Tillfälligt tillbaks

Min data e fortfarande på reparation...eller syrrans data da. Min va så paj så den skulle kosta mer än o fixa syrrans data som jag lånat så jag reparerar den först o sen får jag fixa min när jag har peng till de.
De värsta är att de är hårddisken som e paj på min så jag kanske förlorar allt jag har på den! Mina bilder!!!!! Hann aldrig framkalla mina bilder från thailand o vi som har köpt ett album till dom o allt=(  Men jag har några bilder på facebook som jag kan ta men de e skit lite mot alla bilder vi hade i datan...blääää!

Just nu lånar jag mamis data iaf. Tur de för jag höll på dö där ett tag utan internet. Fast fan va man gör mycke när man inte har data. Jag har nog aldrig umgåtts så mycke me mina vänner som dom sista dagarna hahaha! Tom sovit hos om. De har vart rätt härligt faktiskt. Internet e inte bra mina vänner...de e inte bra i tell you.

Förutom o hänga med polarna så gjorde jag en dum grej i förrgår...jag köpte grejer till bebben...
Jag har lovat mig själv o inte handla nått förrän vi varit på rutin ultraljudet där dom kollar ALLT o alla organ o ser att den e frisk till hundra procent.
Nu kunde jag inte hålla mig o RUL e iofs snart men ändå...tänk om nått e galet. Då vill jag inte behöva bli påmind om bebben genom o ha massa grejer hemma som jag köpt.
Hoppas allt e fin fint me den så jag slipper ha skuldkänslor att jag köpt nått redan.
Jag tror vi kommer få se den redan på onsdag=) Barnmorskan ringde o sa att vi skulle till förlossningsavd på onsdag o träffa läkaren o se så allt va okey eftersom jag har problem me levern o äter kortison så jag tror dom kommer kolla till bebben då oxå o se så den mår bra. Den riktiga RUL e den 2 mars o de e ju inte så långt kvar till de heller=) Så snart vet jag hur den mår...skönt o få veta.

Här e dom första sakerna jag köpt till min bebbe.



Dom ser inge roliga ut på bild men i verkligheten e dom jättefina. Den grå e sååå mysig o mjuk. Köpte massa strumpor oxå. Så mini e dom! Hahah! Mysigt!

Igår o idag har jag tagit hand om mammas fula hund Filip...ja hunden heter Filip.... Han har varit jätte go o snäll. Men han luktar skumt så jag e inte så gosig me han som me andra vovvar...stackarn.
Jag kom ihåg att jag blev skitsur när dom kom hem med han efter dom köpt honom. Jag bodde hemma då o ville ha en newfoundland o sen kom den här lilla skiten (han e nån slags spaniel av nå slag). Fan va sur jag va hahah! O de va värsta va att han gick direkt o la sig i mitt knä så där satt jag me han i mitt knä skitsur. Tror mamma o dom garva lite åt mig då.
Ville lägga in en bild på skiten men dom kom precis o hämta han så jag hann inte ta kort men han e ful de e allt ni behöver veta...

Nu bada sen äta!

Byye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0