Vackert

Kärlek bröder emellan...





De e så vackert o se Adams kärlek till sin bror.
De första han gör på morgonen o när han kommer hem från dagmamma e o fråga efter Charlie. O när han ser honom så lyser han upp o ler stort.
Han ber om o få hålla honom jämt o han pussar han så fort han går förbi honom. Jätteförsiktigt dessutom.

Charlie kunde inte fått en bättre storebror.


Lycka

Förlåt att jag inte bloggar! Jag bara njuter av tillvaron just nu :) Verkar som min lilla Charlie tog med sig de fina vädret när han kom för de har varit sol hela tiden o sommarvärme här i V-ås :)

Vi bara njuter just nu o har sköna dagar tillsammans jag o mina grabbar.
Idag var vi på en promenad i skogen o sen grilla vi med några vänner. C spelade fotboll med ett helt gäng både vuxna o barn o jag, Adam o Charlie hejjade på. Sen busade grabbarna lite o jag njöt av live trumpet spelande. Tänk att vi tom hade live musik på vår grillmiddag ;) Han va duktig dessutom.
Efter att ha hängt där heeeela dagen så åkte vi hem o tog en dush allihop sen natta vi Adam.
Han somnade kramandes om sin lillebror som låg på hans bröst. De var de finaste vi nånsin sett! Herregud vad man e tacksam för de man har!

Jag ska berätta om förlossningen o allt så småningom.
Just nu vill jag bara njuta o dessutom så äter min minsta kille vääääldigt mycke. Han vill i princip bo vid tutten o jag har bestämt att han ska få snutta när han vill. Hans eviga snuttande har iaf gjort så jag fått en heeel massa mjölk så de e bara för han att käka på när han vill.
Han låter mig sova i några timmar i sträck på natten ändå så jag e inte helt slut av allt ammande iaf.
Han e så snäll så mitt hjärta går sönder. Han har aldrig gråtit o han ler hela tiden. När man inte märkt att han e hungrig (han börjar snutta på fingrar o kläder eller vad som helst som finns i närheten...) så skriker han till en gång, som om han ropar, o sen inget mer. Han börjar aldrig gråta o skrika tills han får tutte iaf. Såå snäll!
Han verkar nöjd o harmonisk den här grabben :)

Jag vet att ni säkert vill se bild men tuppen i huset vill avvakta lite. Mina vänner på face har fått se men vi avvaktar med o lägga ut på internet för folk vi inte vet vem dom är. Iaf ett tag. Men de kommer bild! Så småningom... ;) hoppas jag... Tuppen e envis ;)

Här e världens bästa storebror iaf...




I´ll be back! ;)

:)


På G?

Hörrni, fortsätter de så här så e de en bebis ute senare idag. Aj säger jag bara...

Sista tårtbeställningen...

Jag vet, jag är grymt dålig på att visa mina tårtor i bloggen. Vet inte riktigt varför men de blir aldrig att jag lägger in bilder här av nån anledning...
Ni som vill se fler bilder kan ju gå in o gilla min grupp sida på facebook. Mandys Magic Bakery heter den. GLÖM INTE O TRYCKA PÅ GILLA-knappen! ;)

Min lilleman fick gå en timma tidigare till dagmamman idag för dom skulle iväg till skogen hela dan o de ville han ju inte missa ;)
Jag har röjt lite här hemma o käka frulle så nu har jag lite tid över för o lägga in bild på den allra sista tårtan jag gjorde innan bebis kommer.

En Emil i Lönneberga tårta önskades.
Beställningen kom faktiskt lite sent så jag var tvungen att köpa material från Panduro. De e inte lika bra material som jag i vanliga fall använder så dekorationerna blev inte superfina o Emil sjönk ihop rejält o såg väldigt tjock ut. Men, men, de får man ta när man jobbar med dåligt material tyvärr :(

Jag minns inte mycke från Emil historierna så jag drog med grabbarna o gick till bibblan för o hyra Emil böcker o försöka få lite inspiration.
De enda jag kunde komma på att göra var gården dom bor på. Den såg likadan ut i alla böcker så jag hoppades att Emil fantasterna som beställde tårtan skulle känna igen den.

