tårtbomb

Hade ju kanske hellre velat skriva av mig lite om vad som skett sista tiden men jag e så trött så jag orkar inte tänka. Passar på o lägga in bilder på senaste tårtos som jag skapat.


Varsågod!


Önskemål av kund: Grisar, hönor, tuppar o ett gult hus.
Verkligen en sista minuten beställning så hann inte jobba med huset så mycke tyvärr.






Önskemål: Kaniner!




Önskemål: Slott, drake o en riddare.
Tyvärr va temperaturen för svag i kylskåpet så den sjunk ihop.
Ideén med riddaren sittandes på draken fick jag av en annan tårtbakerska som jag inte hittar länk till nu tyvärr. Återkommer.






Pet Shop tårta nr 2










Pet Shop tårta nr 3.

Dom e populära dom där Pet Shop...






VIK hockey tårta önskades






Fjärilstårta

Finn ett fel...






Hello Kitty tårta












Gjorde 2 Blixten bil tårtor i helgen. Här e en av dom.
Sambon hjälpte till med vissa detaljer :)




Och till sist SvampBob som jag gjorde inatt. Tyvärr glömde jag hans krage...
Hade även velat gjort armar o ben men alla mina stora brickor har jag lyckats ge bort med tårtor. Nästa gång...




Hoppas jag har ork o tid o uppdatera mer imorgon.

Sov gott mina vänner!

Klippt!

Ja, nu e vår krullis inte krullis längre :( Sorgligt. Jag älskade hans lockar! Men pappa C va tvungen o få som han ville till slut. Jag har hållt i dom där krullarna så länge. Nu var de dags o släppa o låta pappa C göra som han vill.

Adam var en ängel hela tiden! Han satt stilla så pappa kunde raka o klippa. Duktig kille!

Före..tidig morgon frilla.





Halvvägs... Gla kille!



The hair..



Resultat...













Efter kortet så har vi trimmat lite mer för de var ojämnt.


Personligen saknar jag lockarna. Han ser dessutom yngre ut nu. Men men, de växer ut...

Vad tycker ni?


Nu sover iaf grabbarna. Sen ska jag o Adam på mamma dejt o träffa alla Adams polare. Tyvärr spöregnar de ute o vi har inge paraply, regnkläder eller regnskydd till vagnen så jag hoppas de ska sluta så vi kan ta oss dit utan o bli blöta. Adam har varit förkyld o precis blivit bra. Vill inte göra honom blöt nu. Jäklans väder alltså!!!!! Saknar ju mina mommies!

Good news

I vår värld blir vi dagligen bombarderade av negativitet. Slå på nyheterna o du ser inte mycke glädje. De mesta handlar om tunga saker som ibland verkligen kan få en på sänkt humör.
Som förälder gör man allt för o skydda sina barn från o se jobbiga negativa saker.
De e därför de känns helt fantastiskt att få visa er Daniels dröm som han gjorde till verklighet.

http://www.goodnewsmagazine.se/


Detta är ett magasin som ENDAST kommer innehålla goda nyheter. REVULITION! Ja de e de verkligen. Aldrig har jag sett nått liknande. De här e BRA för vår värld! Vi behöver mer positivitet runt oss!

Jag tycker att om ni, som jag, behöver nånstans att hämta energi o positivitet ifrån när alla runt omkring bombarderar er med tråkiga nyheter så prenumenera på Good News Magasine. Jag har inte läst den själv eftersom första numret kommer ut den 20:e men skaparen har skriftens gåva så jag vet att detta kommer bli bra!

Han uppfyllde sin dröm... Man kan inte låta bli o vara stolt.


Lycka till nu Daniel med familj! Detta ska bli spännade...

myshörna

Vi hade de jätte bra med Mattan på Öf i Odensvi. Blev kvar i några timmar.
Adam tog för sig mycke mer än han gör på Pinglan av nån anledning. Först ställde han sig i mitten av alla barn o rå glodde på alla sen börja ta för sig av leksakerna på hyllan. När han "råkat" slänga en boll i skallen på en mini bebbe så kände vi att de var dags för fika. Sen var de BARA rutshekanan (stavas?) som gällde sista timmen. Stackars pappa C fick stå där o hjälpa i en timma.
Efter ÖF så drog vi till mami o käka pasta o pannkakor. Sen ville Adam sussa. Blev en lyckad dag med Mattan, C o barnen iaf.

Idag drog grabbarna till Busborgen o lekte av sig o mamma mandy fick EGENTID! I löööve! Men blir fort rastlös så startade ett projekt.
Fick bli en myshörna i Adams rum som vi kan mysa o läsa sagor i.

Fattas bara maaaassor med kuddar o filtar o en gardin som hänger mot väggen oxå. Sen e den klar.









Jag e så himla sugen på o flytta (inom Västerås) så jag blir tokig! Snälla snälla vet ingen en fin 3:a eller större som ni kan tipsa oss om?
Inge roligt o känna ångest i sitt eget hem. Vi behöver flytta!

