För trött FÖÖÖÖR trött

Blääää! Jag e så fantastikt trött idag så jag orkar knappt andas känns de som. E de lagligt o va så trött?
Går runt här hemma o släpar på fötterna o mitt hår ser ut som ett fågelbo. De e ingen bra kombination när en kvinna e ap trött plus gravid. Allt känns frustrerande. Tex att som gravid så måste man gå o kissa ca 100 ggr per dag o VARJE gång jag gått ut från toan idag så har min tröja fastnat i dörrhandtaget! Jag blir koko! Jag misstänker att min toa dörr känner sig lonely idag o vill att jag ska hänga där me han ett tag eller nått. Till slut kom jag på att jag kan ta av mig tröjan men då gick jag in i dörrhandtagsj*veln istället så nu har jag ett stort blåmärke på armen. Härliga härliga liv....
Jag försökte precis vila men min nacke gör såååå ont så ingen position e skön. Allt gör bara ont o då kan man ju inte somna.
Hoppas baby kommer hem tidigare från jobbet idag så han kan rubba lite på nacken.

Vi var iaf hos barnmorskan idag. Hon var sjuk.... Dom hade inte fått tag på oss eftersom vi tappat mobilen men vi fick en ny tid till på måndag ist. Dessutom har vi fått en ultraljudstid den 2 mars. Då kommer vi få se lillknorren! Yeeey! Ser verkligen fram emot de samtidigt som jag e livrädd att nått ska vara fel. Peppar peppar ta i trä...

Mami o syrran va här idag o fika o vi smaska på tårta rester. Men jag va så trött så jag hörde knappt va dom sa. Men mami tjata iaf om att hon tycker jag o C ska gifta oss innan bebbe kommer. C e oxå på mig om de. För mig spelar de ingen roll om jag föder innan vi gifter oss men de verkar va viktigt för både mamma o C så får väl börja fundera på de. Fast jag kommer ju ha värsta magen på alla bröllopsbilder då ju. Äh, who cares.
Var börjar man när man ska planera ett bröllop? Vet inget om sånt där. Jag vet att många tjejer planerar sitt bröllop redan när dom e små. Jag har ALDRIG i hela mitt liv haft en tanke på hur mitt bröllop ska vara men helst utomhus på ett fint ställe. De hade vart mysigt. Fast de blir nog kyrkan för jag tror C helst vill de. Vi får la se...orkar inte tänka nu.
Måste kissa o bråka med dörren sen döö i soffan.

Herrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0