Här e dom 2 bilderna jag använde som inspiration...







Här e resultatet...








Som ni förstår så hade jag lätt kunnat pyssla med maaaassa detaljer i all evighet till den här tårtan men tiden räcker ju aldrig till.
Började när Adam gick o la sig o var nog klar runt 7.30 på morgonen. Beställaren skulle komma o hämta tårtan kl 9 så de var bara o sitta uppe o försöka hålla upp ögonen nån timma till. De var inte lätt!
Gick o la mig halv 10 o vakna 13 för o dra med Adam o grilla hos mamma. Sov alltså 3,5 timma den här natten (morgonen). INTE BRA! Var helt däckad sen o mådde skit. Jag måste skärpa mig med tiderna o se till så jag får mer sömn oxå.
Nu har jag ju tårt paus så NU e de vila vila vila!

Idag ska jag ta en runda på stan o köpa en liten söt dress till bebis o lite annat sen ska jag möta upp en kompis med Adam så han o henns dotter får leka.
De blir nog en skön dag idag med.

Ha de gott allihop!

Matdags!

Hello! Vad gör ni? Jag lagar mat! Haha! De e inte lätt o va preggo i bli matsugen mitt i natten. Iaf om de e på nått som inte finns att köpa vid den här tiden. Då skickar man ju bara gubben att hämta men jag vill ha spaghetti o köttfärssås nu så de var bara o börja koka. Väntar på pastan. MUMS!

Idag har vi inte varit hemma alls. Vi vaknade o drog till lekparken med Adam. Sen hämta min mamma mig o vi drog på shopping tur i Erikslund. Efter de slängde vi bara in grejerna hemma o gick vidare till stan o tog en glass. Sen bar de av till Adams farbror på lite grillmys. Härligt härligt! De e så skönt nu när de e varmare o man inte pinas av att vara utomhus. Man VILL vara utomhus. Hela tiden. De e sån lyx att ha en baksida nu oxå. Balkongdörren står öppen jämt så Adam kan leka ute hur mycke han vill. Måste va skönt för han. Idag satt han på sin bil o mumla o tjabbla för sig själv där på baksidan o stirra på alla som gick förbi. Sötis.

From idag har jag kopplat in relax mode. Får se hur de går. Planen e alltså att bara relaxa inför bebis ankomst. Iofs har jag redan en miljon grejer jag vill fixa här hemma innan han kommer men tårtmakeriet e iaf stängt. De kommer bli en tårta eller 2 nu på fredag då vi ska ha familjemiddag o fira påsk tillsammans men jag tänker inte köra med sugarpaste o massa dekorationer så de räknas inte.
Känns skönt o slippa fundera på en passande design osv. Nu kan jag koppla bort de där lite o försöka fokusera. Jag förstår nämligen läskigt lite att jag faktiskt ska föda barn när som helst. De behövs en hel del tid nu till att få mig själv o inse de. Känns så avlägset på nått sätt o de skrämmer mig att jag känner så. Tänk om jag inte alls klarar de lika bra den här gången bara för att jag inte förberett mig mentalt.
Alla andra gravida går o väntar o väntar o vill de ska vara över men jag känner inte så. Jag lider inget o känner inte alls att jag vill att de ska skynda på lite. Tänk om jag då inte e lika puschad som dom att föda eftersom jag inte gått runt o kännt "Gaaah! Kan den komma snart!!". De oroar mig...
Full fokus nu iaf!

En som e beredd o längtar extremt mycke e C. Så fort jag stånkar för minsta lilla så hör man "E de dags!??!!??!". När jag sagt nej har han sagt att han vill de ska va dags nu. Han vill träffa lilleman i magen säger han.
Han behöver ju inte vänta så länge till...