Adam har redan somnat o C e inte hemma så nu sitter jag här o e sugen på allt som vi inte har hemma. De e så frustrerande! Och jag kan inte messa från min mobil heller för den vägrar sända iväg mess, annars skulle jag ju kunnat be C langa hem mat o snacks till mig. Ufft! Frustration!

Jag kan inte ens tänka klart för suget efter godis gör mig koko så jag lägger ner att skriva mer just nu o försöker köra telepati till C att han ska packa på sig massa godis hem.

Godis liksom...jag hatar godis i vanliga fall. Lilla bebbe, har du som mål o göra mamma hubby chubby innan du kommer ut?

ÖF

De blev en mysig dag igår med mina grabbar. Vi gjorde allt vi planerat plus lite till o när vi kom hem så var jag heeelt slut, som jag alltid blir nu för tiden om jag e ute hela dagen.

Adam på Pinglan...



Bara bilarna o bollhavet som gäller...





Vi har haft rätt tur med Adam eftersom han sovit i 12 timmar varje natt sen han föddes. Han vaknar iofs ibland 2-3 ggr per natt o vill ha lite vatten. Inte jämt men ibland. Vi får vår sömn iaf. Går han o lägger sig sju så vaknar han sju osv.
Igår somna han tyvärr 19 o vakna 7. Men jag var rätt utvilad ändå. Somna tidigt. Vi tände lite ljus o mös en stund med frukost o tecknat. Jäkligt mörkt o regningt här i Västerås idag.
Nu vilar Adam o jag e riktigt rastlös. Blir lunch när Adam vaknar sen kommer min bästa Mattan o hämtar oss med sin nästan jämngammla lilla Bella o så kör vi ÖF på Odensvi för första gången. Ska bli kul!

Jag hoppas lite på att de finns fler lite svartskalliga som vi eftersom Adam inte har nå lite mörkare barn som han runt sig alls. De finns inte gått om oss på den här sidan av stan. Bara blonda barn. Inget fel med de men jag vill gärna ha lite blandning. Blandat e mysigt! :)

Sen blir de nog tvättdag här.

Åå jag vill bara shoppa!!!!! De går inte nu för ekonomin säger no no men snart, snart ska mamma mandy shoppa! Jag hatar o shoppa till mig själv. Brukar be lillsyster hitta åt mig men jag ääälskar o shoppa till Adam. De ska jag gö när jag får peng. JIPPIE!

Sen vill jag shoppa till hemmet oxå men jag vill flytta först. Börjar hata den här lägenheten.

Minns ni att vi ville flytta upp till lägenheten ovanför för de var större toa o kök där? Vi fick inte för dom hade "andra planer" för den. I 3 månader stod den tom o nu för några veckor sen har en ensamstående man flyttat in där. Blir så arg! Varför fick han den o inte vi? Vi som e familj behöver ju större toa o kök mer än han. Dessutom finns de bara plats med en mini kyl o frysfack i de här köket. I den där uppe finns en stor kyl o en stor frys. Ufft! Blir arg! En familj passar bättre i den där uppe liksom.

Jag kommer kräva ett svar om varför dom hellre gav den till honom. Sådesåå!

Nu ska jag fixa lunch innan Adam vaknar o sen ska vi dra.


See ya!


He loves it!

När vi e på Pinglan (ett ställe där föräldrar kan gå med sina barn för o sjunga, fika o leka) med Adam så vill han nästan bara leka med bilarna som man kan sitta på o åka runt i. Han älskar dom. Jag o C har länge velat köpa en till honom men inte hittat nån. Igår när jag o mamma var på loppis så hitta vi en för 50 kr! Adam har lekt med den heeeela dagen igår o idag. Han äääälskar den!

De syns va?







Allt måste ju inte alltid vara nytt väl?


Adam satt nyss i min armhåla o kolla tecknat med mig. Nu vilar han lite innan vi ska käka lunch. Sen ska jag o grabbarna dra till Pinglan så Adam o hans farsa får leka av sig lite ;)

En liten runda på stan efter de o middag hos svärisarna.
Senare ikväll e de dags o fixa en tårtbeställning. Skateboard tema ska de vara :S

Vad gör ni idag?

Vad händer...

...i mitt liv. Massor! Tyvärr massor jag inte vill dela med mig av...till nån. Ibland suger livet o ibland e de toppen. Så e de bara, eller hur? Bara orättvist att vissa jämt ska få dom stora problemen...

Sista månaderna har vi varit upptagna med o bearbeta sorg. C:s mamma gick bort i slutet av augusti. Vi fick se henne innan begravningsbyrån hämta henne o de var tungt. Speciellt för C.
Tyvärr får man inte ro till att bearbeta sorgen för massor ska fixas inför begravning o allt med hennes lägenhet mm mm. De tog på krafterna o var väldigt stressigt ett tag. Begravningen var rent ut sagt plågsam. Att se den man älskar o hans familj vara så ledsna o förstörda utan att man kan göra ett smack var väldigt upprivande.
Däremot var de fint o se hur hans o mina vänner fanns där o visa sitt stöd till honom. Tack alla ni som kom.

