GRATTIS!!!

GRATTIS till väääärldens bästa lillsis som fyller 25 idag=)))



Du finns alltid där för en o jag e såååå tacksam att jag har dig.
Du e bäst!!!
Puss på rej griskulting!

Morgon från helvete...trodde jag iaf..

De första jag gör på morgonen när jag vaknar e o sätta på mig min hörapparat för den går inte o sova med.
Imorse när jag gjorde de så märkte jag att alla ljud var EXTREMT låga. Fick sån panik men bestämde mig för o avvakta lite o se om de blev bättre ju piggare jag blev men de blev bara sämre o sämre!
Nu tänkte jag verkligen att de va kört. Jag var säker på att nu förlorar jag de sista jag hade o de roliga va att min första tanke va "Neeej! Jag som ska få träffa mina e-tuna tjejer på tisdag o nu kommer jag inte ens höra dom!" Fick sån panik så jag va tvungen o väcka C. Han sa att jag skulle lugna ner mig o att de skulle bli bra snart o sen öppna han sina armar o ville jag skulle lägga mig hos honom. Jag försökte men jag hade sån panik så de gick inte.
Gick runt o fixa hemma så jag skulle tänka på annat men mådde skit.
Efter en låååång tag kom jag på att jag kunde testa om jag hörde liiiite bättre med min gamla hörapparat o den va lika hög som vanligt. Ladies and gentlemen...min nya hörappis hade gått SÖNDER! Därför jag hörde nada! UFFT!!! Vilken läskig morgon de va...trodde verkligen de va kört.
Nu, av nån konstig anledning, så funkar den nya appisen igen. Jaaaa duu, de e inte kul me dom här appisarna... men tack gode gud att jag har den;)

Nu ska jag berätta en hemlis som ni inte får föra vidare....

JAG HAR BÖRJAT SPRÄCKA MINA KLÄDER!!!

Häromdan köpte jag ett linne på Gina o när jag nästa dag skulle sätta på mig den så sprack den i sömmen på sidan...antagligen för jag e lite för rund om magen....
Sen har jag lyckats spräckt ett par jeans oxå... Hade på mig dom när jag va me mami o gick runt i affärer o sen börja jag känna hur de drar lite vid bakdelen...VÄRSTA SPRICKAN!

Tagit kort på mina kreationer bara för o gö allt lite mer pinsamt....






De e bara o inse...jag e för tookis för o handla på Gina=(


Kände mig tvungen o inhandla mitt första mammaplagg efter de här...
Jag vet inteom jag e nöjd med den men den håller iaf...än så länge.



De e nån slags randig skjortklänning...
(Fasiken va störig jag ser ut på bilden...jag e inte de I PROMISE!)

Annars har jag hängt me C hela dagen förutom när jag o mattan åkte till Hälla. Sen fick jag o C besök av söta Natta nyss. Alltid lika glädjande;)

Nu ska jag packa lite. Imorn bär de av till Estockholmo! Wohoo! Vi blir ett gäng som ska dit o fira lillsis som fyller hela 25 år. De kommer bli nice.

Byye friends!


Glömde berätta...

Imorse vakna jag o C av att polisen ringer oss. Det har tydligen brunnit i e-tuna o dom ville veta om vi var i vår lägenhet där för brandkåren tänkte banka in dörren eftersom ingen öppna.
De brann på mitt gamla jobb...hotell Statt...o eftersom vår lägenhet sitter ihop med Statts byggnaden så vart hela vårt hus o alla restauranger under rökskadade. Dom evakuerade hela huset så vi vet inte hur rökskadat de är där.
Lite läskigt när jag tänker efter... Tänk om jag sovit där.. Jag hör ju inget på nätterna för då tar jag av mig hörapparaten så om de tjutit nå brandlarm eller nån bankat på min dörr så hade jag inte hört de.

Här är en bild från branden som jag hitta på ekuriren.se...



Vår lägenhet ligger runt högra hörnet.

Usch...så tråkigt...hela huset brann ju ner...


Nu fick jag mess av C...tydligen film o frukt kväll ikväll...

Ha en mysig kväll alla ni där ute.

