Judge Judy

                                

Herrgu... Suttit o kollat på massa avsnitt av Domaren Judy eller va de heter.. Ojoj va hon e kaxig! Okey ibland e det med nått pucko i programmet som man bara vill att hon ska peppra men ibland blir man chockad att folk tar så mycke skit. Vissa grejer som hon säger låter ju som om de kom från en omogen 14 åring. Ibland e hon dock mitt i prick hahaha.
Jaja hon e nog smart o fattar att hon gör bra tv ju kaxigare hon är men herregu tänk om hon e så där privat oxå! Stackars barn om hon har såna...dom ba döööööööör efter en kram från sin mama hon ba "Pratar jag med dig? Ne just de så zippit" eller nått annat "häftigt".
Nu för tiden e de ju "häftigt" o vara en kaxig kvinna som klarar sig själv. De e typ "fult" att avguda sin kille o vilja göra saker åt han, och att göra som han SÄGER e de aaaaaaallra fuuulaste o förskräckligaste man kan göra. Om du nånsin gör som din kille vill då e det minsann synd om dig för då har du tydligen ingen egen hjärna utan e heeelt hjärntvättad av killen.
Däremot om HAN skulle få för sig att inte göra nått som DU vill att han ska göra så e de absoluuuut inget o ha o du måste SNABBT dumpa skiten.
Jaja, tur att man e i ett förhållande där man tänker lika. Man ska GE o TA inte bara FÅ eller GÅ...haha fin liten ordvits de blev da.
Jag äääälskar o göra saker för min man o om han blir glad om jag gör nått eller skippar o gö nått för hans skull så gör jag de utan tvekan precis som han gör saker för mig o hoppar saker om de känns bättre för mig.
Men sen finns de såna där brudar som höjer ögonbrynen o tycker att man AALDRIG ska skita i nått för sin killes skull o bla bla bla. Why not??? Får han inte må FÖÖÖR bra eller? De känns som de e så dom känner... Sorgligt... Skulle aldrig vilja vara i ett förhållande där allt känns som en tävling o man inte kan slappna av o bara få varann o må bra bara för att andra säger att de e fel.
Som tur är tänker inte alla tjejer så här men man har fått höra konstiga grejer från vissa tjejer ibland. Vissa älskar makt om man säger så...

Imorn ska jag hjälpa syrran o tömma sin lägenhet o sen ska jag träffa Baloo så jag måååste försöka sova men jag känner att de kommer bli omöjligt...klockan e ju bara 05.24 så varför ska man sova nu...suck...

Hemma på en lördag kväll...som vanligt...

Jag e nog världens tråkigaste människa.
De har vart fest hos vänner varje helg nu o jag har inte gått på nån så idag blev jag pepprad av sms att jag MÅSTE komma på kvällens fest...men mandy stanna hemma...
Mina vänner e nog besvikna på mig för jag skiter i dom varje gång men jag ooorkaar inte..sooorryyy!
Min kompis Baloo blev riktigt besviken sa han för han bor inte i stan så vi ses inte så ofta men jag ska gottgöra han o åka dit me syrran o hälsa på han nästa helg. LOOOVAAR!!!

De e kallt ute! Som faaan! Jag fattade inte riktigt att sommarn va över där ett tag. Trodde att värmen snart kommer tillbaks men jag får inse att de e höst nu...
Fick lite panik över de för jag tänkte "Shit, jag har inte hunnit gjort nått i sommar!" Men sen kika jag på lite bilder jag har i datan o såg att lite har man gjort iaf...puh...tur de...


                                 JAG HAR VART I GÖTEBORG O HÄLSAT PÅ SYSTER
                             

                                        O PASSA PÅ O CRUZZA LITE DÄR OXÅ...DE VA HÄRLIGT
                                 



                                            SEN HAR JAG PARTAYAT I STOCKHOLM
                                  
                                 

                                     FIRAT 8-ÅRS DAG MED PÖJKEN...FICK BLOMBUD=)
                                 

                                   KOLLAT PÅ EM ME FRIENDS...INTE SÅ SPÄNNANDE FÖR MANDY...
                                 

                                     MYST ME GLASS O VÄNNER I PARKEN
                                 

                                              FIRAT MIDSOMMAR ME VÄNNER PÅ SKÄLBY...
                                 

                                      ...o med mama o hennes fina jordgubbstårta...som hade en väldigt speciellt
                                      formad jordgubbe...
                                 

                                       FYLLT GAMMAL TANT ÅLDER...BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
                                 
                     
                                 FAST MED BRA SÄLLSKAP SOM TOM SJÖNG ÅT MIG...MAN BA SCHHHHHH
                                 


Och massa mer bus så helt värdelöst har man inte haft de...även om man kanske tackat nej till lite fööör mycke grejer...

Ne ska messa Baloo o säga flåt för jag sket i dom idag...har skuldkänslor:( Hoppas dom haft kul.

Ciao

                                  
                               
                             

Idag igen...

