Förskole möte

Idag har jag hängt hemma o på fram o baksidan med gräbsen. Vi har varit ute o gjort så mycke varje dag så tom Adam tyckte vi kunde vara hemma idag. Vi älskar o hänga på vår fina baksida o på framsidan har dom en lekpark precis utanför dörrn. Perfect! Jag o Adam har även gjort lasange o blåbärspaj. Vi e grymma! Blev riktigt gott! Ikväll har c tagit ledigt från jobbet. Vi ska nämligen på info möte på Adams förskola. I augusti börjar han. De e första gången han går på förskola. Han kommer vara 3 när han börjar. Adam har själv bett om o få börja på dagis o leka med kompisar som han säger. Känns mycke bättre att han själv vill. De blir fem timmar tre ggr i veckan. Blir nog bra. Jag gillar egentligen inte tanken på att han ska börja. Känns riktigt läskigt att nån annan ska ha ansvar för mina barn. Sjukt egentligen. Men jag antar att man vänjer sig med idén. Får se hur de känns efter idag. Får ju träffa fröknarna. Nu ska jag ge barnen lite middag innan jag o c drar. Deras mormor kommer o leker lite med dom medans vi e borta. Ha en skön kväll. Lite bilder från dagen...

Proud to be the mother that i am...

Idag firar vi alla fina mammor som jobbar med vår framtid 24 timmar om dygnet. Kärlek till er!

Spricker...

Ligger i soffan o kollar på melodifestivalen. Bästa Loreen! Önska jag orka skriva men de har vart en heldag ute idag o jag e inte frisk än så min energi e gone. Ska passa på o mysa i soffan med c istället. Vi har haft grill premiär här hemma o man kunde tro vi var femtio pers. Fem olika kött, fisk o majskolv. Mätt! Ändå sitter jag med nötter o fanta. Får se om vi får träffa lill tjejen idag då min mage spricker ;-) Ha en skön helg!

Kaktjuv

När man inte får nått svar av Adam när man ropar så vet man att de e bus på gång. Den här gången hade han vart o nallat från kakburken o satt o njöt på baksidan.

Kärleks spridare

"Chaaarlie!!! Kooooom! Jag vill krama dig!!!" skrek Adam från hans rum idag. De är så mycke kärlek i den där 2,5 åriga lilla kroppen <3 Annars står saker rätt still här hemma då jag gått o blivit sjuk. Har varit helt off två sista dagarna med huvudvärk o hals ont. Stackars gräbs o ha en sån tråkig mamma just nu. Tur jag har baksida så dom iaf kan vara ute o leka fast jag inte har energi att ta mig iväg nånstans. En promenad till lekparken har vi lyckats med varje dag iaf ;-) Nu måste jag sova så jag blir frisk! Buenas noche!

Söndagsmys

Jag har två lata gräbs i soffan... Mysigt...om jag oxå hade fått plats. Nu ska jag sätta igång dom lite. Måste till stan o köpa en tröja till tjockisen (mig) sen drar vi till C:s farbror o grillar. Blir nog mysigt :-) Hoppas ni har en skön söndag <3

Magbild

Haha bara för att jag förklara varför jag INTE kan uppdatera massor här så har jag lyckats tryckt in 4 inlägg. Gräbsen har hängt mycke med farsan idag så mina ögon har kunnat titta bort lite extra mycke ;-) Iaf... Enligt ultraljudet så kommer bebis 8:e oktober. Enligt mina beräkningar den 4:e oktober. Alltså e jag nu i vecka 20 enligt ultraljudet o i vecka 21 enligt mina beräkningar. Jag kommer köra efter deras men sist med Charlie så sa dom att han kommer den 25:e o enligt mig 18:e. Värkarna började den 18:e o han kom ut den 19:e så jag litar mer på mig ;-) Time will tell... Här e iaf magbild från vecka 20.. Jag börjar bli stooor. Tror magen e lika stor som i vecka 29 med Adam. Men de e ju tredje nu.. ;-)

Lätt lagat? Nej tack!