Piz

UL-besöket

C lyckades hinna med tåget idag från e-tuna så de blev jag, han o lillsis som åkte till dr för o prata om bebbe.
Vi fick inte se den så mycke för han ville igentligen bara prata om hur starka medeciner jag äter o att dom alltid gör extra kontroller på sånna som har övriga besvär...som tex min leversjukdom. Han sa att min medecin inte skulle påverka bebben. De finns kvinnor som äter jätte starka medeciner o ändå mår bebben bra.
Han ville kika på den lite iaf bara för o se så hjärtat slog o de gjorde den. Den har verkligen blivit grandioso nu. Vi hann knappt se nått för han kollade bebben på en minut men den såg verkligen stor ut.
Blir lite orolig bara för den e så lugn. Låg helt stilla o ibland rörde den armen lite. Man kunde se fingrarna på den=)
Ingen bild fick vi. Dr sa att allt sånt får vi på måndag när vi gör den riktiga kontrollen så de e bara o hålla ut till måndag. LÄNGTAR SÅ MYCKE! Då kommer vi få titta på den i nästan en halvtimma=) Underbart!
Chris va riktigt stolt när han gick därifrån. (Så stolt så han va tvungen o kasta pilatesboll stora snöbollar på mig o syrran när vi kom ut...ufft)

Efter de tog vi en lunch alla tre med två vänner o sen köpte jag o syrran en varsin semla o stack hem o smaska.
Nu e jag supertrött o ska nog vila ett tag.

Arrivideci

Puhh..

Idag var jag hos farbror dr...fast de va en kvinna. Jag har haft en prick som ser ut som en finne på baksidan av låret sen september o den går ALDRIG bort. Läste i en tjejes blogg att hon hade en finne-liknande prick på axeln som aldrig gick bort o sen när hon gick till dr så visade sig att de va cancer. HUGA! Så jag har i princip gått runt o trott jag ska dö sen september. Var iaf hos dr idag o min prick e ett ärr?! De e nån insekt som bitit mig o min kropp har läkt o bildad ett finne liknande ärr...kul. Den kommer aldrig gå bort heller men vem fan bryr sig så länge man inte har cancer...puuuuhh! Gått o oroat mig i onödan...men ni som känner mig vet att jag gör de ofta...

Träffa iaf mami o äldsta syster efteråt me min lillsis o åkte till Ikea o åt köttbullar...mmm. Hallå! 16 kr för 8 köttbullar me sås o lingon(blä) o potatis eller mos! E inte de för gott o billigt? Dit ska jag åka varje dag...

Nu e jag hemma o vilar magen o sen ska jag tända lite ljus o gö myspys för om en timma ska jag o några tjejkompisar laga middag här o snacka skit...mina favvosysslor, mat o prat, speciellt nu när jag hör bättre o kan ha en konversation igen. Såååå glad att de blivit bättre=)))

Fick förresten brev från min leverläkare idag. Han sa att läkaren i Uppsala kontaktat han för o fråga om han tror att min hörselnedsättning kan ha nått samband med min leversjukdom (autoimmun hepatit) att göra. Min leverläkare skickade med en blankett som jag ska ta med till sjukhuset o lämna blod så dom kan kolla om jag kanske har en autoimmun sjukdom i öronen oxå. Hmm hade inte dom kollat de förut o sen gett mig hög dos kortison för att se om de va de? Jaja, hellre att dom kollar fler gånger än inte alls.
Ska lämna blod imorn när jag ska dit o göra UL. Jippie! UL!!! Jag har laddat kameran så jag kan filma allt åt C men han sa nyss att han ska FÖRSÖKA komma men de e inte säkert han hinner. Kommer iaf ta me brudarna så jag har sällskap.
Undrar om den mår bra... Hoppas den rör sig mycke. Spännande!
Berättar allt i morgon o har förhoppningsvis med en bild o visa oxå;)

Klämmer in en magbild här men den e framifrån den här gången.

Magge vecka 18




BIG va???

Nu myskväll.
Byye!

Mina vänner...

Jag lööövar verkligen mina vänner!
Igår hade jag o två av brudarna en riktig myspys kväll me mat o godis o chips o glass o ALLT men de bästa av allt va sällskapet. Me like you looots! Vi prata om allt o ibland när man har mycke i huvet så e de verkligen skönt att va me sina vänner o prata me dom. Tack för igår brudar!
Nu måste jag bara försöka lura över mina skönheter från Eskilstuna oxå.... Har inte träffat dom på evigheter o jag vill verkligen inte förlora kontakten med dom. Har mutat dom med taco så får se om mina små läckerheter dyker upp.

Idag har jag varit runt o shoppat lite me Natta. De e inte lätt o hitta nått i vanliga affärer för de ska få plats runt magen men jag hitta 2 koftor iaf=)
Nu sitter jag o väntar på min lillsis som kommer o hälsar på från sthlm några dagar. Tänkte äta lite god mat med henne o gå på bio. De va evigheter sen jag va på bio...tror jag...

