oxå hos mami. 
Hon  hade ordnat lammkött o potatisgratäng men eftersom jag inte e så jätteförtjust i lammkött så hade hon fixat vanligt kött till moi. Hon e så söt.
Till efterrätt fick vi min favvis!!! FLAN!!!



De e så jääääkla gott!!!!
I Spanien kan man köpa det i affären klara men inte i Sverige. Jag blir tokig på det! De e ju så himla gott! Varför får inte vi sånt gott här? Furrit...
Min syster åt 3 stycken...hahahaa!

Jag pratade med mami lite om min boy o att han kommer om 2 veckor o sen fråga jag om hon var orolig över det o hon sa "JAAA JETEOROLIT" med hennes söta brytning...
Vi pratade massor o de va så skönt för jag tror hon förstod o jag fick nog hennes oro att försvinna lite.
Jag förstår att hon e orolig. Vem vill att hennes dotter ska va med nån som suttit/sitter i fängelse men jag bad henne att lita på mig o verkligen inse att jag inte skulle vara med nån som inte är bra o som ger mig minsta stress. Jag har o har haft tillräckligt med stress i mitt liv. Vill bara leva i harmoni o jag tror att hon förstod att jag inte kommer utsätta mig för något jag inte mår bra av.
Vi hade iallafall ett bra samtal o hon vet att hon inte tagit sig tid att lära känna honom så hon kan igentligen inte ta för givet att han e en dålig människa.
Jag tror allt kommer ordna sig o dom kommer nog se att vi e bra för varandra.
Sen finns de ju en familjemedlem som sagt upp kontakten med mig pga av killen men de får stå för han. Jag skulle aldrig vända ryggen till min familj...vad dom än gjorde. Tur att jag har 6 förstående o stöttande syskon iallafall. Fast hoppas verkligen att jag en dag får mina 7 syskon igen...

Ps. Fick en stooooor planta av mami. Blev rätt trångt i bilen men de va djungelmysigt. Man borde kanske inreda bilar med växter...hmmm.


Stackars Dico =(

Han e fortfarande jääättedålig i magen.
Vaknade inatt av att de lukta äckligt. Trodde inte en lukt kunde väcka en men tydligen. Gick o kika o japp, han hade bajjat inne... Gud så han skämdes=( Han hängde med huvet o kika upp lite osäkert på mig med svansen mellan bena. Hundar hatar ju verkligen att behöva bajja eller kissa inomhus efter att dom blivit rumsrena.
De som e så hemskt e att han måste ha pipit o gråtit en massa innan men jag hör ju inget. På natten tar jag dessutom av mig hörapparaten så de lilla jag hör med den hör jag inte ens.
Han bajja precis vid dörren till baksidan så han har nog stått där o velat att jag ska komma o öppna...stackarn.
De enda jag kunde göra var att lämna bakside dörren öppen utifall han ville ut igen eftersom jag inte skulle höra. Efter några timmar vakna jag av att de va iskallt så jag gick o stängde men sen i morse när jag vakna o gick upp så hade han bajja inne igen...vid bakside dörren. Stackarn vilken hemsk natt han haft.
Undrar om han förstår att jag inte hör längre... Tänk om han tror att jag bara inte brydde mig när han grät=(

Ska bli så skönt när min boy kommer hem, både för mig och Dico...


Min lilla plutt...



Dog whisperer

De måste va nå fel på mig...
Jag börjar böla VARJE gång jag ser på Mannen som pratar me hundar.
Jag vet inte riktigt hundra varför men de e bara så fint på nått sätt att dom förstår oss så fort om vi bara gör de på "deras språk" o sen gillar jag hur seriös han är o hur mycke han visar att han gillar hundar. Man blir glad.
Älskar oxå när han kallar rottweilers för gladiatorer. Min bebis e en gladiator=)

                                       


Dessutom e hans vovve Daddy såååå jäkla grym!!! Älskar den hunden.