Serverade falukorv till gräbsen idag. Adam håller upp en bit o säger "Är de här som mat mamma?" Trodde alla barn gilla korv... Suck. Inget lätt lagat här inte. C har skämt bort dom med "vuxen mat". Jag som e sääämst på o laga mat! Hade tänkt ta över mat lagningen lite men nehe. Dög inte...

Instagram

Ok så här gick jag runt o trodde instagram var ett bild redigeringsprogram. Sen plötsligt börja jag få notiser till mobilen att nån kommenterat o nån gillat mina bilder där. Huh? Förstod inte hur dom såg dom. Nu har jag fått lite förklarat för mig men för mig kommer de bara vara ett bild redigerings program. Jag kommer inte uppdatera mig där för jämnan. Maj gad har tillräckligt med o hinna uppdatera blogg o facebook o svara på mail! Svettigt för en småbarn morsa ;-) På tal om facebook...jag försökte tvinga nån på min vän lista att starta en "byta lägenhet" sida där. Ingen nappa så jag starta en själv. Behöver ju desperat nånting större (vilket jag tror jag ordnat nu :-D ). De är nästan 300 medlemmar med. Vart dom kommer ifrån har jag ingen aning om men jag antar att nästan alla nångång blir sugna på o byta lya . Ni kan väl oxå joina om ni bor i v-ås o omnejd o e sugna på byte. Sök på "byta lägenhet i V-ås o omnejd" på facebook så hittar ni sidan. Ju fler medlemmar ju fler lyor o byta med ;-) Sprid gärna gruppen vidare oxå. Nu ska jag äta nått sött. Bye!

Torsdag...

..o jag hoppas på en lugn sådan. Vi har varit ute nästan 7-8 h varje dag sista veckan i både regn o sol. De är väldigt tungt att putta vagn med 2 gräbs, varor o leksaker med magen. Träningsvärk tom... En lugn hemma dag o lite bakning känner jag för. En bild från helgen när vi var ute o flängde. De fanns ett hopptält på Max. Gräbsen hade redan lunchat hemma så dom fick nuggets o pommes som snacks medans mamman vräkte i sig ;-) Sen var vi till djuraffärn, leksaks affären, andra leksaksaffärn, ikea , city gross (dom har barn karusell där) o tusen ställen till. Tänk om man hade bil. Vilken lyx. Men jag fortsätter putta runt. Allt för mina gräbs. Adam sover än o Charlie leker give me five med min vänstra hand o fnissar ihjäl sig. Han e nöjd med väldigt lite den där grabben. På tal om Charlie, han började gå igår!!!! Mamma hjärtat blev så stolt så jag skrek. Då satt han sig så klart. Men 3 steg tog han :-) sötis!!! Nu ska jag klämma i mig frukost. Har sovit dåligt inatt så jag e väldigt seg. Hoppas frukost piggar upp. God morgon!!!

Att uppdatera..

Tack Miranda för din kommentar :-) Till er som läser, jag förstår att ni säkert skulle vilja ha bättre uppdatering här o helst längre inlägg. Jag önskar jag kunde skriva mer. Men jag har 2 gräbs här hemma o ingen av dom går i förskola än. Med andra ord, ingen paus ;-) Shore dom e snälla o lugna men jag vill inte fiffla med telefon istället för o leka med dom. Tycker telefonen borde förbjudas för vissa föräldrar. Man ser hur barnet söker kontakt men ögonen e bara i telefon hela tiden. Hemskt. Sen hade jag nog bloggat mer o mer utförligt om de inte var en pina varje gång. Jag gör ju från mobilen o de tar hundra år att skriva, bilderna hamnar snett, man kan inte ladda upp dom på vanligt snabbt sätt utan måste hålla på fiffla i massa omvägar o alla inlägg ser ut som skit o ihoptryckt. Suck! Måste köpa ny dator... Nu vet ni iaf varför de inte blir så ofta. De är när gräbsen vilar eller gått o lagt sig eller hänger med deras farsa som jag skriver...om jag orkar. För er som inte vill behöva gå in här o kika om de uppdaterats så nämner jag igen att ni kan följa mig med bloglovin istället. Då får ni mail varje gång jag uppdaterat. De e väl bra? ;-) Vi hörs imorn. Jag har så mycket gott i huset att snaska på så jag måste verkligen gå nu. Sov gott!