Måste bara säga.... SHIIIIT va stor bebben ser ut på den där "Amandas baby" grej här till höger! Sjuuuukt! Den växer ju så de knakar! Ni ska se min mage nu...bauuuutaaa! Ska försöka trycka in en magbild soon.

Just ja....jag o C gjorde ring testet häromdan. De e nått folk gör för o se vad de e för kön på bebben. Tror inte de e sant men vi testa de för skojs skull. De går ut på att man lägger förlovningsringen i en kedja o håller den stilla över magen eller vänster handled o om den gungar fram o tillbaks så e de en kille o om den går runt i en cirkel e de en tjej. Vi testa flera gånger o den gunga(kille) varje gång. Tom när C börja med att snurra den i en cirkel så börja den gunga fram o tillbaks nästan direkt av sig själv. Hmm...kanske blir en pöjk, vi får se;)
C vill inte att vi tar reda på könet utan vill ju att de blir överasskning men jag ska allt övertyga han hehe. Jag vill veta NUUUU!
Han kan inte följa med till UL på onsdag eftersom han har möte i e-tuna så jag drar med brudarna o då ska jag kika riktigt ordentligt om jag ser en liten snorre eller inte.
Stackarn han e inte glad att han missar den här tiden på onsdag men jag ska försöka filma allt så han kan få se...dessutom har vi den riktiga RUL nästa vecka o de e ju jättesnart.

Nu måste jag gå o vika lite tvätt för de e kläder överallt i sovrummet.

Vill bara säga grattis till dig mattan som var på första UL idag o allt såg perfekt ut med bebben. Så skööönt!! Me very happy for you!!!!

Byye!

Tillfälligt tillbaks

Min data e fortfarande på reparation...eller syrrans data da. Min va så paj så den skulle kosta mer än o fixa syrrans data som jag lånat så jag reparerar den först o sen får jag fixa min när jag har peng till de.
De värsta är att de är hårddisken som e paj på min så jag kanske förlorar allt jag har på den! Mina bilder!!!!! Hann aldrig framkalla mina bilder från thailand o vi som har köpt ett album till dom o allt=(  Men jag har några bilder på facebook som jag kan ta men de e skit lite mot alla bilder vi hade i datan...blääää!

Just nu lånar jag mamis data iaf. Tur de för jag höll på dö där ett tag utan internet. Fast fan va man gör mycke när man inte har data. Jag har nog aldrig umgåtts så mycke me mina vänner som dom sista dagarna hahaha! Tom sovit hos om. De har vart rätt härligt faktiskt. Internet e inte bra mina vänner...de e inte bra i tell you.

Förutom o hänga med polarna så gjorde jag en dum grej i förrgår...jag köpte grejer till bebben...
Jag har lovat mig själv o inte handla nått förrän vi varit på rutin ultraljudet där dom kollar ALLT o alla organ o ser att den e frisk till hundra procent.
Nu kunde jag inte hålla mig o RUL e iofs snart men ändå...tänk om nått e galet. Då vill jag inte behöva bli påmind om bebben genom o ha massa grejer hemma som jag köpt.
Hoppas allt e fin fint me den så jag slipper ha skuldkänslor att jag köpt nått redan.
Jag tror vi kommer få se den redan på onsdag=) Barnmorskan ringde o sa att vi skulle till förlossningsavd på onsdag o träffa läkaren o se så allt va okey eftersom jag har problem me levern o äter kortison så jag tror dom kommer kolla till bebben då oxå o se så den mår bra. Den riktiga RUL e den 2 mars o de e ju inte så långt kvar till de heller=) Så snart vet jag hur den mår...skönt o få veta.

Här e dom första sakerna jag köpt till min bebbe.



Dom ser inge roliga ut på bild men i verkligheten e dom jättefina. Den grå e sååå mysig o mjuk. Köpte massa strumpor oxå. Så mini e dom! Hahah! Mysigt!

Igår o idag har jag tagit hand om mammas fula hund Filip...ja hunden heter Filip.... Han har varit jätte go o snäll. Men han luktar skumt så jag e inte så gosig me han som me andra vovvar...stackarn.
Jag kom ihåg att jag blev skitsur när dom kom hem med han efter dom köpt honom. Jag bodde hemma då o ville ha en newfoundland o sen kom den här lilla skiten (han e nån slags spaniel av nå slag). Fan va sur jag va hahah! O de va värsta va att han gick direkt o la sig i mitt knä så där satt jag me han i mitt knä skitsur. Tror mamma o dom garva lite åt mig då.
Ville lägga in en bild på skiten men dom kom precis o hämta han så jag hann inte ta kort men han e ful de e allt ni behöver veta...