Jag känner ju inget att nått e på G så ibland tror jag att jag ska gå 2 veckor över tiden, som man ju faktiskt kan göra.
Enligt UL ska han komma den 25:e. Enligt sista mens så ska han komma imorgon, den 18:e (hoppas INTE). Inga av dom datumen behöver stämma till hundra procent utan e bara på ett ungefär så de e spännande o se vilket datum min lilleman väljer.

Tänk att vi ska bli 4...




NU e de matdags! (halv 2 på natten...)

9 dagar till bebis!

Hej allihop! Här sitter jag helt mjölig o ofräsh. Den här helgen e min sista tårt helg innan all fokus går till o förbereda mig inför bebis ankomst. Sen e de bara lite tårtor till familjemiddagar o andra privata grejer men de kan man ju skippa utan att bli stressad om de skulle va så att bebis vill komma eller att jag inte orkar.
De ska bli skönt o bara vila o fixa de sista till bebis innan han kommer. Som tex bädda vaggan o packa BB väskan m.m. Ja ni läste rätt, väskan e inte ens packad än :S Måste fixa den så fort som möjligt.

Idag hade vi svårt o kliva upp...alla 3. Adam vart mest grinig av alla när vi var tvugna o gå upp. Sen drog han ut nappen ur munnen o sa "Elmo?" (hans nya favvo figur e Elmo) o när jag sa "ja du kan få titta på Elmo" så flög han upp med jordens smile. Han älskar den där amerikanska skrattande röda hårbollen. "Olmoo" säger han ist för Elmo o alltid med lite basröst o munnen ihop knycklad till en liten rund boll typ. Låter så gulligt så jag kreverar.

Efter C lämnat Adam så satt vi oss o chilla lite på soffan o lyssna på musik på youtube. Helt plötsligt säger han att han ville ta hit Tracy Chapman att sjunga för mig på vårt bröllop. Hahahaaa! Men de gick tydligen inte för de skulle kosta miljon sa han lite ledsen så där hahahaha! Stackars älskling. Inte lätt o va romantiker.

Blev uppbjuden på lite förmiddags dans iaf :) Hängde mest o dregla på hans axel men de va mysigt ändå. Börjar bli tungt med magen nu. Hoppas bebis inte e nån bauta bebbe. Då döör jag! Kanske...

Vet ni att jag kom på att Adam e ju aldrig hemma. Igår kom han från dagmamma runt halv ett o vi åt tillsammans. Sen drog vi till biblan o lånade böcker till honom o han lekte av sig lite. Efter de gick vi till stan o käka glass o handla lite. Hem igen o han stod i trappuppgången o vänta medans vi slängde in maten i kylskåpet. Sen vidare till lekparken o åkte rutschkana 150 ggr om. Efter de var jag slut o ville vila så han o hans farsa drog o träna boxning.
När han kom hem åt han o sen somna han. Han e aldrig hemma! Jag som e en riktig hemma tjej tycker de e lite tråkigt. Han o hans pappa e alltid ute på äventyr när jag e hemma. Oftast e jag med så klart men om jag vill va hemma så får jag INTE sällskap av nån av dom där rastlösa grabbarna. Herregud han e precis som sin pappa... Undrar om Charlie blir mer en hemma kille som sin mamma.... Skulle inte tro de.

Boxningsträningen e iaf Adams nya favvo ställe. De finns fler barn där som han leker med. De e i en gympa sal så dom har bollar o massa annat o leka med. Jag tror Adam e yngst men de finns en som e bara 8 månader äldre än honom som tydligen e hans favvo polare.
De e faktiskt rätt bra att pappa C kan träna samtidigt som Adam får vara med o busa lite. Nästa gång ska jag med o fota lite. Måste ju se mina grabbar in action! Adam vet hur man håller när man boxas o när han kommer hem så säger han pom pom o gör boxnings rörelser. Hmmm...vet inte om jag gillar de men han e snabblärd iaf. Så länge han bara kör boxning med sin pappa o vet att man inte får boxas på folk så e de väl ok...antar jag. Han e duktig iaf. Händerna knutna uppe vid ansiktet o sen sträcker han ut en i taget o säger pom pom eller pam pam. Precis som hans pappa...

