Ojda...

Nu var de faktiskt otroligt lång tid sen jag blogga. De va tänkt att jag bara skulle ta en liten internet paus men sen pajja datan (av hjärtesorg) när vi inte använt den på ett tag så nu e den på reparation hos datasjukhuset.
C har lånat en dator från en vän men den ska vi lämna tillbaks idag så jag vet inte när jag skriver nästa gång.

Min hörsel går upp o ner som vanligt men sista tiden har jag tänkt på en sak. Oftast blir hörseln sämre när jag ligger ner o då samtidigt e trött. Varje morgon när jag legat ner så hör jag dåligt för att sen bli bättre o bättre under dagen o igår när min vän var här så var jag jätte trött o la mig på golvet o mös med hennes vovve o då helt plötsligt blev alla ljuden lägre...hmmm. Skumt. Undrar om man kanske ska berätta till farbror dr. Kanske kan ge dom nån ledtråd vem vet.
Annars har de varit mycke tjut i öronen sista tiden. Tror de beror på att jag haft så ont i nacken o huvudet. De e inte kul.

Magen däremot mår prima=) Bebben i magen växer o växer o de känns för sparkarna börjar bli hårdare o när den vänder sig så känns de ordentligt. Jättemysigt! Igår låg jag o läste med handen på magen o då kicka den så jag kände det i handen. De var första gången jag kände det utanpå o de va verkligen en häftig känsla. Vi e lite ledsna att C inte var hemma bara=( Han har verkligen väntat på att de ska kännas utanpå. Förhoppningsvis kickar den snart igen=)

Vi har varit hos syrran o hämtat vagnen=)
Så här ser den ut...



Passar oss perfekt=)

Sen fick vi masssa mer baby saker. Bla en spjällsäng en barnstol, badbalja, gåstol, babybjörn (en som man fäster på sig så babyn kan sitta vid bröstet), skötväska o nått mer...minns inte. Bra va? Lyx lyx! Vi sparar massa slantar på de. Jätte tacksamma syrran! Gracias!

Idag ska jag o C knalla runt lite på stan o på kvällen tänkte jag bjuda ut han på lite mat nånstans. Sen blir de nog film o frukt kväll som vanligt på fredagar.
´
Han springer runt här o städar...ska be han sluta så vi kan gå till stan.

Lämnar er med lite bilder från en kväll på Tabasco med brudarna på Janice födelsedag.



Födelsedagsbarnet=)





Alla fick sin mat utom mandy=(






Tillslut kom den! Oo looord va gott de va!!!

Sen börja jag o Natta lattja med kameran...

"Natta! Gör en grimas!"



"Nehe... Okey vi ser allvarliga ut da..."




"MEEEN NAAATTAAA!!! Nu ser vi allvarliga ut båda två okey?"




"Den duger"

Har ni nånsin sett nån med så stora blå ögon som Nathalie? Dom får jag drukna i NÄSTAN varje dag=) Lyllo mig!





När Nathalie börja visa sitt fina finger på ett speciellt sätt så fort jag tog kort på henne så förstod jag att de va dags o ta henne hem....

Har fler bilder men jag vågar inte lägga ut bilder på folk. De kanske inte uppskattas...
Mysig kväll va de iaf så tack Janice!


Adios hoppas vi ses snart!

Lyckliga!!!

Idag fick vi se vår söta bebbe...ÄNTLIGEN! Allt va bra med den o alla organ osv såg fina ut sa barnmorskan.
De e så otroligt häftigt att se en riktig bebbe i magen som dessutom e våran...bara våran kreation. De e rätt mäktigt faktiskt.
Den rörde sig massor den här gången o hon förklarade oxå varför jag inte kännt några hårda sparkar än utan bara massa små svaga puffar. Moderkakan sitter framför bebben o de gör att de kan ta längre tid för mig att känna hårda sparkar men hon sa att jag nog gör de inom 2 veckor. Mysigt!

C filmade en stund så vi fick med oss en filmsnutt o 2 bilder.