Nu bada sen äta!

Byye!

Mayday mayday!

Min data e paj! Sitter på biblan nu. Ska åka o kolla vad den har för problem imorn men kommer va lite on the low ett tag nu så ni vet. Jag lever iaf...
Arrivideci!!!

Feliz Valentin älskade man

Det finns ingen nu, förut eller senare i livet som jag nånsin kommer älska som jag älskar dig.
Det jag har i mitt hjärta för dig är det dyrbaraste jag äger. Ingen o inget kan nånsin ta de ifrån mig.
Vi har våra upp o ner precis som alla andra par men vad som än händer så släpper jag aldrig ifrån mig de som finns i mitt hjärta för dig. De kommer finnas där tills den dagen jag ligger i min grav.
Jag e stolt o tacksam över allt vi varit med om under vår resa tillsammans dom här 9 åren o jag har lärt mig mycket av dig...mer än du tror eller vet. Du är inte bara den mannen jag älskar, jag har respekt o ser upp till dig o din styrka som du om o om igen visar mig att du har. Tro aldrig att jag inte ser dig kämpa dag ut o dag in med att vi ska ha de bra o hur du ibland ligger sömnlös i sängen o funderar på hur du kan ordna de bättre för oss. Jag är så tacksam för allt du gör...tro aldrig något annat.
Nu kommer vårt kärleksbarn till oss o jag vet att vårt barn inte kan få en bättre pappa än du.

Glad alla hjärtans dag till dig C, mannen i mitt liv vad som än händer..


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                          

Explosion!

Jämför själva... Har den inte helt ärligt exploderat på bara en vecka? Hur ska de här sluta....


Vecka 15



Vecka 16



Lord...me scared...


Vart hos hörapparats tanten

Igår mådde jag bläää. Jag har fått sån huvudvärk sista tiden o de hjälper inte ens med 1000 mg alvedon så igår va jag en sur o tjock gravid kvinna. C flydde fältet (förstårligt) så mandy pandy va hemma själv igår. Just när jag satt där i mitt egenskapade lilla helvete så fick jag en sån där skön överraskning. Lillfis Natta kom med deras vovve o plinga på dörrn! Yeey! Precis vad mandy behövde...lite sällskap, te o skitsnack. Tack Natta! Du gjorde min kväll.

Idag gick vi upp 8 för jag hade tid hos hörapparats tanten. Bland de första hon sa till mig va "Amanda jag märker att du hör bättre". Jag har inte träffat henne på nästan ett halvår så hon märkte skillnaden kanske bättre än såna som träffar mig varje dag.
Vi gjorde iaf ett hörseltest o där kunde hon se att de blivit bättre. Undrar vad de beror på? Mamma tror de är för bebben i magen, C tror de e från när vi var i Thailand (eftersom de va då de blev bättre). Själv har jag ingen aning. Kan vara lite av båda. Jag har läst att många människor får hörseln tillbaks när dom flyger för att de e nått med trycket uppe i luften. Sen att jag e så lycklig för att jag e med barna kanske oxå gör så jag hör bättre eftersom man hör bättre om man inte e stressad o mår dåligt. Eller så (i bästa fall) kanske de sakta sakta håller på o bli bra igen...

Vi fick iaf en ny hörapparat att testa o den nya e inställd efter hur jag hör nu (enligt hörseltestet) o jag tycker ljuden låter bättre nu. Med den andra va de mycke efter ljud o orden blandades ihop mer men med den här så är orden mer klarare o inte lika "grumliga". Fick iaf båda så jag ska ta den här månaden på mig att känna efter vilken som är bäst.
Ni som träffar mig får hjälpa mig o kolla om ni tycker jag hör bättre nu (med den nya apparaten) eller förut, okey?

Efter sjukhusbesöket så åkte jag med mami, sis o systerdotter till Erikslund o gick runt i affärer sen tog vi en fika på stan. Mami sa att jag fått stor mage nu o jag tycker faktiskt den exploderat sen förra veckan. Jag måste ta ett kort så vi kan jämföra.

Nu ska jag trycka i mig ananasen i kylen innan C kommer hem med pizzan.

Ha en happy helg!