PS. Mami va o shoppa som jag misstänkte. Hon va lite putt på min låtsaspappa de va därför hon inte svara...hehe...men nu e de löst=)
Shopping hjälper jämt...


Boring sunday...

Så här såg de ut i Västerås i söndags 7 på morgonen.



JÄTTE DIMMIGT! Man ser knappt Skrapan. Men de blev otroligt fint väder sen på dagen...
Hade en jättetråkig söndag för övrigt. Jag o Dico gick till Ican som ligger en bit bort istället för den som ligger nära BARA för att jag va så uttråkad. Men de va verkligen toppenväder så de va bara mysigt o promenera. Fast urk vilken tråkig dag de va. Gjorde i princip inget..jooo tvätta håret!!! Hahaha!
Mami kom förbi på kvällen oxå o lämna batterin till min fjärris. Så gulligt. Jag kan nämligen inte lägga text på vissa program, som tex Idol, om jag inte har fjärris o batterina va slut..men nu funkar den igen. Tack mami!
De e kanske inte superkul o kolla på Idol när man inte hör hur dom sjunger men jag gillade o kolla på de när jag hörde så jag fortsätter. De kan va kul ibland o se juryns reaktioner o vad vissa "puckon" säger när dom får ett nej..."VA? Kan inte JAG sjunga? Ni har ingen smak!" Vissa har verkligen ingen själv-insikt...

Dico ligger här på mitt knä så jag ligger o skriver lite snett.




Han e JÄTTE dålig i magen idag:( Klockan är bara 12.45 o vi har redan vart ute 6 ggr. Jag hör ju olika ljud nu med hörapparaten som jag fått (även fast allt låter helt freaky) o nu när det är tyst så hör jag ljud från honom. Han har gått runt o pipit hela dagen....stackarn...ont  i magen...

Min låtsaspappa var här o plinga nyss (jag hörde ljudet från plingan!! Yey! Fast den lät mysko...o lågt...).
Han va jätte orolig för mamma. Han visste inte vart hon var o hon svarar inte i mobilen...hmmm. Jag misstänker att hon kanske e på stan o shoppar o kanske inte hör mobilen eller nått liknande men han va jätte orolig. Förstår inte riktigt varför... Han är nog van vid att hon är hemma när han kommer hem på lunchen eller så e de nått jag inte vet..hmm. Jag är iallafall den mest oroliga personen i världen så jag förtränger de här annars kommer jag börja fundera o göra upp värsta historien om vad som hänt.
Hon hör nog av sig snart...när hon shoppat loss;)

Fick förresten ett kort av min boy=)
Det verkar som han inte fått mitt brev för så här såg kortet ut...



Haahaha! Vilken söt.

Han skrev massa mys på andra sidan osså...ååå saknar!

Nu ska jag äta lite lunch o klappa på Dicos upprörda mage...verkar som han lyckats somna nu iallafall.. =)

Bye!

Kulturnatten

Idag var jag på en långis höstpromeix me min "son" Dico.
Det var lite lustigt för överallt hängde det bitar av lakan... Såg lite kusligt ut faktiskt...



Sen låg det massa hjärtan överallt=)



Lakanen kan ha o göra me kulturnatten som är idag i Västerås.
Jag har aldrig varit på kulturnatten faktiskt men idag ville en av syrrorna att jag skulle hänga me så jag gick runt med dom ett tag.
Det va mysigt me alla stånd o allt dom hade fixat men det som man mest tittade på va folk som sjung o uppträde eller höll tal om nånting o eftersom jag absolut inte kan tolka vad som sägs o bara hör massa oljud när de spelas musik så va de inte direkt nått jag kunde njuta av. Jag stannade ändå men efter några timmar började det kännas i hjärtat hur tungt de va att inte kunna höra all musik o de som spelades så jag drog en lögn o sa att jag va tvungen o gå hem för o gå ut me Dico.
Jag saknar musik så mycket att de bränns i hjärtat. Vill inte ens skriva mina känslor runt de för då måste jag tänka på de o då får jag nog ett nervöst sammanbrott så jag skriver inte mer om de. Kan säga att den sista låten jag hörde var Umbrella med Rihanna våren 2007...

