Hej alla glada!

NU kan man väl säga att våren är här. Eller? Börjar alltid snöa när man säger sånt...

Jag har haft lite trötta dagar här. Kännt mig konstig i kroppen. I 2 dagar hade jag dessutom sammandragningar hela nätterna fram till tidig morgon. Inatt kände jag inget o inte nu heller så min kropp övade nog lite bara inför the big day. Sånt får man ju ta nu när de e slutspurten. Kroppen måste ju förbereda sig.
Jag känner mig fortfarande inte tung eller höggravid men däremot kan jag få väldigt ont långt nere vid magen när bebis borrar ner sitt huvud. De känns som en brännade stickande känsla. Som tur e så e de bara några sekunder vid varje tillfälle.
Sen kan jag få som en kramp vid högra ljumsken. Nästan som om den ska låsa sig. Allt som hjälper då är att stå still nån minut så försvinner de. Händer inte så ofta men ibland.
På morgonen kan jag vakna o ha ont i höften för jag måste ligga på sidan nu eftersom magen inte tillåter mig ligga på mage eller på rygg (kan inte andas då). När man ligger på sidan så belastas höften mycke o smärtan kan stråla från höft till rumpa ner i hela benet. Men de e inget jag dör av. Bara lite tufft ibland.
Allra sist så kan jag säga att bebis e så stor nu för min mage så när den sparkar eller sträcker på sig så brukar de göra ont. Ungefär som om min hud ska spricka. Min mage e för trång känns de som. Jag gillar mest när han ligger stilla :) Bara han buffar lite tillbaks när jag buffar på han så e de lungt ;)

Nu har jag antecknat lite till mitt eget minne hur jag hade de i vecka 36. De e ju alltid kul o läsa sen eller jämföra om man blir gravid igen så ni får stå ut med o läsa lite sånt ;)


C har gått iväg med Adam o jag ska dammsuga o städa lite. De har blivit mycke storstädningar här sista tiden. Ungefär varannan dag. Sååå skitigt e de inte men jag ska berätta en hemlis. Säg inte till C. Jag ääälskar o städa nu för då får jag sniffa in alla goda rengöringsmedels lukter! Jag e helt beroende av dom! PRECIS som jag var när jag vänta Adam! Jag kan tom diska för hand fast vi har maskin bara för att få lukta på diskmedlet.
Ja jag vet de e inte bra med för mycke sniffande av sånt. Jag e försiktig tro mig. Okey en dag mådde jag illa efter att ha städat med klorin överallt där de gick. De blev lite för mycke. Men annrs e jag försiktig. Mina favvosar e klorin o Jif. Mmmmmm!
Nån annan galning där ute som känner igen detta?

Nu längtar jag till o få skrubba lite efter allt prat om Jif o klorin!


Eftersom jag e hemskt dålig på att lägga ut tårtbilder så lägger jag in bild på en av mina tårtor som jag gjorde för ett tag sen.

Hello Kitty så klart...







De mesta på tårtan har ni sett förut på mina andra tårtor men lilla tekannan e nånting nytt. De tipset fick jag av nån annan bakerska när jag hitta en bild på internet på en av hennes tårtor. Tyvärr gick jag aldrig in på hennes sida så jag kan inte länka till henne. Tyckte de va väldigt sött med en tekanna iaf så tack till dig för inspiration!


Nu ska jag fixa lite hemma sen möta upp min kung o ta en lunch på stan.

Ha en underbar dag allesammans!

Bortskämd bortskämd...

Jag fick precis världens bästa avslut på min dag. Choklad o blommor! Vilken kvinna blir inte lycklig av de?




Jag har världens bästa vid min sida!

Trött trött

Både igår o idag har varit tröttdagar. Känner mig energilös men inte så att jag vill sova. Ungefär som att jag bara vill sitta o kolla in i väggen. Hahah vad deppigt de lät! Men de e inte depp. Jag e bara lite orkeslös.

Igår var vi ändå iväg till fina Mathilda o mös med hennes 11 katter o 8 eller 9 hundar. Har inte så stor koll på hur mycke djur som bor där men de e ett zoo iaf.
Vår klasskompis från högstadiet, Anna, följde med o de va superkul! Man har ju knappt setts mer än hej hej en snabbis på stan på alla dessa år. Go tjej.