Sköna kväll

Jag tänker fortfarande på tacosen jag åt i förrgår... mmmm. De va så himla gott!!! Jag brukar bara orka 2 st ungefär men iförrgår åt jag 4 st! O jag hade lätt orkat mer men de tog slut=( Vi hade de mysigt iaf o sen på kvällen skulle C tydligen ha Xbox kväll här med sina kompisar så mandy pandy fixa lite våfflor till dom. Blev inge över till mig haahaha! Tjockisar dom är...
Sen hade vi filmkväll me lillsis, som e här o hälsar på, o hennes kill polare. Mysigt! Vi skulle kolla på Jakten på lycka (eller va den heter) med Will Smith men jag o C vart så trötta så vi orka inte kolla klart. Plus att C hade en läkartid i E-tuna tidigt på morgonen så vi gick o la oss.
Vaknade o kollade på klockan o såg att tåget skulle gå om 25 min så jag fick panik o tog tag i C o sa "Baby vi måste skynda oss" Meeen de va inte baby hahaha. De va min lillsis som låg där. C hade redan dragit. Han ville inte väcka mig så han lät mig sova o åkte själv. Blev en heldag me lillsis istället.
Bad C åka o hänga hos hans polare på kvällen ist så jag kunde hänga me lillsis.
Vi lagade s*it god kyckling sallad! Gu den blev så yummie så jag drömde om den inatt. Längtar tills vi ska äta resterna...mmm.
Sen på kvällen när vi skulle sussa så kolla jag o C klart på Jakten efter lycka (eller va den heter...notera att jag skrivit två olika namn...kanske nån e rätt...) fast C somna så jag kolla på den själv o den va sååå bra! Satt där o böla för mig själv. Vilken söt son Will Smith har! Ufft!

Idag e jag suuuperseg så får se vad vi hittar på. Tror vi ringer mami o ber henne åka me oss till Ikea. Får se...

Nu tror jag bestämt de e dags för lite kycklingsalladsrester...japp de e det!

Herrå!

Just jaa...jag har lovat o lägga in en magbild förut så här kommer den o jaaa jag vet att jag har blivit tjock så ni behöver inte påpeka de tack.

Magen vecka 15 (Den e större nu)


Barnmorskebesök

O lord vad jobbigt de varit dom 2 sista dagarna....
Allt börja med att min vän la upp på sin status på Facebook att dom åt våfflor me sylt o glass o då fick mandy panik! MÅSTE HA VÅFFLOR NUUUU! Meeen eftersom de va miss i nasse (mitt i natten), som mamma brukar säga, så va de kört. Igår besannades iaf min våffel dröm. C snodde ett våffeljärn o våffelmix av sin kompis o överraska mig.  Ååå s*it va gott de va!

Today gick vi upp tidigt o drog till barnmorskan. Vi fick reda på resultatet på blodproverna o alla värderna såg fin fina ut=) Sen va de lite frågor om olika sjukdomar som kan vara ärftliga som tex diabetes, högt blodtryck osv osv. Vi somna rätt sent igår så de blev lite zzzzzzzzzz känslor efter ett tag men vi lyckades oss genom hela mötet.
Sen gick vi o handla TACO! 
Jag har bjudit hit momi o 2 syrror o en kompis på taco-lunch hos oss. Ååå va yummie. Önska mina andra systrar oxå kunde komma...=( Dom bor så långt bort o man träffas inte ofta alls o just när man har såna här spontana "dejter" me familjen så önska man att de va lättare för dom o ta sig hit men men....

Vi har nyss tagit en powernap jag o C o nu ska vi ordna lite inför vår taco-lunch.

Me hjärta taco!!!!!!!!!!!!! 

Frieriet

Eftersom C har dumpat mig idag för o va me sina vänner så kan jag lika gärna passa på o lägga upp filmen med frieriet som jag lovat att göra.
De e lite tråkigt att man inte hör vad vi säger men ändå...
Först ser jag inte tatueringen men när jag gör de så börjar jag böla haaha.



De e kanske inget speciellt för er o se eftersom ni inte hör vad som sägs men jag e så glad att jag har den här filmen. Blir lycklig av att se den. De är ett riktigt fint minne att ha.
Tack Seyde att du filmade den!

Ps. E det nån som vet hur man lägger in musik i bakgrunden o tar bort allt ljud som e där nu? Please help me isåfall.

What to do today?