Jätteroligt o ALLTID vara sist i Sverige o somna...
Jag saknar min sömn...


                                     


Nog vänt på dygnet...

Fortfarande vaken o klockan e strax efter  så de blir väl en samma historia som igår...bläää.

Vaknade på soffan idag av att min älskade syster peta på mig o peka på bordet där hon hade dukat fram en massa frukost o tom bakat färska scones! Mmm yummi! Hon e så mysig.
Bara en dag kvar till hon åker hem till sitt Göteborg igen. Får en klump i halsen när jag tänker på det... Hon bor så långt bort! De är så frustrerande! Plus att jag alltid är så orolig över min familj o det känns inte bra att hon e så långt bort från alla. Men hon går på en av Sveriges bästa design skolor o det är inte många som kommer in där så jag får försöka sluta oroa mig o vara stolt o lycklig för hennes skull istället...men de e svårt att inte oroa sig när man heter Amanda Mendoza...
Ibland känner jag att jag inte orkar lära känna nån mer för då e det bara en till i mitt liv som jag oroar mig för...haha..de är nog större fel på mig än jag tror...

Imorgon ska vi har storstädning jag o syrran här hos mami. Dom kommer inte hem förrän den 3:e men jag vill inte stanna i det här huset när syrran åker så jag o Dico åker tillbaks hem till mig. Det ska bli rätt skönt o komma hem...även om de fortfarande e rätt tomt..
Har massa o fixa. Måste måla klart alla väggar o sen har jag massa tvätt.
Efter storstädning ska vi dra hem till min barndomsvän o kolla på hennes nya kattungar som en av hennes katter nyligen fått. Ååå va mysigt o gosa me kattungar!
Hon har så mycke djur där hos sig. 2 rottweilers o 3 perserkatter o sen nu 2 kattungar. Massa gooos me andra ord!!

Nu börjar repris på Ellen DeGeneres snart...me love that show men jag måste verkligen försöka somna...
Vad gör man när man inte kan sova? Ska fråga Dico vad han brukar hitta på...

JAG E AVUNDSJUK PÅ ER SOM LIGGER O DRÖMMER SÅ SÖTT NU!!! VILL OSSÅÅÅ!!!





Sleapless in Västerås...

                                                 


Jahupp, här sitter jag o rullar tummarna kl.5 på morgonen. Kan ABSOLUT inte somna o de e mucho jobbigt!!
...help...me...

Undrar om man får äta frulle fast man inte sovit än... De e ju morgon...kan man säga...

Uppdatering...

Tänkte berätta lite vad som hänt sista tiden eftersom jag inte skrivit på månader o anledningen till de är att det blev strul med en av mina familjemedlemmar efter han läst bloggen.
Om en blogg gör så jag förlorar en familje medlem så kände jag att de inte va värt det så jag la ner bloggen, men nu har jag insett att jag måste stå för den jag är o mina val här i livet o jag måste våga lita mer på mig själv o mina beslut.
Plus att jag så väldigt gärna skulle vilja komma i kontakt med någon som varit eller är i min sitution o det kanske finns en möjlighet att hitta nån om jag delar med mig av det jag gått/går igenom...så jag upptar min blogg igen.

Sen jag skrev sist har jag fått egen lägenhet i V-ås som jag är jääääättenöjd med!!!! Den har tom en liten tomt=)

Levervärderna har legat stilla ett tag nu på samma värden men det är inte dåliga värden så jag e nöjd...även om den har lite ont ibland..
Hörseln däremot är lika dålig o ingen förbättring fast nu har jag fått en "sexig" hörapparat på det örat jag hör pyttelite på o den gör så jag hör ljud runtomkring mig iaf. Ibland kan jag tom tyda vad folk säger till mig om dom pratar sakta o tydligt o de inte e för mycke ljud runtomkring. Jag e som en tant... Aja bättre än inget iaf.

Remissen till Uppsala kom oxå tillslut. Var där för ca 2 veckor sen...ja de tog över 1 år o få komma dit...
Dom gjorde tester o såg att problemet satt i snäckan men vad som hänt med mig hade dom ingen aning om. Han sa att han aldrig haft eller hört om ett liknande fall där hörseln försvunnit utan att de varit en skada eller svår sjukdom inblandad.
Förslagen han gav som han kunde tänka sig har hänt var att antingen så har förkylnings-viruset som jag hade innan allt börja slagit ut hörseln eller så har jag samma sjukdom i öronen som i levern...autoimmun sjukdom...alltså att min egen kropp motarbetar mina egna celler o förstör dom (eller hur de va...).
OM de skulle vara det sistnämnda så finns de en liten chans att en HÖG dos kortison skulle hjälpa men han var osäker eftersom de redan gått så lång tid (över 1 år). Han hade hellre gett de med en gång...(vi vet ju vems fel de är...öron-näsa-hals avd i V-ås...)
Om de inte skulle funka så vill han operera in ett CI-inplantat i skallen på mig.
De e en stooooor grej man har bakom örat som e kopplat till nått chip som dom opererar in i skallen så man kan höra bättre. Han sa att de inte e säkert att jag kommer kunna tyda tal o musik o sånt ändå men eftersom jag e rätt ung så kanske de kan funka okey ändå. Men han vill bara göra det på örat som e värst...där jag inte hör nått...o spara örat där jag iaf hör ljud me hörapparat för när man gör den här operationen så tar man bort sin vanliga hörselfunktion o ersätter det med en "maskin". Sen när man sover eller dushar m.m så tar man av sig "maskinen" o då hör man inget.
De värsta eller nästan värsta är att dom måste raka av mitt hår på en viss del av huvet!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!
Aja, han ska prata me min lever-läkare iaf o se om de e okey med min lever att vi ger mig en hög dos kortison för o se om de blir förbättring för då e det en autoimmun sjukdom där oxå...SEN, om de inte funkar, ska vi prata om operation igen så jag vägrar tänka på de nu.