Ne nu måste jag springa till stan en snabbis innan jag gör sista tårtorna.

Ha en underbar dag hörrni!





Ps. Nu e vi nere i ensiffrigt...9 dagar kvar.


Nedräkningen har börjat!

Hmm...den där babytickern här bredvid går lite för snabbt.
Idag, den 14:e april, så börjar vi räkna ner gott folk! NU e de 10 dagar kvar tills beräknad födsel av min lilla älskling i magen :) PIRRIGT! Vi e ju på ensiffrigt snart! Förstå att ha väntat i 9 månader o nu e de 10 dar kvar (om han e punktligt dvs...). De e så sjukt!
Känner inte i kroppen att de e på G men de kan ju komma pang boom oxå. Lite sammandragningar då o då men inga märkvärdiga.

Jag tror som sagt att han kommer komma tisdagen den 26:e april runt 16-17 tiden.

Vad har ni för gissningar?

Den som gissar rätt får en tårta a la mandy ;) DE NI!
Kom igen nu! Ge mig era gissningar!

Nu ska jag göra som mina grabbar...sooooova!

God natt!


Mina grabbar på BB...


Onsdag

Hellooo!

Har precis vaknat från min siesta. SKÖNT vare!
Ställde klockan på 5 imorse o gick upp o jobba lite med tårtor. DE ni! Självdisciplin vare här! Såg iofs dubbelt i början men de blev bättre tillslut ;)

Höll på ända till 13 utan att märka av tiden. Min mage började kurra o då märkte jag hur sent de var.
Vi hämtade Adam lite tidigare o drog o käka på Choys Garden.
Adam babblar såååå mycke nu för tiden! Helt sjukt va mycke nya ord som ploppar fram! Han e så rolig o blir bara roligare för varje dag. Jag ÄLSKAR o umgås med han!

I förrgår på morgonen blev han hämtad av sin dagmamma o alla sina polare här utanför. Dom skulle iväg o mata ankorna.
Vi har sån tur som nästan bor granne med dagmamman så när dom ska iväg på äventyr så skippar vi o lämna han där o så kommer dom o hämtar upp Adam istället. De e så gulligt så man får gullighets chock!
Dagmamman har en sexling vagn o Adams bästa polare hade reserverat en plats längst fram till Adam. GOS UNGAR!
När dom kom så klättrade Adam själv mellan staket brädorna o gick fram till dom. Han älskar verkligen o hänga med barnen o dagmamman. Sen vinka han stolt till oss när dom drog iväg.
Jag har kort men vill inte lägga ut bilder på andras barn utan godkännande. JAAA jag har kort! Hahaha! Jag var den pinsamma morsan som stod o fota :D
Imorse skulle dom till biblioteket så dom hämta upp Adam här igen :) På måndag ska dom hämta upp han här lite tidigare än vanligt för dom ska till skogen. Så himla mysigt! :)

Här e Adam i sin regn outfit väntades på polarna innan dom drog o mata ankor...



För några veckor sen var vi i Sthlm på ett litet affärsmöte o då fick vi nån timma över till lite shopping i Kista gallerian. Där hittade jag Adams regnoutfit. De e inte den allra snyggaste MEN dom hade sänkt priset från 699 till 149 kr! De ni! Var bara tvungen o slå till. Hur dålig kan den vara om den kostat nästan 700 kr innan?
Jag hittade mer helt sjuka reor i den affären.
Söta stickade mockasiner tex..


Bildbevis på den sjuka rabatten på mockasinerna...



Ser ni vad de står? Från 299 till 49 kr!!! Vem tusan köper mockasiner för nästan 300 förresten? Jaja, jag fick dom för 49 iaf ;)

Jag ääälskar o fynda!


