Jäkla facebook...

Jag har ju blivit sån datanörd nu när jag inte kan gö nått o bara sitter hemma...usch.
Nu har jag skrivit in mig i facebook där man kan hitta massa vänner från förr, typ gamla arbetskollegor o klasskompisar. Rätt kul. Har hittat några faktiskt.

Igår satt jag o chatta med Endrique till efter 4. Vi snacka om demoner o skit. Han satt för övrigt i rummet bredvid, men eftersom jag inte kan höra nått så e d lättast o snacka på msn.
Vaknade iallafall kl 8 av att det tjöt i örat...högt.. Fick panik men lyckades på nått sätt tvinga mig själv att somna om.
Usch det är så läskigt när det blir så för jag kan inte göra nått åt det. Hoppas det inte händer igen.

Jag hittade en hundralapp föörgår på marken. Var bara tvungen o säga d.

Nu är Lilian o Endrique här o vi har hyrt film. Norbit. Lilian säger att den är skitbra. Synd bara att man inte hör deras röster. Skulle vilja spara den tills jag hör men skitsamma.

Ska ordna lite kyckling med potatis, sen är det movie taim!

Byeee


Usch...ångest...

Igår skrev jag ingenting...hade sån ångest hela dagen. Idag känns det likadant. Det är skitjobbigt för när jag mår dåligt i vanliga fall så brukar jag se på tv eller nått för att tänka på något annat, men när man är döv så hjälper inte det. Man blir liksom så inlåst med sin ångest o det är hemskt...

Jag fick brev av Chris igår. Han fråga självklart efter spellappar men han bad också om ursäkt för att han låtit otrevlig i telefon mot min bror. Han visste inte vem det var. Vill inte skriva så mycket om Chris...

För första gången igår så hittade jag information på nätet om mitt psykisk dövhet. Det kallas tydligen för konvershysteri o är en slags neuros där ångesten blir så stark över nått så den konversierar (ändrar sig) till fysiska symptom även fast dom igentligen inte finns där. En människa som tex är rädd för att se något kan bli blind o om man det är nått man inte vill höra så skyddar kroppen sig genom att göra en döv.
Låter superskumt men det är åndå helt otroligt att kroppen gör så för att skydda en.
Stackars min kropp...var tvungen att göra mig döv o stänga in mig med mina egna tankar för att få mig att förstå o tänka igenom vissa saker. Jag har nog mycket kvar att ordna, men jag är på rätt väg...tror jag...hoppas jag...

Usch...idag vaknade jag o märkte att jag var hemma själv. Fick panik. Jätte jobbigt att vara själv just nu för om paniken kommer eller om det tjuter för högt i öronen så hjälper det att "prata" med nån annan för att skingra tankarna lite.
Endrique hade iallafall skrivit en lapp på bordet där det stod att han hade en läkartid 11.20.
Han messa mig nyss o skrev att han kommer om en stund. Puh...skönt.
Lilian kommer nog också efter hon slutat jobbet.

Kan meddela att hösten kom igår. Det var superkallt ute även om solen var framme. Idag är det bara kallt...ingen sol. Bläää....

Nu ska jag kolla på Ellen DeGeneres, det var länge sen.
Chao!!!

Vilken helg...

Charito har nu åkt hem igen efter att ha varit här hela helgen. Jag är helt slut. Vi har varit ut med bilen överallt.
Började med att åka till en sydamerikansk fest på lördan där vi grillade o badade Dico. Först var vi där i ca 3 h med Mayha o Sara, sen åkte vi hem o hämta Endrique också o var där några h till. Egentligen var det meningen att jag skulle stannat hemma när vi åkte hem första gången, men jag ångrade mig. Inte för att det var superkul där (jag  hör ju inget) men mest för att jag ville passa på o göra nått.
Sen åkte vi hem o det tjöt i öronen som bara den för jag var helt slut. Men Charito o jag började prata om Chris o mina planer där, o jag kan säga att det inte blev en kort diskussion.
Sen åt vi tacos o gick o la oss.
Charito vågade inte sova själv pga att hon blivit skrämd när hon sovit i mammas säng. På morgonen efter hon sovit där så var kontakten till fläkten urdragen o vikt bredvid på golvet o handduken hon använt till o massera Dico med (?) låg över fläkten. Hmm...skumt. Vi fixade iallafall en madrass i mitt rum där hon sen sov.
Jag sov inte ett skit på natten. Det tjöt så högt i öronen o det kändes som det kröp små insekter på mig överallt för det kliade hela tiden över hela kroppen. Fick ingen ro.