Lekparks häng...

Vi har vart här 2timmar nu. Jag vill hem o dricka te! Men inte gräbsen....

Avslöjande!

Nu vet alla närmsta så nu kan vi avslöja. Sitter här o myser med min lilla flicka i magen. Vi ska få en dotter <3 Så otroligt spännande!!!

Docka

En kompis på min vän lista på face hade bläddrat igenom nått gammalt album o tryckt gilla på ett foto. När jag tryckte för att se bilden så dooog jag! De var Adam när han var i Charlies ålder. Alltså kolla vilken mums bit! Han har vart en pudding hela livet. Igår var vi ute från 10 till 19. Jag var helt slut när vi kom hem men vi hade en underbar dag. Nu har jag skurit vattenmelon o ananas o packat lite kex o juice. Dags för hel dag ute o picknick. Super fint väder ju! Ha en skön söndag!

Lycklig!

Jag är världens lyckligaste! Min bebis mår prima! :-D Nu äntligen kan jag slappna av lite. Puh! Vi ska ha lite mys här hemma o fira att allt var bra så vi hörs när vi hörs. Bye bye!

Nervös...

De här med att sova går visst inte så bra. Jag e så spänd inför ultraljudet. Vill se min mini bebbe nu o se så den mår bra! Sen e jag döds nyfiken på könet. Många i min omkrets är oxå super nyfikna så nu kan väl klockan bara gå så vi slipper denna nyfikenhet! Nej nu ska jag försöka blunda igen... God natt!

Film mys i regnet

Ligger här i sängen o lollar film med min äldsta. Han tittar på nån tråkig Lego film så jag smyg bloggar istället. Den minsta har nap time. Vi var ute i regnet en sväng men vi blir ju så blöta o vagnen oxå så de var ingen hit. Lekte järnet med fotbollen inomhus istället. Stackars Charlie försökte hänga med o ta bollen men han hinner aldrig :-( Men han skrattar ändå. Igår var vi ute på äventyr. Riktigt mysig dag som vi avsluta med middag hos C:s föräldrar. På vägen hem somna båda o sov till nästa dag. Perfekt! Måste ju ändra rutinerna med tidigare kvällar nu när dom börjar dagis i augusti. Adam har ju lagt sig hur sent som helst ibland. Igår somna dom iaf 20 o vakna 7. Märktes dock att dom inte var så vana med de för kl 9 somna dom igen 1 h. Dagen har gått saaaaakta. Antagligen för vi vakna så tidigt men oxå för jag vill den ska gå snabbt. Då brukar de gå segt. Vi ska ÄNTLIGEN få kika på bebis i magen!:-D Jag är dock döds orolig att nått e fel. C säger att jag alltid e de men den här gången e de värst. Antagligen för vänner i min omkrets råkat ut för hemska saker... Jag kan bara hålla tummarna att allt e bra. Vi får ju även reda på kön så spännande kommer de bli! :-D Älskar första ultraljudet! Nu vill Adam jag tittar på hans tråk film... Adios På väg på äventyr... Charlie e livrädd... Vi har vart på b-day party oxå. Adam på väg till kalaset...