Mina grabbar e o tränar nu o jag blev jätte uttråkad helt plötsligt. Jag e jättesugen på o testa ett nytt tårtrecept men alla e sjuka eller jobbar så jag har inge fika sällskap, förutom mina grabbar då så klart. Känns inge röligt o gö en hel tårta till bara oss. Hmmm...dilemma. Får se hur jag gör.
Nått sött måste jag ha nu iaf så adios amigos!

Vad gör ni?

Här sitter jag med min kyckling som C lagade till oss idag.
Jag har mått konstigt hela dagen o natten. Haft frossa o ont i kroppen. Känner mig hängig o ibland lite illamående o febrig. I princip har jag suttit inne hela dagen. Antingen i soffan eller legat i sängen. Inge rolig dag för mig alls :( Lite deppig.
C ordnade mat innan han åkte o hämta Adam från dagmamma o sen var dom ute hela dagen så jag skulle vila. Efter några timmar fick jag den här bilden på MMS...



...o då började jag nästan gråta av saknad. Min lilla älskling! Jag tvingade hem dom på sturt!
Han e jätte pratglad idag o på strålande humör! Jag tror han sa minst 3 nya ord på bara 2 timmar nyss. Nu går de snabbt med utvecklingen alltså...
Efter lite käk, mys o lek så drog dom igen för o träna så här sitter jag o tycker synd om mig själv igen.
Jag tror jag höll på för mycke i helgen o sov för lite. Nog därför jag mår så här.
2 tårtor kvar att göra sen ska jag vila fram till förlossningen...försöka iaf.
Ikväll ska jag börja med den näst sista tårtan. Jag har ingen som helst ide hur den ska se ut så jag hoppas på att känna mer inspiration lite senare. Annars gör jag designen imorgon o bara förarbetet idag. Vi får se hur de går med den här tårtan...

Nu ska jag sluta deppa er med mitt blues humör. Hoppas ni har en skönare måndag än mig!

En sak vill jag dela med mig av.
Min lilla krullis har börjat få skratt attacker i sömnen nästan varje natt o ibland flera ggr på en natt. han skrattar så han kiknar o både jag o C vaknar o fnissar åt han. De e så OTROLIGT gulligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Mitt hjärta smälter för den där grabben. Finns de nå härligare att bli väckt av än mysigt flabbande som gör så man själv skrattar? Min lilla glädje spridare. Vad jag älskar dig!

Ingen bebbe än

Jag är suuuupertrött! Men tänkte skriva några rader så ni inte går o undrar om bebis e ute. Han e inne fortfarande...som tur är. Vill gärna han väntar ett tag till.
Dagen efter sista BM besöket (förra tisdan) så kände jag mycke molande mensvärk o började fundera på om hon kanske haft rätt om att de var dags.
Mina vänner Sarah o Josefine kom hit o va lite support o trodde nog de var dags. MEN dagen efter kände jag inget. Sen på fredan kände jag av lite igen o nu kan de komma pyttepyttelite känningar då o då. Jag tror att de kommer dröja men att kroppen äntligen börjat träna lite inför förlossningen. De e ju alltid bra med lite träning ;)

Datumet JAG tror på e 26:e april. Då tror jag Charlie poppar ut.
Min mage har växt sig superstor på bara en vecka o NU e Charlie stooor. De märks!
Ischis nerven besvärar lite när jag går så de e inte smidiga mandy som de var sist. Men jag går ändå i min normala takt osv bara de att de känns mer nu än förut.

Jag e sååå glad att jag slapp hepatos (gravidklåda) den här gången! De var ju 50% chans att jag skulle få den igen men jag slapp! Så tacksam!!!!!! De e så kul o uppleva spänningen med att de kan sätta igång när som helst. Jag blev ju igångsatt sist så den här gången e de annorlunda för oss när vi nu bara går o letar tecken på att de ska starta (C iaf...). Vi har ju aldrig fått uppleva den här spänningen iom igångsättningen så nu e de extra pirrigt!

