Lätt lagat? Nej tack!

Serverade falukorv till gräbsen idag. Adam håller upp en bit o säger "Är de här som mat mamma?" Trodde alla barn gilla korv... Suck. Inget lätt lagat här inte. C har skämt bort dom med "vuxen mat". Jag som e sääämst på o laga mat! Hade tänkt ta över mat lagningen lite men nehe. Dög inte...

Kommentarer
Postat av: S

Haha.. Vilken unge du har hemma , kanske en blivande kock!!! Måste fråga dig en sak, hur går man vidare efter att man har gjort slut me sin kille efter 10år tilsammans, inga barn har vi.. Älskar honom fortfarande men han har gått vidare, träffat en tjej som han vill gifta sig me efter 2mån bara.. Jag får panikattacker varje dag, tjurar varje dag, kan inte leva mitt liv utan honom.. Vi har kontakt varje dag, försöker att övertala honom att komma tillbax men de vill han inte.. Va ska jag göra?? Mitt liv borde ha varit som ditt känns de som..

2012-05-17 @ 22:59:51
Postat av: Amanda

Usch S :-( Låter som du har de riktigt jobbigt. Jag vet inte hur man går vidare då jag aldrig varit där. För o FÖRSÖKA förstå hur du mår så kan jag bara tänka mig in i situationen.o gör jag de så förstår jag dina panik attacker fullt ut! Jag hade säkert oxå fått de! Efter 10 år så är han ju en del av allt eller de mesta i ditt liv. De är svårt att vänja av sig med nått man e van alltid är där o de är nog de panik attackerna kommer ifrån. De är läskigt att inte ha tillgång till nått/nån mån haft bredvid sig 10 år. Du måste tänka varför de tog slut. De var ju av en anledning. Om ni hade mycke problem o bråk så är de ju bättre utan han för din hälsa o välmående. Var ni inte lyckliga längre så är de kanske inte värt de? De finns nån annan som du kan vara lycklig med tro mig. Du måste bara ha tålamod. Mån går igenom en sorg o de tar tid! Ha tålamod! Träna, gör nya mål i ditt liv o fokusera på att lyckas med de. Lägg din energi på sånt. Inte på att tänka på dom. Tro mig, dom har de nog inte alls så fantastiskt som du säkert målar upp i huvudet. Jag tycker inte du ska vara tillgänglig för han varje dag. Låt han känna hur ett liv helt utan dig är. Nu har han dig jämt till hands o hinner aldrig sakna dig. Klipp banden så får ni båda se hur de känns helt utan varan.

Du förtjänar säkerligen nån som bara ser dig o bara vill vara med dig. Nöjd dig inte med mindre än de. Vill snubben gifta sig med nån annan så e han knappast den som ska göra dig lycklig annars hade nån annan inte ens funnits i hans tankar.

Räkna med att du kommer va lite besatt av han nu i början men när de börjar släppa (vilket de gör med tiden) så kommer du tänka på"vad såg jag i han??"

De blir bättre!!! Kom ihåg de!!!

2012-05-18 @ 00:30:29
URL: http://mandy80.blogg.se/
Postat av: S

Först o främst så måste jag tack dig för ditt svar och att du tog din tid, dina ord värmer mitt hjärta :) .. Du har rätt, jag måste klicka bort honom från mitt liv, jag förtjänar som alla andra att var lycklig o ha någon som älskar mig o bara mig.. Tror att min blivande man finns där ute o väntar på mig :).. Ha en nice nice helg me familjen!!

2012-05-18 @ 15:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0