Idag var vi iallafall o plocka lingon med Mayha på ett ställe utanför Skultuna. Sen åkte vi till ett ställe vid Sala som heter Vad där en kompis sagt att det finns ett bra hundbad, men när vi kom dit såg vi inget vatten. Vi fikade sockerkaka som jag bakat istället o sen körde vi till Framnäs hundbad där han fick plaska lite.

                                                                             

Innan hon åkte hem så käkade vi pizza o Estefanie kom över med träningsredskap som Charito köpt av henne. Det var länge sen man såg henne så det var kul. Hon visste inte att jag inte hörde nått så man fick förklara lite.

Nu har jag o Endrique hållt på att rensa på framsidan för imorgon ska dom tydligen asfaltera här så man får inte ha några busker eller annat som hänger över kanten. Det hade mamma o Lennart gott om så Endrique var tvungen att såga ner en buske o jag sopade o rensa. Det var skitjobbigt. Är helt färdig nu. 
                         image39
                         image40
                         image41




Ska ta en kopp te, glo på tv o sen bada.

Lilian är i planet nu. Hihi..hon är skiträdd för o flyga...stackarn.

Ses imorn Lillen!
                                          


MIN GUDDOTTER KAN GÅ!!!

Jag skrev inte nått igår för vi var uppe hela natten o fixa med proppar. Hela nedervåningen slockna igår kväll, inklusive kyl/frys så det var bråttom med att fixa det så inte all mat blev förstörd.
Vi provade allt o jag gav till slut upp för jag var så otroooligt trött.
Imorse när vi vaknade så hade mamma ringt till en bekant så han kom hit o hjälpte oss. Det visade sig att det fanns ett till propphus på framsidan av huset o det var där problemet satt, så nu är allt ok.

Min söta lilla guddotter var här på besök igår o HON LÄRDE SIG ATT GÅ! Det var första stegen igår o jag blev så rörd så jag fick tårar. Första stegen kom lite sent, men bättre sent än aldrig.

Charito är på väg hit nu med grejer till taco så det blir säkert mysigt ikväll.

Kanske skriver mer sen eller imorn...

Bye

Inte ett skit har hänt...

Idag har det verkligen inte hänt nått...Det gör ju inte det nu för tiden men idag finns det inte ens nån skit detalj att skriva om.
Har precis kollat på Simpsons o käkat mat o glass med Endrique.
Drömde nån dröm inatt som gjorde så jag mått illa hela dan.Jag hatar när man drömmer nått dåligt o känslan sitter kvar när man vaknar. Varför gör det inte det när man drömmer nått kul o bra också.

Sa till Mathilda att hon inte behövde komma idag. Har rastat Dico själv o det går rätt ok. Svårt med yrseln bara.
Jag vill gärna umgås med folk men hur kul är det för dom att umgås med mig när jag inte hör vad dom säger. För dom är det ju tyst hela tiden o vad dom än ska säga så måste dom skriva ner det. Det dumma är att jag isolerar mig då för deras skull. Som tex att Marielle ville komma imorn med barnen men jag ska nog säga nej till det för att det inte ska vara jobbigt o tråkigt för henne.