De hugger o bränner fortfarande jäkligt skapligt då o då vid blygdbenet. Smärtan sägs ju komma från bebis när hans huvud rör sig bland alla nerver där men jag e rätt smärttålig o jag blir lite misstänksam att de kanske e nått annat för de gör sååå ont ibland. Ska prata med BM nästa gång vi ses. Sista tiden e på tisdag nästa vecka (19:e). Efter de ska vi ha fått bebis så inga fler besök e bokade. Får se om de blir så...

Inatt sov jag 2 timmar. Eller inatt o inatt... Gick o la mig 7 så de räknas inte som natt. Jag hade 2 tårtor o materialet ville inte riktigt lyda så jag blev aldrig nöjd. Fick till sista figuren 10 min innan dom kom o hämta. Stressigt värre.
Dessutom hade vi visning på våran lägenhet idag o inför den var dom tvugna att fixa lite saker i hallen så allt var i princip upp o ner här hemma. Tårtverktyg o disk överallt o verktyg o färg mm överallt.
De var bara o börja storstäda innan visningen skulle börja,. Stressigt värre. min rygg kändes som den skulle gå av efter allt jobb jag gjort under natten o storstädning hjälpte ju inte riktigt.

När visningen var så kunde vi inte vara hemma så fast jag egentligen gärna hoppat ner i säng o fått mig lite sömn så drog vi till lekparken en stund o sen till stan. Därifrån drog vi till Adams farfar o fick i oss mat sen däcka jag. Tror jag sov 2 timmar där. SKÖÖÖÖNT!
Blev en långpromenad hem sen. Inte för att min rygg ville de men de var så himla skönt kvällsväder ute så jag behövde luften.
Vi drog med en pizza hem o njöt av den o vår rena lägenhet. Visst får man harmoni i hela kroppen när de e heeeelt rent hemma?
Sen dess har vi bara hängt här i soffan....förutom när vi natta Adam da. Tog nyss en liten dush o C har somnat i soffan. Ska nog bära in han till sovrummet.

Imorgon vill jag ha kompis sällskap så hör av er om ni vågar hänga med en snart-föder-jag tjockis!

God natt!


Trött o gravid i vecka 36




Ps. Tänka att jag går in i vecka 39 av 40 nu! Sinnessjukt! :D

Tjabbel

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med... Jag har varit dödstrött heeela dagen o de hanns inte med nån vila som jag trodde jag skulle få men ÄNDÅ sitter jag uppe än! Vad f-n liksom?!? Känns som jag har så mycke i huvet så jag inte har tid o sova...eller att få tillräcklig ro att sova kanske man säger.

Idag har de inte varit en tipp topp dag direkt. Jag har t.o.m gråtit fast helt utan anledning. Bara kännt mig depp o trött. Mina hormoner kan inte vara i balans just nu...
Hoppas jag mår som vanligt imorgon igen.
Jag har bjudit hit lite fika besök imorgon o de var verkligen länge sen vi sågs så jag skulle väldigt gärna slippa avboka de för att jag e helt paj. Men men, om kroppen kräver vila så e de bara o lyssna. Speciellt nu när de e så nära tills man ska krysta bebbe.

Min barnmorska fråga mig hur jag tänkt kring förlossningen o jag blev lite ställd. Jag har skämmigt nog inte funderat på den än :S Jag har inga tankar om hur de ska gå eller vad som ska hända.
De e ju alltid bra o förbereda sig mentalt men jag känner att de inte finns så stor anledning att sitta o spåna på hur de ska gå. Man vet ju aldrig i förskott hur en förlossning kommer se ut. Ingen e den andra lik. Jag tar de hellre som de kommer o hanterar de när de e dags. Nu innan så vet man ju inte mycke.
Jag hade en bra förlossning sist o de kanske oxå e lite därför som jag känner mig rätt lugn. Jag VET ju att de går! Och man dör inte!