Nu e jag iaf hemma igen o sitter me min kopp te o kikar på en film med Eddie Murphy. Jag gillar hans filmer.

Måste bara berätta att nyss när jag var ute med Dico så kom de en söt tjej mot oss o Dico spana o sträckte på sig, sen när hon kom förbi oss så börja han vifta på svansen som en tok o satt nosen i rumpan på henne! Jag drog till i kopplet o sa NEJ DICO VAD GÖ RU? Men han va bara skitglad o kolla på mig o vifta o de såg nästan ut som han gav mig värsta smilet precis som han sa "snälla de e lördag, låt mig flörta lite me brudarna!" Han såg inte lite stolt ut oxå.. Hahaha damphund...

Ha en myspys lördag kväll.

Mjaauu (?)


Myspys dag

Idag vaknade jag halv sju som börjar bli min vanliga tid nu för tiden. Jätteskönt! Jag har vänt tillbaks dygnet o somnar runt 22-23 o vaknar runt 6.30. Man hinner verkligen massa när man går upp så tidigt.
Jag storstädade hela lägenheten på förmiddan o vädra kuddar o täcken sen fick jag mess av mama som ville bjuda på lunch. Tjohoo!!! Jag e så pank nu för tiden så en lunch blir man glad om man blir bjuden på.
Det blev jag, mami o min äldsta syster me sin dotter som jag också är guddotter till.
Vi åt på ett ställe som jag aldrig hade vart på. Rätt nyöppnat. Gillade deras meny. Maaaaassa stora köttbitar. Min boy brukar skratta åt mig o säga att jag äter som en viking. Gillar kött inte små sallader...
Vi hade jättekul åt min guddotter. Hon bestämde sig för o dansa o hon var verkligen inne i dansen o blunda o hade riktig inlevelse i ansiktet me alla miiner haha. Har aldrig sett en 2 åring göra nått sånt förut. Man kan tro hon e äldre.
Jag filmade det men jag vet inte hur man lägger in filmklipp men jag har en bild när hon äter sina ribs som hon fick.



Sötis!


Och min vackra syster=)

Efter de gick vi till ett café där dom var inriktade på choklad. Maaassa gott fanns de. Jag tog en chokladmousse me grädde. Mmmmmmmmmm! Den va god.

Här e några bilder på lite av de dom hade.


Massa olika chokladmousse......


...och massa olika chokladbitar...mmmmmmm

Sen åkte jag med syster o guddoter hem till dom o drack te o myste.
Nu e jag hemma igen o ska tända lite ljus o ta ett bad. Sen ska jag mysa me min gangster Dico o se på film.
Lite tråkigt ibland o va själv hemma på en fredag kväll så de gäller o ha riktig mysfaktor i lägenheten me gosvovve, nånting gott o tända ljus. Man kan inte må dåligt då...


Älskar myspysbelysning...


...och jag ääälskar mina mysljus på baksidan=)


Nu e de en annan myspys som väntar...

Alltid redo för myyyyyys!!!!!!!!!

Hasta luego!

PS: Ingen har ringt mer från anstalten så jag hoppas de bara va Chris som ville veta hur jag mådde o bad dom ringa...
Får nog reda på nått på måndag...tålamod Amanda...tålamod...

EXAKT 3 veckor kvar idag!!!!!!


Herregu de känns verkligen overkligt. 3 veckor! De finns mat i mitt kylskåp som håller längre än så...tror jag :S... I vilket fall så e de sjuuuuukt att efter 4 år o 9 månaders väntan så e de bara 3 veckor kvar tills han blir släppt. Jag o Dico är redo om man säger så...