En sak som jag tror jag glömde berätta igår som var rätt skoj var att jag o Mattan skulle handla på Konsum innan hon släppte av mig hemma. Jag tog fram mitt betal kort o pass så kassörskan kunde dra det. Då såg jag att hon sa nått till mig så jag kollade snabbt på Mathilda för att få hjälp. Hon mimade nånting om att hon undrade om jag hade kod. Vi fnittrade lite för det måste sett roligt ut. Sen när vi skulle gå tll bilen försökte Mathilda mima nånting till mig o jag kunde inte se vad hon menade (har för övrigt blivit specialist på o läsa på folks läppar) så hon lutade sig fram mot mitt öra så jag skulle höra bättre. Jag började asflabba för som om jag hör bättre om hon står närmare. Neej, jag är helt döv. Hon himlade med ögonen åt sig själv som redan glömt bort att jag e döv. Tihi.det såg roligt ut även om det kanske inte låter så kul... I bilen skrev hon iallafall ner vad hon ville säga o det var nått i stil med att kassörskan sagt "det går bra med teckenspråk också". Yea right...som om jag kan det.

Yanella är ute på msn:en nu så jag ska fråga henne om hon kan ringa min bank för o se om jag fått pengar av försäkringskassan.

Adios

Min vackra syster har åkt hem...neeeej...

Idag åkte Yanella hem. Hon väckte mig så vi kunde käka frukost tillsammans innan hon drog men när vi skulle ta ut baguetterna ur ugnen så gick inte luckan att öppna. Vi var tvugna att ringa Lennart i Mallis men deras tips om att få upp den funkade inte. Jaha efter all stress o ingen frukost :( så åkte hon tillsist. Fick en stooor klump i halsen när hon skulle gå men var tvungen att hålla in tårarna o hålla mig lugn så jag inte skulle behöva ha hög tinnitus hela dan. Tom nu får jag klump i halsen..saknar henne så....
När hon åkt så försökte jag sysselsätta mig med lite grejer hemma men det kändes ok ändå att vara själv för tinnitusen håll sig rätt så lugn.
Mathilda kom vid halv fem o då åkte vi hem till henne så jag kunde se hennes nya villa. Super charmig med världens största tomt. I källaren var det som en extra lgh där hon sa att jag kunde bo när jag vill. Jippie, låter bra.
Sen käkade vi fiskpinnar med potatis o remouladssås. D var faktiskt mums.

Nu är Endrique här. Jag fixade pasta åt han o sen har vi kollat på film. Demolution Man. D är lite roligt för i filmen skämtar dom om att Arnold Shwacheneiger (el hur d stavas) är president i framtiden o efter filmen så har han gått o blivit guvenör. D var lite kul.

Idag fick jag kontakt igen med en jättegamal kompis som har flyttat till G-borg. Vi hade det kul tillsammans faktiskt. Får se om vi håller kontakten den här gången. Hon kommer till V-ås i september så då kanske vi möts upp. Spännande...

Nä ska se vad brorsan gör.

Ciao!!!

Hon ljög...

Idag hade jag tid hos lever läkaren för att få resultatet på leverbiopsin. Var rätt så lugn eftersom mamma sa att hon pratat med honom o att han då sagt att det inte var nått farligt.
Yanella o jag tog en taxi dit o vi hade med oss datorn så hon kunde skriva ner vad han sa. Väl där så skriver Yanella plötsligt att mama bett henne att inte säga till mig om det är nått farligt så inte jag ska bli orolig o hon frågade mig om det inte var bättre hon var ärlig. SKIT!!! Fattade då att mamma ljög om att läkarn sagt det inte var farligt för att jag inte skulle oroa mig. Nu var jag nervös. Bad henne skriva allt som läkaren sa.
han började med att fråga hur jag mådde mm o sen berättade han att dom kunde se att jag har en inflammation i levern men att dom inte vet vad som orsakar den. Alltså han kunde inte ge mig en diagnos. Sen sa han att han skulle skicka mig vidare till specialister i Huddinge men att jag skulle träffa en ögonläkare först. Dom kan tydligen se i ögat hur levern mår. Lite mer blod togs också. Yanella undrade om hon skulle hålla i handen då. Gulligt.