De blev middag me min tjockis på stan igår kväll. Jätte mysigt o jätte go mat! Plus efterrätt!!! Mmmmmmmmmmm!
Sen gick vi förbi ican o köpte ananas, druvor, godis o nötter o stack hem o lira Xbox hela kvällen. Riktig myskväll me baby blev de. Nice nice.
Idag vakna vi o käka frukost sen la vi oss i sängen igen för vi hade INGEN aning om vad vi skulle hitta på. Vi låg där o funderade ett bra tag sen stack vi till stan o leta fler Xbox spel. Vi vill ha ett spel som e som frågesport o vi hittade ett inne på Games men när vi kom fram till kassan så var just de spelet "tillfälligt slut" ufft typiskt.
Vi drog o handla mat ist o sen va de dags för C o träna så jag drog hem.
Jag ska faktiskt, för första gången på evigheter, vara den som fixar mat till oss idag=) Japp, jag! Får se hur de går... Tänkte fixa wokade grönsaker me kyckling o ris.
Sen ville C gå o sätta sig på nån sportbar o kolla på nån viktig match som e idag meeeeen jag vet inte.... Kan hända att jag ber han dra dit me polarna ist...

De händer lite grejer me min kropp. Förutom att maggen växer på så känner jag mig skum varje dag. Speciellt på morgonen. Jag känner som ångest o mår lite illa. Jag e ju snart i vecka 16 så de skulle va skumt om illamåendet börjar nu. Sånt brukar ju komma i början o vara över runt vecka 12. Förstår inte riktigt vad de kan vara. Min stora syster började iofs må illa EFTER 3:dje månaden men hon visste inte att hon va me barn innan dess så hon sa att de kanske mer va psykiskt...hmmm.
I vår familj så har dom flesta mått illa när de varit en tjej i magen o sluppit illamåendet när de varit en kille. Det e därför jag trott vi ska få en pöjk, eftersom jag mått så bra men nu när jag börjat må så här så börjar jag tveka lite.
Jag vill veta vad det blir men här i V-ås får man inte veta könet. Man får ta sig till Sthlm eller nånstans för att ta reda på det. Jag tänkte göra det men C vill absolut inte att vi tar reda på det. Han vill att vi båda får reda på det när den föds. Jag kan inte vänta! Vi har disskuterat massor om de o båda e fast vid sin åsikt så jag tycker att han kan kliva ut ur rummet när dr säger könet men han vill inte jag ska veta heller. Men de ska jag visste veta...hehe. Man vill ju förbereda sig lite.

Nu ska jag surfa lite på nätet o sen fixa comida!

Se ya!

Lite bättre idag...

Igår va de lite jobbigt. Vaknade av att C buffa på mig o fråga om vi kunde ta en frukost på stan. De gjorde vi o passade på o gö några ärenden samtidigt men som jag nämnde förut så har jag inte mått så bra sista dagarna o när vi gick runt så kände jag att jag behövde hem o vila mig lite. Har mått illa o haft ont i nedre delen av magen i 4 dagar nu.
C var tvungen o dra till E-tuna för att träffa övervakaren o sen tänkte han o hans vänner åka vidare mot G-borg o träffa en vän. Tyvärr så fick jag till slut så ont så jag knappt kunde röra mig o efter att ha messat runt lite o frågat folk om råd så bestämde jag mig för att jag kanske borde åka in. De hade ju gått 3 dagar o de blev bara värre. C blev orolig så han o hans vänner vände bilen (stackars) o kom o hämta mig o så körde vi till akuten. Vår vän Natta som jobbar på sjukan hade ringt in o förvarnat deras kollegor om att vi skulle komma så vi fick lite VIP behandling o fick gå in på en gång när vi kom. Oooppss! TACK Natta!
Dom klämde lite på magen o de gjorde ont så dom bestämde sig för o göra ett ultraljud. Ooo lord va stor bebben har blivit! Den ser ju ut som en bebis nu inte en böna som sist.
Allt såg perfekt ut sa dom o alla värden va bra så dom förstod inte riktigt varför jag hade så ont men sa att jag skulle komma tillbaks om de blev värre. Som tur e så känns de lite bättre idag än igår iaf. Jag kan gå normalt o allt men känner mig fortfarande lite skum o har lite ont till o från...men allt såg ju bra ut me bebben så då spelar de ingen roll hur ont jag har.
Först rörde den inte på sig o jag skrek "Varför e den så stilla???!!" Dom sa att den vila o helt plötsligt börja den sprattla runt o gö gym övningar haha. Söötaste lillskit!!!!!
Får lyckorus när jag tänker på vårt ultraljud o hur häftigt de va att se den. Kan inte vänta till 2 mars då vi får se den igen.
Efter akutbesöket åkte vi in till stan o åt me C:s kompis o hans tjej Sheela o sen bar de av till Natta o mr F för lite myskväll me glass o skitsnack. De va mysigt efter min jobbiga dag att bara ligga där i soffan o snacka skit o käka icecream.