Hon fråga om jag hade speciella krav. Champange o jordgubbar, en hejjarklack o plakat bad jag om då. Får se om dom fixar de nu...
Jag har inga speciella krav. De enda jag blev lite besviken på sist var att jag inte blev erbjuden ett bad. De har hjälpt för många av mina vänner o vi tog bara för givet att de inte fanns i V-ås eftersom ingen sa nått om de. Den här gången ska jag allt be om ett bad.

Min graviditet fortsätter att vara okomplicerad o jag springer forfarande runt som om jag inte hade min mage. De e inget tungt alls o jag e inte alls osmidig på nått sätt som tur är.
De enda som jag kännt av e den där knivhuggsliknande smärtan vid blygdbenet. De e tydligen bebben som bökar när de känns så för han klämmer åt nerver o grejer. De förvinner snabbt som tur e men de gör jäkligt ont. Skrämde C igår när jag skrek till av smärtan. han tog tag i bordet o fråga om de var på G med lite skakig röst.
Andra gravgrejer e ju de där med klorin o rengöringsmedel som jag helst vill sniffa på 24 h.
De e ju inte friskt att vara sugen på klorin.
Häromdan när jag tjoa runt på stan så kände jag mig nästan svimfärdig för jag var så sugen på klorin lukt. Jag var tvungen o springa till Konsum o sniffa klorin i ett hörn. Helt sinnesjukt...


Nu har jag tjabblat lite om min mage (som jag tycker jag varit rätt dålig med o göra under dom här 9 månaderna) så nu ska jag försöka sova igen.

En fråga. Ser de inte ut som magen sjunkit lite om man jämför med bild 1 (vecka 33) o bild 2 (vecka 38)?




Äh jag kanske inbillar mig. men den KÄNNS iaf lägre. Inte för att jag vet vad de har för betydelse men den ska tydligen sjunka i slutet.

Nu ska jag försöka få sömn.

Good night

Ps. För mitt eget minne så ska jag anteckna att bebben e fixerad. Bra, nu vet jag de. God natt!

Alive!

Jag lever jag lever! För er som trodde annat... Och nej, de e ingen bebis som kommit ut. Jag har bara varit upptagen med grejer hit o dit o jag e absolut inte klar med allt som ska fixas innan bebbens ankomst.
Har tex tårtor att göra fram till den 13:e. Han får allt vänta!
Bara för de så sa barnmorskan idag att hon trodde de var på G. Ahh! Hinner inte just nu! Men jag skiter i allt om han vill komma så klart (har jag nå val?) fast de skulle va skönast om han vänta siså där 3 månader till...
Helt omöjligt med tanke på att jag e i vecka 38 av 40 nu men lite önsketänkande e väl ok?
Hon trodde de för att jag var så EXTREMT trött idag. har varit pigg hela graviditeten men idag orkade jag inte upp ur sängen. Fick släpa mig till BM o väl framme så skaka mina ben för jag va så trött. Sen var blodtrycket högre än vanligt. De har legat på samma under hela graviditeten men idag var de högre. Hon gjorde om de 3 ggr t.o.m.
Tydligen (enligtBM) så kan man bli extremt trött precis innan de sätter igång. Kroppens sätt o få en o vila upp sig inför "marathonet". Jag tror absolut inte de e på g för jag känner inga sammandragningar eller förvärkar så jag e lugn. Som sagt, vill hellre ha han därinne ett tag till.
Tro inte att jag inte e nyfiken eller vill träffa han NUUU! Vill bara att han ska komma ut till lugn o harmoni inte massa stress. Men jag ska köra turbo nu så allt hinner bli klart ;)

Jag har inte tid o sitta vid datan mer just nu men ni ska få dagens magbilder.

Vecka 38 av 40...







Jag måste vila lite nu tror jag så jag orkar med alla måsten sen. Gaaaah vad trött jag e!

God natt!

RSS 2.0