Skit jobbigt, för jag trodde jag kunde lägga allt det här bakom mig o koncentrera mig på o bli frisk men nu har jag den här skiten i huvudet igen. Ska verkligen försöka att inte tänka på det men det är lite svårt.

Imorgon åker Yanella hem igen. Det känns skit tungt. Har verkligen varit skönt när hon varit här för hon bryr sig o frågar om jag mår bra mm hela tiden. Plus att hon pratar med mig genom att skriva på datorn hela tiden o det får mig att tänka på annat. Vet inte om nån annan gör det. Känns harmoniskt med henne här men nån annan av syskonen kanske skulle kännas lite mer stressigt för man ska roa dom å så. Får se..
Hon har tom hjälpt mig med att prata med försäkrings killen o med Chris. Kommer troligtvis få pengar av försäkringskasan den här veckan. Skönt...
Började as flabba för Yanella berättade att försäkringskillen hade frågat om det verkligen var ok med mig att hon lyssna med under samtalet. Hur hade han tänkt prata med mig om jag sagt nej. Plus att han ville jag skulle skriva in mig i ams. Vem fan ska anställa en döv, yr o utbränd människa...Hahahaa...

Mathilda åkte precis hem. Vi var o köpte hundmat o McDonalds på Hälla. Hon kommer imorn också o rastar Dico. Såååååå snäll!!!
Ska tacka henne nu för hon e ute på msn...

Höres...eller nått

Hatar söndagar...

Usch... Igår hade jag lite panikkänslor. Det pep ett sånt högt o skärande tjut i mitt vänstra öra igår när jag skulle gå o lägga mig. Var tvungen o lugna mig själv o kämpa för att somna så fort som möjligt. Det gick inte snabbt men sen somnade jag...skönt...

Idag kom Charito o hälsade på. Yanella gjorde en wok gryta som var så otroooligt god. En sån som gör så man längtar till kvällen så man kan äta resterna, ni vet...mmm...
Sen åkte vi till ett ställe utanför Skultuna och plockade kantareller..hihi. Har aldrig gjort det förut men det var skönt med lite miljöbyte efter alla dar inne. Dico hängde med o sprang runt o rullade sig i mossan. Han njöt verkligen, men sen var han helt slut. På slutet så gick han till bilen o la sig utanför dörren, typ "kan vi åka hem nu?". Stackarn, ingen kondition.


Har precis badat o tagit en siesta. Känner mig helt skum. Typisk söndagsångest har jag. Måste hitta på nått så tiden går lite snabbare.

Hörs...

Dan flöt på...

Min kompis var här till 3 inatt å jag var så trött redan vid 22, men vad ska man säga... "stick jag är trött"...?
När jag skulle gå o lägga mig märkte jag att mamma gömt ett brev under min kudde. Så söt. Hon skrev att jag inte ska oroa mig för som jag märker ställer alla syskonen upp för mig o vill hjälpa till o att jag är den bästa läkaren jag kan få om jag gör det på rätt sätt mm. Gulligt.

Idag har jag känt mig harmonisk faktiskt. Bakat en sockerkaka o mamma har smsat ibland för o kolla vad jag ätit. Hahahaa!
På kvällen kom Lilian och Sussie o käkade tacos. Dom drar till Mallis inatt. Kul!

Fick en sur min av Lilian när jag prasslade med chipspåsen samtidigt som hon pratade i telefon. Jag vet ju inte hur högt det låter. Eftersom jag är så sjukt känslig nu så blev jag helt förstörd sen resten av kvällen. Jag Vet att hon inte menade nått men jag är sååå känslig. Orkar knappt med mig själv.

Imorn kommer Charito. Får se vad vi hittar på.

Ska kolla mailen nu. Väntar på svar från Lucia.

Puss

En liten lista som tidsfördriv...

Vilken svordom använder du mest?
Fan


Äger du en iPod?   Nopp

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror på när jag ska kliva upp


Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Nej


Vilken var den senaste filmen du såg?
Shrek

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Presenter o en lgh

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Avkopplings cd från mamma. Hahahaa!