Idag vakna vi o städa lite sen fixade C lunch till mig o 2 av hans polare. De va yummie!!! Dessutom hade en av dom med sig hans hund o den e såååååååå gooooo!!! Jag kidnappade den in i sovrummet ett tag o satt o prata om livet me den o den höll me mig om allt jag sa. Så mysig vovve. Han vill jämt sitta i knät eller åtminstonde trycka in hans butt mot en. Lillskit Dibo!!! Har bett C kidnappa han nån gång åt mig....bara en stund iaf.
Har verkligen saknat vovve hemma nu när jag mått dåligt. Djur e nästan de enda som kan få mig att må bra när jag mår crap. Så dumpa gärna era lurviga här när ni vill!!!

Nu e C o tränar o sen ska vi gö oss iordning för en liten myspys middag på stan han o jag....fast blev lite sugen på o ha taco kväll me brudarna idag så får se hur de blir...hehe...kanske blir att jag dumpar min tjockis idag men då blir de middag imorn ist.

Nu måste jag springa till tvättstugan o hänga tvätt. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Besos!

Ångest dag...

Yfft...mår skumt idag o igår o i förrgår... Fattar inte vad de e. Förkylningen har inte försvunnit än. Jag har aldrig varit förkyld så här länge. Plus att jag har maassa ångest i kroppen. Varför? Mår illa o allt e skit...så som man mår när man har ångest. Min kompis sa att hon hört de e vanligt när man e pregnent o må så här men de e inge rölit ju.

Igår bjöd vi iallafall mina svär föräldrar o C:s bror på lunch hemma hos oss. C gjorde sin världsberömda lasange o de blev inte en smula över. Fan! Hade velat ha rester i kylen till idag....yuum yuum. Vi hade de riktigt nice iaf o dom gilla hur vi fixat vår lya. Very good.
Efter de stack C o träna o sen lira dom kort hos en kompis så mandy pandy va hemma själv heeeeeela dagen igår. Bläääääääääää! Utan mobil dessutom så me andra ord...heelt isolerad! Idag tog jag iaf hans mobil nu när han e o tränar så jag har satt in mitt nya sim kort i den o kan ÄNTLIGEN messa folk. Fast igår gav jag ut fel nr till folk..hahha..ooops. SÅ alla ni som fick mitt nr igår o inte idag fick fel! Sorry! Ni ska få de rätta nr:et.

Funderade på en sak....e de för tidigt att kolla på bebbe sängar än? Igentligen vill jag vänta me sånt tills jag iaf gått halva tiden...vilket e om ca en månad men igår kunde jag inte hålla mig utan började kika på bebbe vaggor till lillskit. Jag hitta en som jag blev kääär i!!!
Kolla!!!



Charmig va? Hittade den på Tradera. Men den kostar 1600. Ufft! Dyrt... Plus att man måste hämta den i G-borg. De e en bit dit... Men jag älskar den ju....

Hittade en annan på blocket som va billigare....



Den kostade 1000 o finns att hämta i Örebro. Lite närmare iaf...

Vilken röstar ni på?


Ufft ne ska sluta kolla på sånt här nu annars kommer jag börja handla massor innan vi ens vet att allt e okey me bebben...inte bra ju.

Måste sysselsätta mig me nått nu så jag inte känner ångesten lika mycke. Ska nog möblera om lite hemma tror jag.
Ha en braig dag idag.
Adios

För trött FÖÖÖÖR trött

Blääää! Jag e så fantastikt trött idag så jag orkar knappt andas känns de som. E de lagligt o va så trött?
Går runt här hemma o släpar på fötterna o mitt hår ser ut som ett fågelbo. De e ingen bra kombination när en kvinna e ap trött plus gravid. Allt känns frustrerande. Tex att som gravid så måste man gå o kissa ca 100 ggr per dag o VARJE gång jag gått ut från toan idag så har min tröja fastnat i dörrhandtaget! Jag blir koko! Jag misstänker att min toa dörr känner sig lonely idag o vill att jag ska hänga där me han ett tag eller nått. Till slut kom jag på att jag kan ta av mig tröjan men då gick jag in i dörrhandtagsj*veln istället så nu har jag ett stort blåmärke på armen. Härliga härliga liv....
Jag försökte precis vila men min nacke gör såååå ont så ingen position e skön. Allt gör bara ont o då kan man ju inte somna.
Hoppas baby kommer hem tidigare från jobbet idag så han kan rubba lite på nacken.