Fina söndag

Fint väder de varit idag. Igår däremot...brrr. Hade besök igår. Mycket snack o bus med barnen blev de. Sen avsluta jag C o Adam med film o popcorn efter Charlie lagt sig. Adam sa innan han somna " Vilken rolig dag de var idag." Haha han e rolig. Var ju knappt ut nått.... Idag lämna vi grabbarna C hemma o drog med mamma till Erikslund shopping. Projekt köpa skor till Adam. Varje sko gjorde tydligen ont på nått sätt "Den inte så brå mamma."om o om igen. Hitta ett par till slut...ufft. Sen skulle vi köpa present till Adams kusin Mayha som fyller imorn. Meeen Adam tycker att han oxå ska få present vaaaarje gång vi köper present till nån. Han hajjar inte de där med födelsedag. Av allt i hela Erikslund så valde Adam ett fågel bo. Han vill ge den till sina pippi kompisar där ute. Jag älskar den här ungen! Adam letar passande plats i tomten för sitt pippi hus... Fin ju :-) Han stod jäkligt länge vid fönstret o kolla om nån pippi flytta in. "Mamma har vi öppnat dörren på pippi huset till pippin?" Nu måste jag ha lite te o relaxa . Har ätit konstant idag. C lagade vääärsta goda lunchen (som jag för övrigt oxå åt till mellanmål) o sen värsta goa middan. Utöver de fika jag o Adam tårta o cheescake OCH sen gick hela familjen på kvälls promenad o köpte glass. Hejja hejja fläsk rumpa! Mitt egna smeknamn på mig själv. Bebis har väl socker chock i magen... Slut för idag! Adios! Ps. Hejja er imorn Josefine o Sarah! Ni starka fina tjejer <3

Saftig chokladkaka

Nu regnar de här. Tur att jag o Adam bakat jordens saftigaste choklad kaka. Vad passar bättre i sånt här väder än nybakat o en kopp te. Annars har vi städat o dammat idag. Tvättat oxå. Så skönt o ha tvätt maskin i hemmet. Speciellt när man har barn. Fatta vad jobbigt o släpa på tvätt o barn fram o tillbaks till tvättstugan. Ufft... Igår körde Adam sin blixten bil med mig o kika på en tjejs lägenhet som ligger i gatan bredvid. Hon var ju här i förrgår o kolla på våran o ville gärna byta. Förstår de. Våran e ju mysig. Hennes såg precis likadan ut fast med ett extra rum vid vardagsrummet. Sen hade hon finare golv o tapeter oxå. Däremot blev jag riktigt besviken på fram o baksidan. De såg inte fräsht ut. Här har vi ju super mysigt med massor av blommor både på fram o baksidan . Men men. Man kan inte få allt... Vi kommer byta så fort som möjligt. Vad underbart o få lite större :-) Annars har vi bara njutit i solen hela dagarna. Charlie var på 1 års koll o allt var fint. Han fick däremot 2 sprutor som gjorde riktigt ont. Hjärt skärande skrik. Stackars krull. Men han sluta rätt snabbt. Efter de drog vi till Rudbecksparken o käka mat som jag packat med mig. De var riktigt skönt o ligga där o jäsa o kolla på när pappa C lekte med boysen. Trött gravid småbarnsmorsa njuuuter... Ute dagar gör så Adam blir riktigt trött. Häromdan märkte jag hur de plötsligt blev lite för tyst. Gick o kika o hittade en däckad storebror på golvet o lillebror som försökte väcka. <3 Nu fick jag mess att vi får gäster ikväll så ska ta mig en dush. Man blir svettig av o storstäda ju. Adios!

God morgon!

Har precis käkat frukost med Charlie the charmer. Han berätta om sitt liv... Nu leker han i lekrummet o den store killen har inte ens vaknat. Charlie sover 21-9 o Adam från 22 till 10. Alltid 12 h på dom där grabbarna. Vi har haft en jätte mysigt Valborg med vänner o grillning. Ser fram emot grill kväll hos er igen! Igår var vi ute hela familjen i princip heeeela dagen. Grabbarna fick tom färg. Visst vill man aldrig gå hem när de e så här fint? Idag ska vi ta Charlie på en 1 års kontroll. Kommer gå perfa ;-) Han e ju perfekt! Sen måste vi till FK innan vi drar hem o visar upp vår lya. De kommer en tjej halv fem o ska kika. Hon har en större lägenhet här på gryta så jag hoppas verkligen hon gillar vår så vi kan byta. Håll tummen! Just nu är de bara Gryta vi är intresserade av eftersom grabbarna börjar förskola här i augusti. Jag har ingen lust o ta bussen hit höggravid eller med liten bebis varje morgon. Bättre o bo på samma område som förskolan ligger på. Och billigare... Nu måste jag väcka Adam. Slöfock! Ha en underbar dag i solen!

RSS 2.0