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? chokladmjölk

Vad åt du till middag?
mammas köttgryta. mmm

Använder du huvtröjor?
Ibland, det är mysigt. Har på mig en nu.


Kan du vissla?
Javisst

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, vad jobbigt.


Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Aldrig i livet att jag gör nått sånt!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Vore väl naivt att tro nåt annat? Folk pratar om folk!


Tittade du på tecknat när du var liten?
Absolut, tittar fortfarande. Love it!


Är du blyg inför det motsatta könet?
Beror helt o hållet på vem det är. Kan vara blyg ibland men gör allt för o låtsas att jag inte e d.

Har du gråtit offentligt?
Ja


Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, på jobbet krävs det.


Vad har du med dig in på bion?
Cola o M&M

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, sånt tänker man inte på när man gillar nån.


Gillar du din boendesituation? 
 Nja...lite litet, men bra läge

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Helst åtta.


Äter du frukost dagligen?
Absolut! Älskar frukost!


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej bara vissa perioder.

Vilken är din favoritfrukt?
Melon

Bryr du dig om antalet kalorier i det du
köper? Neej, vem orkar!

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
28


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Mja.


Tror du på liv på andra planeter?
Inte nån aning. Aldrig tänkt på d, men lutar åt nej.

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Självklart det motsatta! Tjejer e så falska. (Inte alla men...)

Gillar du senap? Nää


Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Tveksamt


Sover du på sida, mage eller rygg?
 Mest på mage tror jag med höger hand på vänster bröst. ? 


Tycker du om att krama folk?
Ja!


Skulle du säga att du är trendig?
Ibland, när jag har tid och lust att anstränga mej för att vara det..


Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Gillar inte rymdkonceptet


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej, kött är gott.


Idag åkte dom på semester

Var otroligt svårt att somna igår. Satt o messa med Endrique o Sara en stund istället. Bad dom att komma hit nu när mamma o Lennart åker.
Pga av dålig sömn så vaknade jag med höga tjut i öronen. Hade panik. Hur ska jag kunna lugna mig om jag inte kan åka på bilpromenad (som är det ända som gör mig lite lugn när paniken kommer). Har iofs inte så många alternativ. Kan inte direkt be dom stanna från semestern o förlora massa pengar så jag kan få mina bilpromenader. Får hitta på ett annat knep att hålla mig lugn med.

Dan började med att vi hämta Yanella från tågstation. När vi kom hemvisade hon mig några bilder. 2 på mig som hon hade målat o en på Lilian. Den var sååå lik henne så d e sjukt.

Sen kollade jag min mail där grannen hade skrivit världens gulligaste grejer. Te.x "kom hit o bo här, vi tar hand om dig" o "ska be för dig inatt". Jag är så tacksam för mina vänner. Ni är underbara. Med deras o familjens stöd klarar man allt.

Har varit en skön dag faktiskt.

På kvällen kom Lilian och jag hon o Yanella kollade på Shrek.
Sen skulle vi följa Lilian till bussen o då kom lite panik. Jag var så yr när jag gick o kunde inte lugna mig med att prata med dom eller tänka att jag skulle lyssna på nått kul på tvn sen o må bra.
Jag är verkligen själv med mina tankar nu o jag undra om det inte är hela poängen till varför min kropp gjort så här mot mig. Jag har alltid små kryphål till att göra mig lugn men mina tankar i huvudet är alltid det som sätter igång paniken o aldrig det som stoppar den. Tror det här har kommit så jag ska lära mig själv att inse att jag kan lugna mig själv utan små andra knep o att jag måste börja prata snällare med mig själv i mina tankar.

Yanella försöker ringa Mathilda för att säga att Dico kan vara här över helgen. Saknar han. Lilla tjockisen...

Ska gå o se när Jay Leno börjar...

Chiao!!!

Kroppen har konstiga saker för sig

Igår var en jobbig dag så på slutet hade jag ingen energi till att skriva.