Här e bebben!!! Den lipar till oss på första bilden haaha!






Jag ska förklara lite utförligare för Natta som aldrig fattar nått...
Natta, huvet e de runda till vänster o benen e till höger ok?

Kan inte somna...

Ligger här i sängen med vår väns vovve Dibo o myser. Kan inte somna... Ser fram emot morgondagens ultraljud så jäkla mycke samtidigt som jag e sååååå nervös att nått ska vara fel...peppar peppar.
C har dragit ut exakt allt ur toaletten (tom hyllan) o håller på o storstädar heeeela toan...MITT I NATTEN! Gick förbi för o hämta vatten o då stod han o skrubba väggen (???). Kanske e en till i stugan som e uppspelt inför imorn...
Ne ska snacka lite me Dibo nu o sen försöka sussa.

Godnatt

Mår inte så bra...

Dom sista 3 dagarna har varit lite tuffa. Min hörsel har försämrats igen. Varje morgon när jag vaknar så hör jag i princip inget fast jag har hörapparaten på. Skrev ju tidigare att jag trodde de va fel på apparaten men jag har kommit på att de inte e de.
Hörseln e jättedålig på morgonen för att sen bli lite bättre o bättre under dagen. Hittills har den inte blivit lika bra som den va för nån vecka sen. Känner mig lite deppig över de här. Jag mådde så bra o va så lycklig för att jag äntligen kunde ha en okey konversation me mina vänner men nu e de samma skit igen...vissa ord måste man säga om o man måste prata tydligt o sakta. Usch känns skit. Varför blir de sämre igen? De måste ju vara nått som gör så de blir sämre. Jag tänker o tänker på vad jag gjorde dagen innan jag vaknade o de hade blivit sämre men jag kommer inte på att jag gjort nått annorlunda.
Dessutom har de skrikit i båda öronen dom sista dagarna av tinnitus...så jobbigt så man bara vill sova bort dagarna men som tur är så mår jag bättre o tänker inte på de lika mycket när jag är med C. Han håller mig sysselsatt så jag inte hinner deppa.
De enda man kan göra nu är o hoppas på att de plötsligt blir bra igen. Kanske borde åka utomlands igen...de va ju där de blev bättre sist.
De enda jag ångrar e att jag inte träffade mina tjejer från e-tuna tidigare när hörseln var bättre än nu. Jag har inte träffat dom på så länge o nu äntligen så kommer dom o då hör jag sämre igen. Så frustrerande. Jaja, man får tänka positivt. Jag har hörsel kvar o jag får ju faktiskt äntligen träffa dom=)

Idag e jag seg. Vi var ute med ett stooort gäng o fira våran vän som fyllde år. Åt mat o sen gick vi vidare ut på krogen. Jaaa ni hörde rätt...jag med min mage va ute på krogen haahaha. Såg rätt rolig ut där bland alla fyllon me min gravidmage. Gu va längesen de va man va ute. Lika skit som vanligt va de men kul o se C dansa o kasta slängkyssar då o då mellan dansstegen. Han har sin egna lilla stil min pöjke o vi tjejer fnissa lite åt han. Ska nog filma han nästa gång...

Ikväll blir de nog lite mys me goa vänner för oss o sen sova tidigt för imorgon ska vi upp tidigt o åka o kika på bebben! Yeeeey!
De e äntligen dags för rutin ultraljudet där dom kollar allt på bebben för o se så den mår bra. Vi kommer få titta på den lääänge. Såå kul!
Ska se om jag kan luska ut fall de e en tjej eller kille...höhö.
Vill nästan gå o lägga mig nu så de blir imorgon snabbare men då missar jag ju lunch o deeee vill jag INTE.

Nu måste jag försöka klura ut hur jag ska få tag på natta. Min o C:s mobil vägrar ju sända sms helt plötsligt...jobbigt!!! Hör ju inte vad som sägs när jag ringer=(

NAATTAAAA! Var e du?

RSS 2.0