Glad midsommar!

Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar!
Här var de fullt hus ända till halv två inatt så idag e vi sega familjen. Men vi hade de riktigt mys med finaste vännerna här. Tack alla ni för igår!


Midsommar tårtan som blev en hit ;)
Choklad botten med daim bitar i o glass aktig jordgubbsmousse. Satt bra ;)


 
 
 
Nehe, inga bilder vill den lägga in o jag kan inte logga in från blogg appen heller. Äppelskrutt da. Går o myser med Adam istället. Bye!

Vilken natt...

God morgon!
Har inte sovit mycke inatt. För de första ville inte Adam somna o när jag äntligen fick sova så sov jag riktigt dåligt. Vaknade flera gånger o kände spring i hela kroppen. Svårt o förklara men kroppen kunde inte slappna av fast jag var sketans trött. Sen vaknade jag av andnöd i mardrömmar oxå. Ingen bra natt. Tur att C hade puss kalas med mitt ansikte innan han drog till jobbet. Fick mig lite energi av de.
Igår mådde jag oxå lite kasst. Sprängande huvudvärk hela dan. Kände att de kom från nacken. Alldeles spänd.
Var iaf hos barnmorskan o allt var perfekt! Förutom att jag lyckats dra på mig 10 extra kilo! Gah!! Har aldrig varit så stor! Jag visste att jag hade gått upp så mycke. Känns ok ändå. Bara de inte slutar med 20 + eller nått. Jag har ju hela 3 månader kvar o sista tiden går man väl upp mest? Shit...

Här e lite siffror till mitt eget minne så jag kan jämföra sen.

Vecka 25

Sf mått: 23
Järnvärde: 133 (tror de var järnvärde)
Hjärtljud på bebis: 146
Mitt blodtryck: 120/75

Järnvärdet verkade perfekt enligt henne o de e inte längre lika viktigt med tabletterna. De betyder alltså att de e gräbsen i C som gör mig så trött, inte dåligt järnvärde ;)

Idag ska de handlas mat o grill till midsommar. Vi har bjudit hit lite vänner för grill mys. Blir riktigt nice. Om vi fixar grill förstås. Annars blir de inte så rolig grill kväll. Sett att de e lite rea på grillar nu så nått ska vi hitta.
På kvällen sen blir de taco mys med min vän som jag inte träffat på evigheter! Ser fram emot de :)))

Nu ska vi chilla på baksidan lite. Super fint väder! Äntligen.



10kilo extra fläskbaguette bara till dig C haha!


Pigg piggelin

Tänkte skriva lite men jag har världens piggaste unge här som inte vill sova. Great...pigg unge, trött mamma...ufft. Återkommer när han somnat.


Barnmorskan

Idag ska vi till barnmorskan i lyssna på hjärtljud osv. De var riktigt länge sen jag var där i så var de för tidigt för o lyssna på hjärtat o sånt. I början pratar man mest om kost o sånt. Inge roligt då. Nu börjar de lite roligare besöken. Hon kan känna hur barnet ligger o mäter magen i sånt. Sen e alltid skönt o höra hjärtljuden.
Ska bli mindre kul o se hur mycke man gått upp. Känns som jag gått upp minst 10 kilo... Vi får se.

Efter BM blir de shopping! Igår peka Adam på en 75 åring o sa "Titta mamma! Ni har samma skor!". Värst var att se stämde så nu e de verkligen dags att uppdatera garderoben lite. Har inte gjort de på evigheter. De e ju roligare att handla till barnen så jag handlar aldrig åt mig själv. Önskar jag hade en personal shopper eller va de heter, som handlade kläder i skor till mig så jag slapp.

Igår var vi förresten på de nya bus o lek landet dom öppnat i stan. Adam lös upp när vi kom in där! Han älskade de!
Dom åkte en tåg karusell tillsammans o när vi satt fast bältet på dom så sa Adam till Charlie "oroa dig inte. Jag är här". Jag tror jag dör vad söt han är!
Tyvärr börja Charlie gråta en skvätt under turen o vi såg hur Adam krama o pussa han o sa nått till han. Bästa storebror!
Innan dom åkte själva så åkte pappsen med dom. Lägger in bild på de. Nu ska jag börja göra mig iordning. Ha de!