Jag o Adam bakade en snoddas kvällen innan men jag tyckte glasyren smaka för mycke kaffe så innan vi drog till Mattan så baka vi en ny. Den andra frös vi in för o ha som fika när alla kommer o ska hälsa på bebbe sen.
Nu har vi bullar o snoddas o pizzabullar i frysen tills bebis besöken börjar komma.

Adam var inte direkt på tipp topp humör när vi hämta han från dagmamma igår o jag var tok trött men vi rulla iväg till Mattan ändå o de var bra för vi båda blev på bättre humör.
Blev tom bjudna på gooood paj o sen fika vi lite av vår kaka oxå ;)

På kvällen när vi kom hem så fick vi gäster. Blev så mycke snack så dom gick nog inte förrän vid midnatt. Klockan går fort när man har kul.
Efter de kan jag säga att jag sov väldigt gött. Hade saknat min säng mycke kände jag...

Jag ska åka en sväng i de fina vädret med min C sen hämtar vi Adam o får besök av Adams mormor som e tillbaks från Uruguay.

Här e lite bilder från gårdagen...

















Nu ska vi dra! C ska prova o göra hemma gjord sugarpaste till mina tårtor så vi ska handla ingridienser...spännande o se om de blir bra.

Adios!


Vår

Jag tror den e här. Våren alltså. De betyder att bebis snart e här :) När våren kommer e de nära, har jag alltid tänkt.

Jag har precis lämnat Adam hos dagmamma o njutit lite i solen på min baksida. Jag älskar o sitta på min baksida. Adam älskar o hänga där oxå :)

Igår var vi en runda på stan o tog en fika med Adams farfar o låtsas farmor. Mysigt.
Sen när grabbarna drog o träna så gjorde jag pizzabullar o ha till programmet En unge i minuten.
Dom blev sjukt goda! Jag måste rekomendera er att göra ett lass o ha i frysen. De e perfekt mellis för stora o små. Mina grabbar älskade dom!



MUMS!

Seriöst, jag kan inte sluta hålla på. Om jag inte städar så gör jag nå storkok eller bakar, tvättar, möblerar om osv. Nån sa att jag "boar" men gör man de på riktigt? Eller e de bara nått man säger?
Jag vill fixa fixa fixa. Kan inte sluta. C håller på bli galen.

Idag ska jag iaf åka på loppis o se om de finns nån fin möbel o piffa om. Jag älskar o köpa gammalt o måla om o göra fin.
Sen skulle jag vilja köpa massa blommor o krukor till balkongen men jag ska nog vänta med de. Lite kallt än kanske.

På tal om blommor så e de dags för färskingar idag! Jippie!

Jag älskar o ha färska blommor hemma! DE e lyx! Därför har jag o C en deal. Varje vecka får jag färska blommor att ha hemma o så får han nått en gång i veckan som lyxar till hans vardag.
Man måste skämma bort sig själv lite o lyxa till de.

Härom veckan fick jag tom 2 buketter! Lyx lyx!
 
Titta va vackert...







Vad är vardagslyx för er?

Mycke bättre :)

Ja äntligen mår jag lite bättre! Snorig o hostig men urk känslan i kroppen börjar tyna bort. Skönt! Jag brukar inte va sjuk så här länge. Vilken jäkla grym bakterie jag fick! Han kunde sitt jobb om man säger så. Ufft!

Igår vakna jag, som vanligt, av Charlies sparkar. Han väcker mig varje morgon. Jag försöker verkligen vända o klappa så han ska somna om men neeej. Han vill morsan ska upp helt enkelt. Envis tror jag minsann han e...

Känner mig fortfarande inte alls klumpig o besvärad av magen. Blir NÄSTAN lite orolig för de känns i kroppen som om jag e i månad 4 eller nått. Lätt som en plätt. Men enligt sista BM besöket så växer han ju som han ska så jag ska sluta oroa mig o kanske njuta istället? Inte alla som har sån lyx att dom inte får krämpor under graviditeten.

Om 2 veckor går jag in i samma graviditetsvecka som Adam föddes i. Helt sjukt att tänka att bebisen nästan e lika stor som Adam var när vi sågs för första gången. Känns lite pirrigt o tänka på de. Meeen min lilla mr Charlie kommer stanna länge i magen tror jag. Jag går nog över tiden med han. Bara en känsla jag fått...

Igår bakade jag bullar med Adam medans pappa C fick sin välbehövda sovmorgon. Kan säga att han blev riktigt lycklig när han vakna o de lukta nybakade bullar i lägenheten. Vem skulle inte bli de?

Fina rosa "sommarbullar" blev de bland annat...



