Massa möten

Föööörlååååt!

Jag återkom aldrig på kvällen. Vi hade nämligen taco kväll här hemma med några i min familj. Mamma ska till Uruguay på fredag så vi ville passa på o mysa lite innan.
Efter de var jag tvungen o baka upp 4 tårtbottnar till morgondagens tårtor plus göra några fluff fyllningar. Sen var jag tvungen o sova för jag skulle ju upp 8 idag. Hade ju ett möte o gå på o de gick strålande!!! Nu händer de grejer folk!!!! Ska inte prata för mycke utifall allt skiter sig men dom jag hade möte med sa att dom vart helt däckade av min talang o vill hjälpa med allt dom kan hjälpa med. Dom har ju kontakter med allt o alla så de e inga dåliga folk jag får hjälp av. VÄÄÄLDIGT tacksam!!! Vi satt o prata i 2 timmar så de drog ut liiiite på tiden hahaa!

Har ett till möte nu kl 13 så jag måste jalla jalla lite. De är en kvinna som ska hjälpa mig ordna en hemsida. Sen måååste jag göra klart 4 tårtor o förbereda resterande av helgens tårtor. Tror därför inte jag hinner återkomma med magbild (som inte ens är tagen än) på en tag. Ingen steg-för-steg beskrivning på ballerinans tyll heller men för er som vill veta hur den görs så kan ni söka på youtube. Skriv "how to make fondant frills" tror jag de var, så hittar ni en bra beskrivning. Lycka till!


Nu måste jag andas lite innan nästa möte.

See ya! 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Mandy, först vill jag bara säga att jag diggar din blogg och det du gör är magiskt.

jag har läst din blogg nu i några månader och har en del frågor, jag ser ju att du har fullt upp just nu men är det inte dags för en frpgestund snart?

keep upp whit the good woork tjejen !

2011-01-27 @ 18:57:13
Postat av: Emelie Tårtmorsan

Hoppas ditt möte gick bra, och glömt inte att aaandaaas :-P

2011-01-28 @ 10:11:34
URL: http://tartmorsan.blogg.se/
Postat av: Emelie Tårtmorsan

Hej igen ;-)

Kom på att jag undrade en sak till =) Vilka verktyg använder du dig av när du modellerar, man kan ju köpa miljarders verktyg, men onödigt att handla alla om man inte behöver dom =)

Hoppas mötena gick bra, och alla tårtorna, väntar spänt på bilder =)

KRAM!

2011-01-31 @ 09:07:35
URL: http://tartmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0