Vart hos hörapparats tanten

Igår mådde jag bläää. Jag har fått sån huvudvärk sista tiden o de hjälper inte ens med 1000 mg alvedon så igår va jag en sur o tjock gravid kvinna. C flydde fältet (förstårligt) så mandy pandy va hemma själv igår. Just när jag satt där i mitt egenskapade lilla helvete så fick jag en sån där skön överraskning. Lillfis Natta kom med deras vovve o plinga på dörrn! Yeey! Precis vad mandy behövde...lite sällskap, te o skitsnack. Tack Natta! Du gjorde min kväll.

Idag gick vi upp 8 för jag hade tid hos hörapparats tanten. Bland de första hon sa till mig va "Amanda jag märker att du hör bättre". Jag har inte träffat henne på nästan ett halvår så hon märkte skillnaden kanske bättre än såna som träffar mig varje dag.
Vi gjorde iaf ett hörseltest o där kunde hon se att de blivit bättre. Undrar vad de beror på? Mamma tror de är för bebben i magen, C tror de e från när vi var i Thailand (eftersom de va då de blev bättre). Själv har jag ingen aning. Kan vara lite av båda. Jag har läst att många människor får hörseln tillbaks när dom flyger för att de e nått med trycket uppe i luften. Sen att jag e så lycklig för att jag e med barna kanske oxå gör så jag hör bättre eftersom man hör bättre om man inte e stressad o mår dåligt. Eller så (i bästa fall) kanske de sakta sakta håller på o bli bra igen...

Vi fick iaf en ny hörapparat att testa o den nya e inställd efter hur jag hör nu (enligt hörseltestet) o jag tycker ljuden låter bättre nu. Med den andra va de mycke efter ljud o orden blandades ihop mer men med den här så är orden mer klarare o inte lika "grumliga". Fick iaf båda så jag ska ta den här månaden på mig att känna efter vilken som är bäst.
Ni som träffar mig får hjälpa mig o kolla om ni tycker jag hör bättre nu (med den nya apparaten) eller förut, okey?

Efter sjukhusbesöket så åkte jag med mami, sis o systerdotter till Erikslund o gick runt i affärer sen tog vi en fika på stan. Mami sa att jag fått stor mage nu o jag tycker faktiskt den exploderat sen förra veckan. Jag måste ta ett kort så vi kan jämföra.

Nu ska jag trycka i mig ananasen i kylen innan C kommer hem med pizzan.

Ha en happy helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0