Jag har faktiskt varit lite orolig däremot för det har ringt från anstalten idag o igår. Jag svarade tillslut igår efter att dom ringt 3 ggr men de e ju lönlöst. Hörde inget av vad som sas i andra änden.
Idag blev jag tillslut så orolig så jag bad min vän ringa upp o förklara att jag inte hör o fråga vad dom ville o om nått hänt. Personen som svarade sa att han inte ens kunde se i datan att nån i hans namn var intagen där. WHAT??
Jag har inte heller fått nått svar på mitt senaste brev som jag skickade för över en vecka sen o han brukar skicka svar efter en dag...ufft. Orkar inte va orolig så jag förtränger de hela o hoppas på att jag får ett brev på posten av honom imorgon:)


Här är vi på hans första permission i Norrtälje.
Åååå pussunge!!!!!!!!!!!

Förbannad, stressad o frustrerad

Jag orkar inge mer...
Jag har ju väntat i över en månad nu på nån slags kontakt från läkare men inte hört nått. Idag fick jag äntligen post från öron näsa hals avd...dom har bokat en tid till mig den 22 oktober. 22 OKTOBER!!!! De e över en månad kvar!!!
Jag fattar inget! När vi va i Uppsala så sa ju läkaren att han ville ge mig kortison snabbt, dels för att man igentligen ska medicinera på en gång o de redan har gått över ett år o dels för att om kortisonen inte hjälper så vill han göra CI-operationen på mig så snabbt som möjligt för ju längre man väntar ju sämre resultat blir de. Anledningen är att man tappar sitt hörselminne o hjärnan kan inte få tillbaka ljud som den inte minns. I vanliga fall gör man dessa operationer några veckor efter nån tappat hörseln eftersom de e så viktigt att göra det snabbt.
Läkaren i Uppsala sa att han skulle prata med läkaren här o informera henne o sen skulle hon kontakta mig för o gå vidare. Ja så nu, över en månad efteråt. så har hon kontaktat mig...med en tid till 22 oktober!
Jag har inte ens fått ett nytt sjukintyg än!
Vad ska göra?! Läkarna här i Västerås skiter ju i mig! 
Okey de finns fler som behöver hjälp men jag gått runt så här nu i över ett år utan att nått hänt, och när dessutom läkaren i Uppsala säger att ju snabbare de går ju bättre hörsel kommer jag få sen så blir man ju stressad som fan!
Tänk om dom nu försämrat min chans o höra normalt för att dom tagit över ett år på sig...

Vissa dagar e de jobbigt o stå ut...


                                          
                               Titta, t.o.m Nasse blir arg...

Norrköping

Ååå vilken kulig helg jag haft! Har skrattat maaassoooor!

Vi hitta på massa skoj.
David bjöd på middag o sen ville David ta oss på en sightsing så vi promenera runt lite. Efter de gick vi o dansa lite o sen handla vi massa skit på macken o drog hem o kolla film.
Dagen efter laga vi pannkaksfrukost o sen åkte vi till Linköping o hämta Közas syster o körde mot Söderköping till ett outlet där vi shoppa loss lite. Vi skulle igentligen bowlat efter de men vi blev sugna på köttbullar o mos så vi drog o handla o sen hem o laga..mmmm...de va gott. Sen överasska David med en tårta han köpt till oss så vi fika o skratta massvis åt Köza o David som fulade sig me tårtan... Skulle vilja visa er men dom bilderna hann jag aldrig lägga in i datan (Vi använde Davids kamera) men kanske kan ordna de...
Sen vart kl. 20 o de va dags o börja köra hem igen.
Tack grabbar o syrran för en rolig helg!!!


Visar lite bilder...hade velat visa fler roliga kort men de blir för mycke så jag valde ut några st.



Här e gänget






Vår polare, rapparen Köza, hade haft spelning i Norrköping dagen innn vi kom så han stanna över helgen med oss=) Skitkul kille!





Dom TVINGADE mig o gö den här posen!!! Står jättehögt upp med höga klackar o dålig balans...inte bra...




