Min dag

Har jag sagt att jag inte har sammandragningar mer? Tror jag missat att säga de så säger de nu.
De var vila o softish läge som behövdes. Bebbe sa till morsan på skarpen att lägga sig i soffan o slappa. Tack bebis!

Imorse vakna vi o gav Adam frulle, duscha o drog o lämna Adam hos dagmamma. De e mest C som lämnat han men idag sprang jag upp med Adam o han går rakt in utan problem o sätter sig med dom andra. Hann inte ens klä av honom idag innan han traska in. Dom hade sång stund o åt banan när vi kom :) Gulle barn!
Dagmamman gav lite komplimanger om Adam :) Han e såå söt sa hon o sen berätta hon hur bra allt går med mat o vila o allt. Han gör de han ska när han ska. Duktiga unge!
För övrigt kan jag tillägg att han börjat äta som en varg. Han äter mer än mig varje dag tom. Dagmamman påpeka oxå hur otroligt mycke han äter på lunchen. Ni mammor kan förstå hur lättad man blir när ens barn äter bra.

På tal om mat...
Jag o C drog vidare till banken efter vi lämnat Adam sen drog vi till Ikea. Ingen har väl missat att de kostar 10 spänn för en frulle tallrik där? Vi tajmade tom in så vi hann äta frulle OCH köpa deras 16 kr köttbulle tallrik. DE är glädje! Men jag ska erkänna att vi tog med oss lunchen hem till senare. En till min låtsas farsa o Adam oxå. De gillade dom där gräbsen ;)

När C drog till jobbet tog jag o Adam en promenix runt Gryta. Shit va de e kallt! Men solen lös så de var ok ändå. Efter lite lekparks besök drog vi hem o vänta in låtsas farsan.
Tro de eller inte men när han kom så drog vi till Ikea IGEN. Nu var de 5 kr korven som locka hahah! Man kan tro vi e snålisar men de e inte de. I de här fallet e billigt gott. Ikeas korv knäcker!
En mjukglass på de o lite lek i lekhörnan så drog vi o handla.
Hittade jordens godaste ananas på Ica Maxi. 12 kr styck! Så himla goda! Köp om ni e där!

När vi kom hem kollade vi på Lets Dance sen va de sovdags för lilleman som förövrigt har blivit världens mest kramsugna barn. Han har jämt kramats men nu kan han liksom stanna upp allt han gör o komma o ge en hård lååång kram flera gånger per dag. De e så spontant o fint. Som när jag ska klä på han eller när han sitter o äter. De värmer så otroligt i hjärtat. Och pussarna har han lärt sig ordentligt nu. I början gapa han o tryckte fejjan mot min men nu gör han pussmunnen o smackar till en ordentlig på en. Underbara barn!


Nu vet ni NÄSTAN detaljerat vad jag gjort idag. Tom vad jag ätit. Vad har ni gjort?

Klämmer in en magbild här oxå för jag har så himla tråkigt just nu (därav den detaljerade "min dag" inlägget...)




Slutet på vecka 31.

Nu e de bara 4 dagar kvar till sista ultraljudet. Ååå vad jag längtar efter o få se dig bebis!

Nehepp, lite tips om vad jag kan skriva om kanske? Nu när blogglusten e tillbaks o allt...

Kommentarer
Postat av: Sarah

Du är så sjukt vacker Amanda! Det klär dig att vara gravid dessutom!

Ja du, jag tycker din blogg är mysig att läsa när du väl skriver så det du skriver om redan är ju bra. Jag är nöjd.. Hehe..:-)

Hoppas ni får en fin helg! Och be Adam lära Ella att man ska äta upp maten, hon är så jäkla knusslig med det ibland..;-)

2011-02-19 @ 11:11:28
URL: http://strimmoravmig.wordpress.com
Postat av: s

Från första gången jag såg dig, gymnasiet "media" så har jag tyckt att du har en sån fin utstrål.. En fin komplimang till en fin tjej från en annan tjej och lycka till me ultraljudet..

2011-02-19 @ 12:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0