Var superrädd o orolig över att jag för alltid skulle vara döv så jag ville ha svar på hjärnaudiograms testet jag gjorde på en gång. Orkade fan inte vänta till fredag! Jag och Lennart åkte dit för att få svar eftersom jag var så hysterisk o mamma visste inte vad hon skulle göra. Väl där så sa dom bara att jag var tvungen att vänta pga av att min läkare hade patienter hela dagen o hade i princip inte tid för mig. HALLÅ!!! Jag har blivit DÖV!!! Nån måste ju kunna säga vad som är fel! Jag ställde mig upp o gick därifrån. Tycker bara d är så konstigt att dom inte har nånting lugnande o säga till en skräckslagen patient. När jag fråga om förslag på vad det kan vara så sa dom bara "jag vet inte". Tack för dom lugnande orden. Väldigt pedagogiskt.
Mamma väckte mig imorse iallafall med nyheten om att läkaren ringt o vi ska vara där kl 13 idag. Yes, nu kan man äntligen få svar på om den här dövheten är permanent. Skit, tänk om den är det....
Det var tunga steg in till läkaren. Mamma o läkaren satt o prata ett långt tag men ingen sa nånting. HALLÅ! Vad är det som händer? Efter ett tag kollade mamma på mig och log. Skriv! Skriv! skrek jag. Tydligen var alla prover bra. Alltså ingen hörselskada. Tjohoo!!! Men vänta, varför hör jag inte då? Läkaren förklarade att jag var utbränd och att det här var min stackars kropp sätt att skydda sig. Psykisk dövhet! Har aldrig hört talas om det. Mamma o jag tittade på varandra o skrattade ett tag. Det kändes såååå skönt att veta att det här inte var nånting permanent.

Min lever läkare som jag ska träffa på måndag för att få resultat hade också pratat med mamma o försäkrat henne om att det inte var nånting farligt. Mer än så kunde han inte säga till henne eftersom jag är myndig. Men det var otroligt skönt att veta att det inte är nånting farligt iallafall.

Har inte mått så bra på månader. Det ända jag kan göra nu är att äta, vila o ta det lungt, o viktigaste av allt, tänka positivt. Bättre tider är på väg!!! Tjohoo

Senare på kvällen bad jag mamma ringa till min grannes mamma för hon har varit orolig för mig. Mamma sa att hon blivit jätteglad att hon ringt o att jag är som henes dotter o att mama ska ge mig massa kramar o pussar från henne. Så söt.
Efter en stund fick jag ett mess av min granne där han skrev att alla dom finns där för mig o sen skrev han sin mailadress så jag kan maila han då o då.

Mathilda kom idag också o hämta Dico. Hon ska ha hand om honom nu när mamma o Lennart åker på semester.  Började storböla när jag såg henne. Hon är så snäll som ställer upp. Prisar henne högt o är så tacksam över att jag har henne. Vilda Mathilda!

Nu tjuter det högt i öronen o det är nog för att det är dags att sova. Är så trött men samtidigt uppspelt. Får se hur det går att somna.

Puss o godnatt

Ska det sluta så här?

Jag vaknade imorse o skrek på mama. Panik!!! Jag hör ingenting. Mama var tvungen att skrika i mitt öra så jag skulle höra o då hörde jag bara henne lite svagt. Vad är det som händer? Ska jag bli döv? Orkar inte mer.

Hade tid till lasarettet för att göra ett hjärnstamsaudiogram eller vad d heter. Tanterna (3st) gav mig inget som helst svar på om vad det var som händer med min hörsel. Sa bara att jag skulle vänta tills jag fick läkartid. Började gråta av panik av att inte få några svar så en tant följde med mama o mig till akuten. Mama pratade med en sköterska ett tag men tydligen var det inte nått dom kunde göra för vi åkte därifrån.