David körde lite "monkiebusiness"






Vi o Köööz på sightsing i Norrköping!!





Dagen efter ordna vi pannkaksfrukost! Mmmm!






Hade riktigt kul me mitt ägg...






Och jag klara att flippa den!!!!!!



Skrattade så mycke i helgen! Killkompisar e de bästa man kan ha...om dom e som mina homies så klart;)

Nu ska jag fortsätta äta...har ätit heeela dagen! Fattar inte va de e för fel på mig...hmm..

Wohoo!

Man hinner mycke på en lördagsmorgon när man går upp 4. Somnade runt 22 igår för jag var helt slut o vakna 4.
Jag e nog den enda i hela Sverige i min ålder som tvättar kl 7 på en lördagsmorgon men de va bra för då har jag lite mer kläder o välja på. Ska ju dra o hänga me David i Norrköping. Syrran o jag har lovat han länge nu men idag åker vi...äntligen.
Ska bli skitanskul! Han har redan lovat att behandla oss som drottningar o han ska tom laga mat åt oss som vi ska få äta från "guldtallrikar me diamantbestick" hahaha. Lillskit David e bäst!


                             

Moi and my homie Dave.




Nu ska jag fixa frillan lite...

Byyebyyee!

Hmm

                                                 


Förut kunde man söka o se olika bloggar från olika län nånstans på den här sidan men nu hittar jag inte det.

Nån som vet om dom tagit bort de?

Herrå dårra

Tydligen så går jorden under om 45 minuter så ni vet om jag inte hör av mig...

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under



Hepåre

Va e de för fel på mig???

Mina sömntider e helt knasiga.
Jag har oootroligt svårt o somna o när jag gör de...runt 1 (om jag har tur) så vaknar flera gånger o får tvinga mig o somna om tills kl blir 5..då e de OMÖJLIGT o somna om så jag går upp. Sen känner jag mig helt hängig men alldeles för rastlös i benen för o somna om tills kl blir runt 13. Då kan jag inte hålla upp ögonen o sover till typ 18-19 osen börjar hela karusellen igen... Jag orkar inge mer. Jag orkar inte göra nått för min kropp känns helt upp o ner så jag e bara hemma (förutom när jag rastar vovve) o skiter i att hänga på kompisar på massa kul.
Måste fixa de här... Funderade lite o de KAN vara att jag e rastlös för att de e så nära nu tills Chris blir släppt. En månad EXAKT idag=) Jag e nog lite uppspelt över de tror jag...

Igår va jag med mina underbara föräldrar i Katrineholm o hämta en soffa. JIPPIEEE!!! Mitt vardagsrum har stått helt tomt o användes inte i princip men nu har jag flyttat dit tv:n o de e så skönt o kunna använda ALLA rum i sin lägenhet.
Jag e jättenöjd med soffan och jag e såååå tacksam att mami o Lelle skjutsade mig dit. Dom e underbara!!!





Fin va? Älskar dom breda armana...

Nu fattas de lite smågrejer o sen e mitt hem klart för Chris hemkomst o massa mysiga kompiskvällar=) Skönt de ska bli!
Jag gillar verkligen min lägenhet.

I helgen har mama o Lelle vart här o ätit tacos me mig. De va supermysigt. Jag berättade om dramat när de va en flygkrash o dom blev lite tårögda. Kanske rörda av att vi bryr oss...i dont know....

Nu e jag lite seg o ska gå o försöka sova...kl e ju 2 så jag kanske lyckas...även om jag kommer vakna igen om 4 timmar....suck...


Inrett i bloggen

Jag har sovit i 1,5 timma inatt. Räcker det?
Kunde inte stänga av tv:n igår för jag kände mig så ensam o tv:n va som my friend på nått sätt...ååå va patetiskt!
Tillslut tvinga jag mig själv o stänga av för o sova o de va riktigt jobbigt där ett tag. THANK GOD att jag har Dico! Känns mycke bättre när man kan lägga sig bredvid han o känna hans äckliga hundandedräkt i ansiktet...somnade tillslut iallafall...eller så sövde han ner mig me andedräkten...i dont know....