Adam hade super kul som vanligt när vi bakar ;)




Vackert med rosa bullar



De rosa är överbliven marsipan från en tårta jag gjorde. Blev massor över så jag körde ett expriment o rev ner de över smörkrämen.
Självklart gjorde jag 3 andra smaker oxå utifall dom inte skulle bli bra men jag gillade dom ;)
Fick bli kanel, kardemumma o vaniljbullar oxå.
Mina fika gäster som kom på kvällen vågade sig inte på mina goa marsipan bullar tyvärr. Där missa dom nått ;) Vanilj bullarna blev mest poppis.

Nu håller C på o gör sin berömda kyckling. Han har fixat tvätten o dammsugit oxå o här sitter jag som en tjockis. Dags o ställa sig upp o hjälpa till.
Vi ska hämta Adam snart sen käka lunch tillsammans innan vi drar på lite äventyr.

Ikväll ska jag göra pizzabullar o kolla på en unge i minuten. Om jag vågar... Blev lite nervös av de programmet sist. De ser så dramatiskt ut. Min förlossning var så lugn så jag blir nojjig att den här ska bli dramatiskt som deras när jag kollar. MEN jag ska kolla ändå.
Förresten! Pizza bullar e bra stuff! Man gör ett helt drös o har de i frysen. Skit grymt ju!

Kanske visar en bild sen när dom blir klara.

Ha en bra dag allihop!

Kram

Ingen sömn

Nu e de jobbigt.
Jag vaknade kl 5 av smärta i halsen. De gör sinnesjukt ont. Nu sitter jag här o försöker stå ut. Sova kan jag glömma. De gör för ont.
Kanske de e dags o gå till farbror dr? Jag har ju sammanlagt haft ont i ca 1,5 vecka varav dom 3-4 sista dagarna varit rätt olidliga. Iaf på natten, morgon o kvällen. Dagarna funkar ok. Varför e de så? Varför mår man bäst på dagarna?

Nån som har några tips om vad som kan lindra?

Önska min lilleman var vaken o gjorde mig sällskap. Han får en o glömma allt...





Vackra unge...


Avslöjande...

Eller ja, avslöjande o avslöjande. Dom flesta vet ju nu. MEN för er som inte känner mig eller har mig på facebook så kanske de e en nyhet ;)

Vår lilla kotte i min mage är en liten lillebror till Adam :))) Vi är så överlyckliga! Grabbarna kommer ha mycke glädje av varandra. Speciellt eftersom dom e så nära i ålder. Dom lär hänga i samma "gäng" o gå i samma skola. Med andra ord, alltid ha varandra. De e så fint :)

Vi har även hittat ett namn till våran andra son.
Han ska heta Charlie.

Charlie the charmer ;)

Nu e vi ju inte hundra på namnet. De beror på om han ser ut som en liten Charlie när han kommer men jag brukar säga Charlie nu när jag pratar om honom.
Jag har fastnat för de namnet. Tycker de kommer bli riktigt charmigt med en krullig liten Charlie :)

Gu vad jag längtar tills han kommer! MEN jag vill inte han kommer nu. Vi e inte riktigt redo än. Har några grejer vi måste fixa men han får gärna komma samma vecka som Adam kom. Vecka 37. Jag är i vecka 34 nu.
Fast jag har en liiiten känsla att lilla Charlie kommer dröja innan han visar sig. Lär gå över tiden tror jag... Bara en känsla jag har, o mamman brukar känna rätt...
Vi får se.

Mår dåligt idag med. Misstänker halsfluss. Har så himla ont i halsen. Men de e väl bara o stå ut några dagar till. Nån gång går de ju över.

Igår var vi ute o åt på restaurang. Jaa fast jag e sjuk. Jag klarar inte o sitta hemma o känna efter. Fast de blev lite kallsvettigt där ett tag. Man ska nog inte röra på sig för mycke när man har feber.

Idag är de likadant. Jag storstäda i förrgår o idag när jag vakna satt jag igång igen. C blev sur för jag e ju sjuk o ska vila men jag funderar på om jag "boar" inför Charlies ankomst. Har hört att vi gravida kan göra så mot slutet. Allt ska fixas i hemmet o de ska vara fint o rent. Måste va nått sånt för jag känner mig halvdöd men kan inte sluta. Så fort C åkte imorse så satt jag igång igen. Tom kylskåpets alla hyllor e diskade o rena. Skåpen i köket o soffan fick sig en omgång oxå. Usch, jag måste sluta hålla på annars sitter jag väl med bebis i famnen snart.