Ps. Håller alla mina o barnens tummar för dig idag Lilian!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/305558/images/2012/pic_207107876.jpg" class="image">


Gratis mat ;)

Igår blev de lunch hos svärisarna o taco middag hos min mamma. Visst e de lyxigt när man slipper laga i blir serverad istället? Jag lagar ju oftast mat 2 ggr per dag här hemma o de e så otroligt svårt o komma på vad man ska laga! C kan ju hitta på vad som helst av vad man än har hemma. Önskar jag kunde de. Jag e sämst på mat lagning! Tur att C e grym. När vi kom hem från taco middag så gjorde han världens godaste italienska köttbullar. Ingen aning varför. Vi hade ju redan käkat men en preggo säger aldrig nej ;) Dessutom slapp jag göra lunch idag tack vare de. Skönt!
Charlie ligger o vilar här bredvid mig i Adam e i lekparken med sin pappa :)
C ska dra o jobba snart o jag har ingen aning om vad jag ska hitta på med grabbarna. Känner mig riktigt trött!
Adams moster e hos mami så vi drar nog dit med lite bullar sen.
Fy jag måste bli bättre med järn tabletterna. Idag fick jag and nöd yrsel o blev helt borta några minuter. Troligtvis pga järn bristen. Inte bra. Förstår inte varför jag e så dålig på o ta tabletterna. Jag tar ju min kortison för levern varje dag efter frukost o är rätt grym på att inte glömma de. Skulle ju kunna ta järn tabletten samtidigt men jag e nojjig man inte får blanda. Äh måste sluta tänka för mycke o bara ta dom.

Jag lämnar er med lite bilder på några av alla fantastiska blommor vi har både på bak i fram sidan.
Ha de!



<3

Min älskade lilla Chichi <3 Alltid glad!


Regn regn regn

De bara regnar o regnar i Västerås. Finns inte så mycke att göra då när man inte har bil o inte vill ha blöta barn så igår var vi mest hemma.
Vi lagade god mat o bakade bullar med barnen. Solen titta fram precis när bullarna blev klara så vi fick iaf njuta av dom på baksidan.
Idag trotsar vi nog regnet o drar i shoppar lite. Sen ska vi besöka svärisarna oxå. Hoppas regnet tar en liten paus.
Herregud om ni såg mig nu. Håret står åt precis alla håll. Fantastiskt. Ska gö nått åt de nu så vi kan dra ut.
Ha en härlig söndag!


Magbild v 25

Här är magen vecka 25 :)


Fredaaag!!!

Sitter på baksidan o kollar när mina gräbs leker i tomten. De går fin klädda barn o föräldrar förbi hela tiden. Dagis o skolavslutning överallt här idag. De är lite mysigt. Nästa år går vi oxå på våra barns avslutning. Gulligt värre! Ser fram emot de :)
Idag ska vi till pappa C:s jobb o grilla med alla där. Sen blir de lite shopping på Erikslund innan vi drar hem o lagar nått gott till Sverige matchen.
Hoppas jag blir pigg när vi kommer igång. Just nu är jag världens segaste. Funderar på hur de ligger till med mitt järnvärde. Sist jag var hos barnmorskan så var de ju kasst. Nästa vecka ska jag dit igen. Hoppas de blivit bättre.
Nu måste vi rulla iväg innan pappa C äter upp allt.

Bjussar på en bild på mig. Märkt att jag e snål på sånt i jämförelse med andra bloggar.
Mag bild ska ordnas oxå ;)

Adios


Dubbelt upp...

Jaha. Så den smasha in flera av samma bild. Jaja, de funkar nog bättre med tiden. Ha tålamod ;)


Tiden går så snabbt!!