Vi var iaf hos barnmorskan idag. Hon var sjuk.... Dom hade inte fått tag på oss eftersom vi tappat mobilen men vi fick en ny tid till på måndag ist. Dessutom har vi fått en ultraljudstid den 2 mars. Då kommer vi få se lillknorren! Yeeey! Ser verkligen fram emot de samtidigt som jag e livrädd att nått ska vara fel. Peppar peppar ta i trä...

Mami o syrran va här idag o fika o vi smaska på tårta rester. Men jag va så trött så jag hörde knappt va dom sa. Men mami tjata iaf om att hon tycker jag o C ska gifta oss innan bebbe kommer. C e oxå på mig om de. För mig spelar de ingen roll om jag föder innan vi gifter oss men de verkar va viktigt för både mamma o C så får väl börja fundera på de. Fast jag kommer ju ha värsta magen på alla bröllopsbilder då ju. Äh, who cares.
Var börjar man när man ska planera ett bröllop? Vet inget om sånt där. Jag vet att många tjejer planerar sitt bröllop redan när dom e små. Jag har ALDRIG i hela mitt liv haft en tanke på hur mitt bröllop ska vara men helst utomhus på ett fint ställe. De hade vart mysigt. Fast de blir nog kyrkan för jag tror C helst vill de. Vi får la se...orkar inte tänka nu.
Måste kissa o bråka med dörren sen döö i soffan.

Herrå

Just ja!!!

Jag kom på en till av nackdelarna med cochleaimplantat som läkaren berätta...

ATT DE KAN BÖRJA TJUTA I BUTIKER NÄR MAN GÅR FÖRBI LARMET!!!!!!! HALLÅÅÅ!!!! NEEEEJ!!!!
De låter ju hemskt!!!
Han ba "Ne men du får ha med dig ditt papper jämt där de står att du implanterat en grej i skallen. Kul....jättekul...ufft.....




                                                

GRATTIS BABY!!!!

My love fyller år idag o stackarn måste jobba från 11 till 22! Ufft! Tycker så synd om han. Men vi hade ett gäng av hans vänner här igår o firade han då istället. C lagade en jättegod pasta sen blev de tårta o massa annan svullo mat. Vi hade en jättebra kväll. Riktigt härligt gäng som var här. Tack alla ni för igår! Och förlåt att vi snodde era pengar! Hehe...blev lite pokerlish o jag o C var dom 2 sista kvar. Vår bebis kommer bli ett poker pro med våra gener...

I torsdags var jag o C i Uppsala o gjorde lite tester o träffa läkaren. De va mest info om alla nackdelar med cochleaimplantat o alla fördelar o sen visa han hur den såg ut o jag fick pröva den. De va inte en liten grej direkt men jaja vad ska man göra...
Några av nackdelarna han sa som kunde hända var balansstörningar (men de har jag redan iaf...) förlamning i ansiktet o högre tinnitus o sen va de nå mer men kom inte ihåg.
De den kommer hjälpa mig med e att höra mer ljud o kunna lokalisera var ljudet kommer ifrån. Nu om nån ropar så kan jag råka kolla åt andra hållet för jag tror de kommer därifrån. Ser rätt rolig ut ibland. Men läkaren kunde inte lova att jag kommer höra perfekt vad folk säger o musik som jag DÖÖÖÖÖR efter sa han va en bonus om jag kunde höra. Då skulle jag ha tur. Blääää! Vill lyssna på musik!!!! Äh de viktigaste för mig e att jag kan höra bebis bättre om den gråter eller nått. Hoppas självklart på bästa resultat men jag vågar inte hoppas för mycke o bli besviken sen.
Alla var iaf jätte goa där i Uppsala o gratta oss massor för bebis. C tyckte att dom va väldigt duktiga där i Uppsala o va nöjd.
Nu väntar vi på att vår läkare ska höra av sig efter att ha pratat me narkosläkaren om de e okey att söva mig när jag e med barn. Annars blir de operation efter bebis e fött. Jag e redo iaf, när de än blir. De känns som de e bästa valet att göra den här operationen även fast de e jobbigt. Jag har inte så mycke andra val direkt...
De går nog bra =)

Nu ska jag fortsätta svulla på alla yummiga rester som blev över igår. Mmmmm tårta!




Grattis mitt hjärta. Finns ingen bättre dag än idag då du föddes. Du är mitt allt o kommer alltid vara det. Te amo mi corazon. HAPPY B-DAY PUDDING!!!

RSS 2.0