Mama åkte till Maxi o sen körde hon en omväg hem så jag inte skulle sitta hemma o deppa. Hon körde till björnön, hamnen, Erikslund och sen hem.
Vi åt lite mat o då ringde Chris. Jag hörde han lite svagt men fick panik av hur lite jag hörde han så jag gav luren till mama. Sen somnade jag på soffan.
Mama väckte mig efter en stund o vi åkte med Lennart till Ängsö camping. Gick lite med Filip o åkte sen hem igen.

Sen dess har jag bara suttit o tittat på internet efter vad som är fel när man plötsligt inte hör nått. Hittar inga svar o får inga av läkarna heller. Vad är det här? Ska det vara så här?

Inte nog med det så fick jag brev av min lever läkare att jag ska komma på besök den 20. Varför ringer han inte o säger svaret på leverbiopsin? Han har ju ringt alltid annars. Då tänker man på en gång att det är nått hemskt han vill säga. När ska allt få ett slut.

Vågar inte somna eller rättare sagt vakna imorn för rädslan att vara helt döv. Nu kan jag iallafall skruva upp volymen till 24 o ana ett ljud (när jag var frisk kunde jag höra på 1 o sista tiden har jag kunnat höra på 4-6) plus att jag fortfarande kan uppfatta vad mama säger om hon pratar rakt in i örat. Imorn da? Vad ska jag göra då om jag inte hör? Vad ska få bort tankarna från min tinnitus om jag inte kan höra nått annat? Ge mig en tablett så jag kan sova tills allt är över. Snälla

Hoppas på bättre dag imorn...å snälla gud...

Välkommen till min nya blogg!

Jag startar min blogg av lite deprimerande skäl.
Jag har nämligen blivit sjuk och vill försöka följa processen till förhoppningsvis ett helt tillfrisknande. Från botten till toppen.

Idag har det varit en sån dag då jag typ inte hör nått. man måste stå bredvid mitt öra o prata. Blää... Det brummar i vänstra örat starkt o jag hör puls läten i det andra örat. Yrseln är den samma.

Imorgon skulle vi gjort yrsel o hörseltest (äntligen!!!) men tydligen så har balans test maskinen gått sönder (VA!!!) så det blir bara hörseltestet. Det ska bli skönt att göra det iallafall så man vet om man håller på bli döv eller om det verkligen är så att ljuden är så höga så jag inte hör nått.
Läkaren har inte ringt om svaret på leverbiopsin än. Imorn har jag väntat i 3 veckor på det...suck...

Just nu, när jag är så isolerad som jag är, så har jag några stunder på dygnet som jag ser fram emot. Sorgligt nog är det när det är ett bra program på tv. (när jag var frisk hade jag inte ens tid att titta på tv. Nu är det höjdpunkten på dan.) Ett av favvis programen är Ellen DeGeneres Show som börjar typ 14.15. Jag gick ut med Dico runt 13.30 o tänkte att jag skulle komma tillbaks i perfekt taijming till programmet. Nä...
Jag släppte han löst en stund innan vi gick hem o såg hur han njöt o rullade sig i "gräset". Gräset "my ass"! Samtidigt som han sprang förbi mig överlycklig, full av energi så kom också ett moln av en lukt som gjorde så jag nästan spydde. Jag tog några snabba steg fram o hoppades på att det bara luktade från stället jag hade gått förbi, men när Dico kom närmare så såg jag... Hundjäveln var täckt av nått som luktade och såg ut som ljus diarre eller spyor. Vad d var vill jag inte veta. Jag var så förbannad o han, överlycklig. Knöt fast skiten på mammas staket på framsidan o tog fram plasthandskarna. Jag stod o dushade o shamponera i ca 30 min. Sen tog jag en lång dush själv eftersom han skakar av sig hela tiden o man får vatten på hela sig (Inte rent vatten). Smörjde in mig med lotion o då var det bara typ 10 min kvar av programmet. Då ringer Chris... Ja, ja. Imorn kanske.

Mama o Lennart håller på o bakar bullar o nu börjar det lukta gått där nerifrån så jag ska nog ta mig en runda neråt.

Kramar

RSS 2.0