Jisses Amalia vad tiden går snabbt. Försöker hinna med att logga in här ibland o skriva lite men dagarna bara flyger iväg o de e non stop tills jag somnar typ.
Vi har grillat, kikat på lokaler till o öppna företaget i, haft syster på besök, firat 12 år ihop...eller firat o firat. Vi förberedde massa kött o hemgjorda hamburgare o grilla o hejja på Sverige istället. De var samma dag som deras match så vi körde mysig hemma kväll istället. Funkade lika bra :) Vi tänker ha en ute kväll med bio o middag utan barnen men vi kör den lite längre fram. Lite mycke o göra just nu.
Kan ni fatta? 12 år! Jag tycker de e riktigt grymt! Inte fan har de varit lätt alla gånger men vi har ta mig tusan tagit oss igenom allt. Stolt!!! Älskar dig bästa Baloo!!!

Till nått helt annat. Nu börjar de bli dags för en till magbild tycker jag. Måste försöka fixa en så ni får se hur stor min lilla prinsessa blivit;)
På tal om de. Jag har som rutin att alltid köpa nått till bebis efter första ultraljudet. Jag försökte göra de denna gången oxå men de e bara lätta sommar klänningar som finns nu. Skitans gulliga men waaay för kallt för henne då hon ju kommer i oktober.
Nu har jag haft så dåligt samvete att vi inte köpt nått alls till henne så idag köpte jag en liten vit kofta. Storlek 56. Mini liten! Den var inge speciell men kanske bra o ha över dom små klänningarna när de e lite kallt? Hur som helst så kosta den bara 30 kr. De var den iaf värd.
Kan fortfarande inte fatta att jag ska få en dotter. Helt overkligt. Jag är så lycklig! Och EXTREMT nyfiken!

Nu ska gräbsen bada.
Får se hur inlägget ser ut i bloggen nu... Världens bästa lillsyster har nämligen gett mig en iPhone (som hon tror jag inte ska betala för...). Förstår ni hur gullig o omtänksam hon är?! Bästa <3 Så nu kanske jag kan få in inläggen smidigare. Vi får se. Om jag bara kan sluta skriva nån gång så ser vi.

Ha en skön kväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/305558/images/2012/pic_206640860.jpg" class="image">


Bästa utsikten i världen <3

Hänger i soffan med mitt the o har bästa utsikten i världen. Mina gräbs <3 C har gjort sketans god lunch till oss o nu hänger vi lite innan han drar till jobbet igen. Har haft såna avslappnade o sköna dagar med min lilla familj. Jag har inget bättre än dom. När pappsen drar ska vi göra choklad muffins. Vi har hyrt en film som jag o c ska lolla på när gräbsen somnat. Får se om jag håller ögonen öppna genom hela filmen. Vi har varit uppe liiiite för sent sista dagarna. Börjar kännas... Super seg just nu. Nu måste jag gå o trösta gräbs! Dags för pappsen att dra o då blir de gråt fest. Dessa gräbs e helt galna i sin pappa! Ha en mysig tisdag!

Mat söndag

De känns som vi har stått i köket hela söndan. De har rykt från spisen mest hela dan. Precis som de ska vara på en söndag. Jag gjorde milanesa o potatis mos till lunch o gräbsen gjorde pizza till middag. 5 st perfekta pizza med olika pålägg. Dom e grymma mina gräbs ;-) Vi har haft en sån härlig o avslappnad söndag jag o min lilla familj. Inne hela dan dock. Gräbsen gick ut med C men precis när dom gick så börja de spö regna. 10 min dans i regnet sen kom dom in igen. Sånt pissigt väder de är! Jag brukar inte klaga på vädret för de känns så onödigt men när de känns som vinter i juni, som de gjorde igår, då blir jag lite knäpp. Jag som ordnat så fint på baksidan. En middag har vi fått njuta av där sen har de varit för kallt. Värdelöst... Innan de blev iskallt så har vi iaf varit på marknaden, grillat o firat mamma hemma hos henne o lekt på busborgen. Nu väntar C med kortleken. De är en massage på spel. Ska säga att jag önskar jag kunde uppdatera mer men de tar sån himla tid att pussla ihop ett inlägg via mobilen så man hoppar oftast även fast man skulle vilja. Ny telefon eller ny dator ska ordnas så de blir bättre o fler inlägg. Ni får mer bilder än skrift tills dess skulle jag tro. Här är lite bilder från idag o några andra dagar. Hoppas ni får en fin vecka!

RSS 2.0