Jag o C ska åka o handla lite sen ska vi hämta Adam o gunga lite med han. Han tjatade om o gunga hela morgonen så vi lova att vi skulle gunga efter dagmamman.
De e så himla kul nu när han slänger ur sig nya ord varje dag. Tom dagmamman sa igår när vi hämtade Adam att hon e förvånad att han utvecklats så mycke o så snabbt. Ens mamma hjärta blir stolt!
Min kära mamma kommer hem från Uruguay idag o hon lär bli chokad hur mycke Adam växt o utvecklats. De går så snabbt nu! (För o inte tala om chocken hon kommer få när hon ser min stora mage...)


Igår kväll fick vi besök av våra vänner.
Dom hade helt sjuuuukt mycke grejer till Charlie med sig! T.o.m DUBBLETTER av saker fast i 2 olika storlekar. Helt sjukt! TACK snälla ni!!!

Här e lite av grejerna...













Storlekarna var från 44 på vissa plagg o upp till 56. Så himla mini mini allt. Visst e de gulligt med mini kläder?
Helt sjukt som sagt att vi fick allt de här. Hur ska man tacka när man får så mycke?
Nu har iaf Charlie lite outfits o ha på BB o dom läckra skorna ska han självklart få åka hem i :) GODIS!

Dags o åka brum brum!

Hörs!

AJ!

Jag har så ont i halsen så jag inte ens kan sova. De känns som 2000 knivar flyttat in där. Sitter här med min kopp te men jag kan knappt svälja. Kan inte prata heller :( De gör för ont.
Jag brukar inte gnälla men jag tror faktiskt inte de här e de normala. Måste kanske till farbror dr om de inte blir bättre snart. Jag skulle ALDRIG gå till dr för en förkylning men de här gör sjukt ont. Så där så man inte vet vart man ska ta vägen ni vet?

Ne nu ska jag sluta gnälla. Tror krullis vakna. Ska gå o kika.

God morgon allihop!

Lösen

Just ja!

Jag vill ha lösen! Iaf till vissa inlägg. Som när jag delar med mig av småsaker med mitt hjärta o när jag pratar om vissa saker om barnen eller lägger ut bilder.

Vad jag förstått så går de inte att lösenskydda bara VISSA inlägg o jag vill verkligen inte byta blogg adress. Jag vill ju kunna bläddra tillbaks i gamla inlägg.
Iofs har jag hört att man kan föra över alla inlägg till nya bloggen men de lär väl ta for ever. Har ju skrivit sen 2007.

Antingen får jag sluta skriva om vissa saker eller så får jag flytta bloggen o lämna alla gamla inlägg här.
Jag vill inte lösenskydda HELA bloggen för jag skriver ju till vissa personer som vill hänga med i mitt liv fast dom inte alltid kan träffa oss. Dessutom så lyckas folk man skyddar bloggen ifrån ändå alltid få tag på lösenordet så de e bara meningslöst.

Jag får nog sluta vara så privat o sluta dela med mig av vissa grejer. Men hur kul e de då? Jag skriver ju ner vissa saker för mitt eget minne oxå.
Som tex C:s sms för några inlägg sen o förra inlägget. Jag kommer ju älska o läsa de om några år men samtidigt känns de lite privat att skriva om för ALLA.

Jaja, vi får se. Tips o råd uppskattas!



För övrigt kan jag tillägga att jag mår skit. Feber o halsont. Lyckats vara ute hela dagen ändå med mina grabbar vilket kanske inte var så smart. MEN vem orkar sitta inne o känna efter hur man mår? Inte jag.

Nu ska iaf jumbo koppen med te fram o så ska jag lolla på Solsidan som jag missa. Dom visar ju den på tv4 play ;) Bra där tv 4!!!

Kan tillägga att jag, trots feber o halsont, nog e världens lyckligaste. Allt tack vare mina grabbar. Älskar er så läskigt mycke!!!!!!!!!!!!

Mitt hjärta

Idag är de Internationella Kvinnodagen.
C väckte mig med en stor kram o den här underbara låten....




<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/Fn01zVMX6Q0?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>




Han hade tänkt spela den till mig på vårat bröllop avslöja han, men han kunde inte hålla sig.

Min lilla romantiker <3

Lite sjuk

Fasiken va skumt. Jag har haft lite småont i halsen i 3 dagar o inte förrän imorse så bröt de ut. Eller ja, så dramatiskt kanske de inte är men jag vakna med feber o mycke ondare hals än tidigare. Att de kan ta 3 dagar...