            Här e en bild från förut när vi sussar.





Igår hitta jag en sida från en skit cool kille som visade hur man fixa i sin blogg. Jag e verkligen sääämst på sånt där men han skrev punkt efter punkt hur man gör o tom med bilder så tom jag fattade! Skitcoolt! Gå in o kolla på hans sida om ni vill veta hur man fixar i sin blogg. Här e hans "adress" eller va de heter... http://www.designadinblogg.se/

De va inte mycke som hände igår... Jag skulle ju till FK på ett möte men pucko-mandy hade ju tagit fel på dagen. Mötet är idag.
Min stackars kompis som skulle följa med hade redan börjat åka in för o hämta mig o hon bor e rätt bra bit från stan. Stackars! Jag e verkligen fröken snurrsnurr. Ska dit idag iallfall. Hoppas allt går bra...

Kom på att jag inte skriver så mycket om min hälsa men de är för att de inte händer något nu. Jag sitter bara som vanligt o väntar på att dom ska höra av sig. Så frustrerande att jag inte hör i telefon så jag kan ringa o tjata på dom lite. De har faktiskt gått en månad sen dom sa att dom ev ville pröva me en hög dos kortison för dom tror att de KANSKE kan hjälpa. Fattar inte vad dom väntar på? Han ville bara ringa min leverläkare o få ett okey av han att de är lugnt att ge mig en hög dos kortison. De tar väl inte en månad?
Om jag kunde skulle jag mailat men de får man tydligen inte göra...sjukt. Får väl tvinga nån i min bekantskap att ringa dom IGEN.
Har inte ens fått nytt sjukintyg som vi var där o bad om för en månad sen. Mitt gick ut nu i augusti så de blir väl krångel me peng nu antagligen...usch vad jag gnäller men jag har verkligen tappat hoppet om svensk vård.
Jag har sååå många olika berättelser om tillfällen då jag tycker dom behandlat mig fel. Dom har tom fått mig att gråta några gånger BARA pga av deras kalla sätt.
De e okey att dom skiter fullständigt i mig o hur de går för mig men dom kan väl ändå vara lite ödmjuka o pedagogiska när dom träffar nån som går igenom nånting jobbigt? Ingår inte de i deras utbildning att lära sig hur man behandlar patienter på ett pedagogiskt sätt? Om inte så tycker jag fan att de borde göra det!
Ibland önskar man att dom blev döva i bara en timma så dom kan få känna hur rädd man blir o hur jobbigt de är. Då kanske dom skulle visa lite mer ödmjukhet o förståelse...
Allt jag igentligen vill är ju bara att veta vad som hänt mig o se om de finns en lösning. Är det för mycket begärt eller en anledning till att bete sig illa mot mig?
Känns som dom flesta där bara är bittra gammla tanter som inte kan få sin gubbe att ställa upp...

Jaja, de e väl bara o vänta...som vanligt...


Nu ska jag ordna frukost o se på Alla Älskar Raymond sen blir de möte på FK idag, JAAA IDAG, inte imorn, iförrgår eller i övermorn Amanda!!!

Hola!

Vakna okey tid idag..runt 8.40 eller nått. Mycke bättre än 5 som igår...

Jag vart såå rastlös igår när jag vakna fem. Visste inte vad jag skulle hitta på. Det slutade med att jag gick powerwalk, lagade stooor frukost me ägg o grejer, storstädade, målade 3 väggar o badade hunden innan klockan ens blivit 8.
Jag måste försöka lugna mig lite men det är så nära nu till oktober då tjockis kommer ut så jag blir helt koko. Jag har ju väntat på den här dagen i 4 år o 8 månader o nu e de så nära så de är inte konstigt man e lite uppspelt.
Såg precis på msn att hans kompis skrivit "9 oktober Chris is back...." så de e inte bara jag som längtar=))