Chris kommer ut om ca 2 månader. De känns verkligen overkligt. Så overkligt så jag faktiskt e helt mållös o vet inte vad jag ska skriva om de.
Kan iaf berätta att hans underbara kompis som hjälpt oss heeeeelaaaaaa vägen har köpt en present till han...FÖR 20.000!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!! Va sjukt!!! Han älskar verkligen sin Chris...
Vad de är han har köpt vägrar han säga...tur de för jag vet inte om jag kan hålla mig från o säga...
Undrar va de e....
Han e bäst iallafall! Med eller utan present för helt sjuka 20.000!


Back...

Jahupp, då va man tillbaks...fått gulliga mail av folk som följde min blogg förrut som vill veta vad som hänt nu så jag e tillbaks...
Orkar inte skriva igen om vad min blogg handlar om så jag länkar till mitt andra inlägg där jag förklarar historien. Läs här http://mandy80.blogg.se/2008/march/for-er-som-inte-vet.html

Mycke o inget har hänt sen sist men just nu e mitt huvud upp o ner efter en lite dramatisk kväll igår så jag berättar om allt som hänt me hälsan osv imorgon...

Måste bara berätta vad som hände igår...

Jag o syster o min barndomsvän satt hos mama o drack te o myste, sen kikar syster lite snabbt på datan o ser nyheten om flygkrashen med flyget som va på väg till Gran Canaria... Min mami o låtsas far hade tagit ett flyg vid samma tid till samma destination och de står på nyheten att de va 2 svenskar med på planet som gått på planet på Arlanda...mami o Lennart(låtsaspappa) oxå:S... Sen inser syster att de har ringt hit heeelaaa dagen men hon har inte svarat för hon har inte orkat vara social o eftersom vi är hos mami så tänkte hon "de är ändå inte till mig"...så vi kikar vad det är för nr som ringt o det är ett stockholms nr.
Vi ringer 118118 o frågar vart nr går o dom svarar att det går till en telefonväxel hos SAS!!!! Vi mådde så dåligt! Vi kunde inte se nån annan anledning till varför SAS skulle ringa hem till oss flera gånger under dagen om inte för att komma med ett hemskt besked.
Min syster ringer upp SAS o dom tar mina föräldrars namn o säger att dom ska återkomma efter att dom tittat på passagerarlistan för att se om dom var med på planet...
Att vänta är det värsta som finns...SPECIELLT när man väntar på ett sådant besked.
Allt jag tänkte var att jag verkligen hade behövt Chris nu o jag trodde verkligen det var kört...att vi hade förlorat dom...de va så hemskt oxå att se min syster som försökte vara lugn men skakade, precis som jag, som ett asplöv.
Jag kan säga att SAS fortfarande inte ringt upp men som tur är fick en annan av mina syskon tag på mama på mobilen. Jag vart så lycklig så jag bröt ihop o grät massor av glädje!! Guuuu vad man blir tacksam!!!!
Min kära mor låg på playan o drack sangria när syster hade ringt henne o va dödsorolig.
Fick ett mess av henne sen däår hon skrev "Vi lever, Puss" haahaahhaha. Jahapp mama va bra för här har vi alla dött av hjärtattack...
Jag blir tårögd nu när jag ser på nyheterna om krashen för tänk OM dom hade vart med o tänk alla som HAR kära som e med? Vad fruktansvärt!!!
Kunde inte somna förrän 7 på morgonen igår o vakna 10 för jag fick ingen ro...fortfarande vaken...känns så konstigt i kroppen...jag e mer tacksam än jag kan beskriva men de va verkligen en omtumlande upplevelse. Tar nog ett tag att komma över de här.
Jag kommer nog gråta när dom kommer hem. Ska ALDRIG ta mami o Lelle för givet igen!!! Uftft va jag älskar dom!!

Nu ska jag svara på ett mess från lilla Baloo

Im back and al that! (What? De va nog de fjantigaste jag nånsin skrivit i mitt liv)

.

.


RSS 2.0