C lämnade Adam hos dagmamma o jag stanna hemma i soffan o vila. Väldigt skönt! Blir inte mycke sånt när bebis nr 2 kommer. Då e man nog inte ensam mycke.
C drog en snabbis till Sthlm medans jag vila. När jag hämtat Adam o vi käkat så börja han fråga massor efter pappa o tom hämta hans tröja o ett kort på C som han bar runt på. DÅ var de dags o dra ut en sväng så lillkrull kunde tänka på annat än sin saknade pappa.
Vi drog o mata ankorna med sockerkaks rester sen köpte vi lite nya böcker till Adam o läsa.
Efter de hade jag tänkt försöka fynda en tröja till mig för jag har nog inte handlat nytt sen 1989 men de gick inge bra o kika runt med Adam. Han drog i ett pärlhalsband inne på Gina som tillslut sprack o de var pärlor överallt. Jag kröp (åla) runt där med min mage o försökte jaga dom där pärlorna men de gick mindre bra.
Gick till kassan o skulle betala Adams missöde men vi slapp. Tack snälla Gina!
Bestämde mig för o gå o fika med adam istället men han somna i vagnen så jag fyndade runt lite i affärerna. Bara till Adam dock. Roligare o köpa till honom faktiskt. Han behöver kläder nu.

Sen kom C o mötte upp oss o vi fika o prata lite om våra mål vi håller på o försöker fixa. Hoppas allt går som vi vill ;)
När Adam vaknat drog dom o träna o jag traska runt lite till innan jag drog hem.
De e sååå skönt o bo vid stan. Speciellt nu när man är höggravid. Nära o bra ;)

Jag har fixat lite torsk till mig o grabbarna så nu ska jag slänga mig i soffan o försöka kurera mig lite innan grabbarna kommer. Då blir de käk o En unge i minuten :) Ni har väl inte missat de??? Dom har filmat förlossningar från vårat BB här i V-ås (om jag förstått rätt). De var där adam föddes o där ska nästa födas oxå :) Ska bli riiiiktigt kul o kolla på! Då får vi oxå se vad barnmorskorna pysslar med egentligen medans vi sitter i de där rummet o väntar på bebis ;) Kul kul!

Imorn ska jag o C till barnmorskan o känna på magen o lyssna på hjärtljud. Ska passa på o fråga om bebis e fixerad.

Nu har jag dejt med soffan!

Just ja!

Ska visa ETT plagg köpte till Adam...








Coool va!?!?!? ;)
Fast coolare in real life o på en stud som Adam ;)

Bye!

Sms romantik

"Jag har tänkt på dig hela dan e kär i dig"

Efter 11 år får jag fortfarande finaste kärleken av dig mitt hjärta.

Tacksam. Så tacksam.


Hemmadag

Jag känner mig lite krasslig. Ont i halsen o snorig. Adam har varit samma i en vecka snart men pigg som en mört. Jätte jobbig hosta har han o speciellt när han ska sova. De är så jobbigt o höra ahn kämpa med den :(
De är några till som har den hos hans dagmamma så de var svårt o undvika att han skulle bli smittad.
Grabbarna är iaf ute med bilen en runda innan C börjar jobba. Sen är de Adam o jag som gäller. Vi kommer ha en hemma dag nu när jag mår så här men de e så trist väder ute så de gör inget. Lite tända ljus o myspys så blir allt bra ;)

I veckan har jag haft besök av min kära vän L som kom från Eskilstuna o hälsa på. Vi har inte setts på över 1 år så de var verkligen på tiden! Tack för mys o babbel min fina L!

Sen e de tårtbeställningar som flyger runt. Jag hade en som kom ända från Stockholm MED TÅGET :S o hämta en tårta till hennes pojkvän. Man blir självklart rörd att folk tar sig ända hit, o med tåg dessutom, för att få en av mina tårtor.
Idag e de en Hello Kitty tårta som ska fixas ;)

Nu kom mina grabbar med mat till moi, tjockisen. MUMS! har börjat äta som en galning sista veckan.

Här e en magbild från idag.


Slutet av vecka 33. Månad 8...



(Sorry för den skitiga spegeln.)


Här e exakt samma dag (slutet av v 33) fast med Adam i magen...





Riktigt lika tycker jag. Vad tycker ni?

Nu ska jag käka!

RSS 2.0