Om jag nu ska vara ärlig så vet jag inte hur allt kommer gå för de e några saker jag vill se att han ordnar innan jag helt kan slappna av. Jag vet att jag älskar honom o att jag vill vara med honom MEN jag har lärt mig att jag måste tänka på mig o min hälsa först o främst o det har jag även sagt o pratat med honom om så han vet att om jag känner mig för stressad eller inte kan må bra med honom pga av val som han gör så kommer jag inte klara av att vara med honom o han respekterar o förstår det så de känns bra.
Däremot så har han sagt att jag inte behöver oroa mig för att han ska göra fel val igen men jag har ju självklart blivit ärrad av det här så jag kan inte koppla av helt hundra utan allt kommer visa sig sen när han kommer ut.
Jag tror han har lärt sig mycket under den här resan så jag e positiv men som sagt, jag kommer alltid känna efter vad som e bäst för mig o min hälsa, vilket jag kanske inte gjorde förut. Man lär sig mycket när ens hälsa inte riktigt är på topp. Hälsan e viktigare än man tror o stress förvärrar myyyycket!

På dagen igår så följde jag med min barndomskompis runt på massa ärenden o även till hennes mama. Fick träffa deras fulsöta vovve.

                 

Hahahaha! Han har ett ansikte som bara en mamma kan älska...

Sen åkte vi hem till henne o käka nybakad äppelpaj o gosa me kattungarna...såååååååå sööööötaaaaaaaaa!!!!!!
Jag tog en bild på mig o dom men dom kollade ner så man ser inte deras ansikten...bara mitt...så jag tar en ny bild nästa gång.

Nu ska jag göra mig iordning för jag o kompis ska gå o bråka med FK lite. Hon e så snäll som ställer upp o följer med! Lite svårt o gå dit själv när man inte hör vad dom säger...
Hon e bäst!!!!!!!!!!!
Puss gumman!
Sen flyger mama o Lelle hem idag från Gran Canaria. Om de är nån flygkrash idag igen så DONT TELL ME! Vill inte att de ska bli samma drama som när dom reste dit...ufft!

Ha en kulikul dag!

Ciao!

Godmorgon!

Klockan är 5.40 o i  vanliga fall brukar jag inte ha somnat så här dags men guess what? Jag har SOOOVIIT!! Tjohoo!
Somnade runt 21 igår o sen har jag vaknat några gånger under natten o tvingat mig själv o somna om men nu kan jag inte somna om så jag säger godmorgon istället.
Nu gäller det bara att jag inte somnar sen i eftermiddag...måste verkligen vända tillbaks dygnet..

Igår va jag heeelt slut de va därför jag somna så tidigt.
Tvingade mig själv att gå upp 12 efter att ha sovit i ca 4 timmar (somnade 8) för att träffa syrran o Baloo på stan för en lunch.
Syrran bor i Sthlm men behövde komma hit över dan för o tömma hennes lägenhet som hon har här.
Vi blev rätt många tillslut på lunchen...10 st, o som vanligt va jag o syrran dom enda tjejerna... Trivs bättre med killkompisar faktiskt=)
                                                                      

                                                                         
           JAG ÅT FRUKOST...DOM ANDRA ÅT LUNCH....


Sen va det bara o börja bära. Ufft va jobbigt de va o flytta massa grejer efter att man bara sovit i 4 timmar...men vi fixade det. Sen drog jag o syrran hem till mig o myste med Dico.
När hon åkte hem sen så va det bara att kämpa med att försöka hålla upp ögonen så jag inte somna på nån knasig tid. Vill verkligen vända tillbaks dygnet.
Runt 21 messade jag med Baloo o han sa att de va okey tid att sova nu så jag la huvet åt sidan o dog i princip..haha. Men min lilla kropp vill inte sova mer nu så jag ska gå en runda me min tjockis o sen FRUKOST mmmmmmmm!!!

                                   

RSS 2.0