Efter begravningen så har saker varit mindre stressigt men vissa problem e inte bortal. Får återkomma om de.

Lägenheten e ute på försäljning o vi har lite planer om vad vi ska investera pengarna i. Tyvärr vill vi bo i olika städer o kan inte riktigt samsas om hur vi ska göra. C känner att de e bättre o satsa på Sthlm o jag känner att jag inte vill lämna familj o vänner nu när vi ska ha 2 barn. De blir till o ha fler disskutioner o se om vi kan kompremissa om något.

Graviditen går toppen även fast jag känner att lillknodd i magen gör an aning mer besvär för mamma mandy än Adam gjorde. Har varit helt slut varje dag o mått lite illa då o då. Jag mådde aldrig illa med Adam. Kan iofs vara all stress som spelar in oxå.
E i fjärde månaden nu o idag hade vi vårat första BM besök. Nästa blir om 12 veckor. Helt sjukt va lite man träffar barnmorskan i början. Men ärligt talat så e de ändå inge roligt o gå dit bara för o prata. När dom börjar lyssna på hjärtljud o sånt så blir de roligare o de gör dom inte förrän i v 24 här i Västerås.

UL:et bokar man själv i vecka 18 så de e några veckor kvar.
Vi ska inte kolla könet den här gången utan de får bli en överraskning. Men jag misstänker att jag kommer se om de e en kille på Ul:et. Syndes väldigt tydligt med Adam iaf ;)

Tårtbeställningarna droppar på mer än vi trodde dom skulle så de har blivit lite tårtbakande sista tiden. Ska lägga in en bildbomb på dom sen när jag hinner.

Adam mår, eller ser ut o må, som den stjärna som han e. Han har gått i 2 månader nu o går verkligen superbra nu. Babblar massor gör han oxå men inte många "verkliga" ord. Bubbel språket pratar han mest.. Bublibeblibubli osv.
Han förstår så himla mycke när man pratar med han så de nästan e läskigt. Han blev liksom stor så snabbt. Nu kan man prata med han o han nickar eller skakar på huvudet o svarar (på sitt språk) gestikulerar med händerna o gör sig riktigt förstådd.
Idag har han inte stängt munnen en enda gång.
Shit va han babbla med barnmorskan. Han hade en riktigt intensiv disskution med henne. De e så roligt o se när han svarar på hennes frågor så allvarligt o nickar o har sig men ut ur munnen kommer bara bubblibubblibublebubble. Satt man så man inte höra han så skulle man tro att dom satt o hade en riktig konversation med RIKTIG svenska.
Han e bäst på alla sätt o e verkligen lyckan i vårt liv. Finns inte en enda dag som han inte får oss o skratta. Smart e han oxå. Man blir förvånad när man ser han göra saker som vi aldrig visat honom men som han gör helt klockrent.
Skulle kunna berätta om han i ett år men jag besparar er.

Idag efter BM-besöket så kom mami o hämta oss o vi drog o kika i några loppisar. Sen blev de goood mat hos mamma o lite snack innan C kom o hämta oss. Vi följde med o kolla på när han träna smågrabbar på boxning o Adam älskade de! Han stod nära nära o stirra på sin pappa när han lärde barnen boxning o man verkligen såg hur stolt han var. Sen gick han o hans farsa upp på ringen o Adam sprang runt i den med världens leende. Han kände sig nog coolast i världen. Sen lekte han lite med boxningsäcken innan den knuffa omkull han o efter de drog vi hem, hoppa i badet, åt lite kvällsmellis o sen somna Adam. Saknar han alltid efter en stund när han somnat. Blir så rastlös utan han. Min lilla bästis. Finns ingen skönare o hänga med än han.

I Sthlm hos moster...





Tack för era kommentarer! Ni e så fina! Jag ska kika in i era bloggar o svara om ni frågat nått eller bara säga hej tillbaks så fort jag kan! Har ingen ork o sitta vid datan så mycke nu för tiden. Därför de blir så här. Minns inte ens sist jag läste nån av era bloggar. Men snart...snart!


Kram till er!

Bye bye!

Nu säljer vi vår förra lägenhet!

Check it out!

http://www.hemnet.se/bostadsrattslagenhet/knutsgatan-4-a-centrum/881711?r=13




Ullared

Jag vet att jag e sääämst på o blogga nu. Vår värld har varit lite upp o ner o jag ska uppdatera om lite av sakerna som har hänt. Men inte idag tyvärr. Jag måste nämligen gå o sova. Inatt kl 3.30 drar jag o brudarna till...håll i er nu...ULLARED! Har ingen aning vad som finns där men får för mig att de e som ÖB typ hahha. Spelar ingen roll, måste komma bort lite o då e en roadtrip perfekt!

Vi hörs! O om vi inte hörts snart så har vi åkt vilse.

Morgan here we cooome!

RSS 2.0