Hejja er!

Jag har haft en härlig dag med mina småpojkar på stan. Vi restauranga lite på Beafhouse. Dessvärre vår min kött bit en seg sko sula så de blev bara potatis till lunch för mig. Gräbsens kyckling var bra iaf. Nu vilar dom o jag surfar runt lite. Runt 18 kommer morsan o äldsta systern av fem för lite taco kväll med oss. Mysigt! Efter de kommer jag parkera vid soffan med mina chees popcorn o försöka få en glimt av farsan Baloo. Han är i Linköping o cochar Benja i hans come back match. Kommer sändas i tv 4 sport. De ser jag fram emot. Hoppas han rakat sig bara... Hejja Hejja er idag!!! Nä ska passa på o vila lite. Trött gravid morsa häråt. Ha en skön helg!

Grattis fina Charlie!

Idag fyller min minsta älskling 1 år. Kan ni förstå att de redan gått 1 år sen jag skrev att han nog va på väg ut? De e jätte konstigt. Detta år har flygit förbi.

Dagen har spenderats med restaurang besök o lek med kusin Leo hos farfar. Grabbarna är heeeelt slut! Roligt har dom haft!

Tack fina älskling för du har varit troligen världens snällaste, lugnaste, gladaste bebis de här året. DU är otrolig!
Grattis bästa Charlie!!!





sm guld!

Tjabba!
Ligger i soffan o degar medans gräbsen har siesta. Vera nice måste jag säga. Jag e ju lite sliten...
Snart kommer farsan Baloo tillbaks. Han har vart i Sthlm sen i torsdags o cochat några av hans boxare. En av dom gick vidare SM final! Och vann! Mäkta stolt ;-) Duktiga ni! Jag o gräbsen kunde följa matchen på boxning.tv. Adam smila stort när han såg pappa i datan.
Annars har vi bara hängt hos mamma hela dan. Vi skulle egentligen på dop idag men C e ju i Sthlm o så slut som jag e idag så orkar jag inte flänga runt själv med båda gräbsen. Fick dessutom reda på de igår så de hade blitt rätt stressigt o ordna present, kläder till grabbarna o till mig (som inte längre kan ha de lite finare i min garderob pga magen). Sorry I & R! Vi kommer på nästa bebbes dop ;-) Hoppas de blev ett lyckat dop. Nu ska jag surfa o dega lite tills dom vaknar. Egentid e guld värd!!


Pojkarna lyssnar på bebben :)



Men gah!

Seriöst! När jag blogga förut så blev inte alla inlägg ihop tryckta så här! Vad har dom gjort o vad e de jag missar?! Mina gravhormoner gillar inte detta! Nån som vet hur jag får stycken o mellanrum? De ser ju för jävligt ut :(

Mjukglass med strössel tack!

Sitter hos mamsen o väntar på att gräbsen ska vakna. De har öppnat nån Amerikansk restaurang här bredvid henne. Corn dogs, amerikansk frukost o massa annat. Tänkte dra dit o köpa glass med killarna. Jag e såååå sugen på mjukglass med strössel! Hejja nu, vakna! Pulat in lite nya bilder på barnen i min face under tiden. Jag har blivit dålig på o fota. Måste skärpa mig. Vi har inte gjort så mycke idag. Åkte o hämta 2 nya bilstolar till dom sen har vi hängt ute en stund. De e skönt ute idag. Thank god. Jag e less på o klä å barnen hela tiden. Man har ju hållt på med de i en heeeel del månader nu. Vaaaarje gång man ska ut som oftast e fler än en gång per dag. Jag längtar otroligt mycke tills de bara är att dra på dom sandaler o gå. Om de nu händer i år... Nu hör jag nån som babblar. En uppe, den andra drar jag upp ;) Adios! Charlie för några månader sen...

Regn regn...

Väldigt regnigt o mysigt i Västerås. Jag myser med mina små gräbs här hemma. Vi har bakat sockerkaka o tänt ljus överallt. Dom är hängiga idag. Sista veckan har dom haft hosta o snuva. Stackars Adam får knappt sova om nätterna för då tar hostan över totalt :-( Igår kved han "Mamma jag vill sova". Mitt mamma hjärta går sönder. Just nu vilar båda tröttnissarna. När dom vaknar åker vi en runda med min mamma o handlar lite. Jag är så sugen på o köpa utemöbler men de blir ju aldrig bra väder. Vad ska man med utemöbler till om dom inte går o använda? Jag får ha tålamod med o fixa i trädgårn... Igår var de förresten mycket sprattel på den lilla mystiska i magen. Väldigt liten kändes den men stark! Har aldrig känt grabbarna så tidigt i graviditeten men då har jag oxå haft moderkakan i framvägg. Kanske att den ligger bak den här gången. Vem vet. Vi får se på UL. Nu ska jag rulla igen ögonlocken en stund innan dom vaknar. See ya! Ps. Hejja er idag Paskota! Febriga gräbs delar på glass...

Första magbilden

Här kommer magbild! Vecka 15...

Härligt!

Min mobil låter mig äntligen logga in på ställen! De betyder fler inlägg här ;-) Nice! För tillfället är jag hysteriskt trött. Gräbsen sover o jag vill oxå. Måste bara avslöja vad jag dilla om i förra inlägget. De blev ju världens längsta cliffhanger nu ju! Vi kommer återigen få uppleva ett av livets härligaste stunder. I början av oktober kommer en till knodd till oss :-) Jag är i vecka 15 just nu. Utöver tröttheten så mår jag bra. Hos barnmorskan senast så fick jag reda på att jag har dåligt järnvärde. De ligger på 18. Så nu knaprar jag tabletter. Jag får skriva mer en annan dag. Ögonen ramlar ihop. Sov gott!

RSS 2.0