Vårt 10 års firande...

...var helt klart en av dom bästa dagarna på länge. Av nån anledning va de så mycke extra kärlek som flög i luften. Tror de e för man pratat gamla minnen från dom här 10 åren o då får man så mycke känslor. På kvällen när vi va själva en stund så kändes lite som i början när vi precis blev tillsammans. Ni vet så där nyförälskat o busigt på nå sätt. Toppen dag från morgon till slutet.

Vi börja med o packa ihop grejer för en utflykt till Strömsholm.
De va så himla vackert där! När vi kom så sprang massa fina hästar runt o jaga varandra i hagen. Såg så himla häftigt ut! Bilderna visar inte ALLS hur vackert de var. Otroligt ställe.
Vi hitta en mysig restaurang med utsikt över hästarna. Deras mat var underbart god. Adam fick en korv med mos o jag tänkte inte ge han moset eftersom jag tog för givet att de var pulver mos men de va hem gjort mos. MYCKE plus i kanten för de!!! Dit ska vi åka igen helt klart!

Sen åkte vi o kika på slottet som ligger i närheten.
Underbart väder o så vackert överallt. Vi njöt.

Vi blev väldigt glass sugna efter ett tag så vi drog tillbaks till Västerås o till hamnen o käka glass med Adams farfar. Mycke gott!

Både jag o C var väldigt trötta efter de så vi drog hem o tog en siesta med Adam. Sen bytte vi om o lämna Adam hos farfar o drog o gjorde lite grejer ;) sen bio. Vi hade lite tid innan bion så vi drog till MC o slängde i oss en varsin BigMac hahaa, vår 10 års middag...BigMac.

Vi gick på Robin Hood o den höll på längre än vi trodde så tyvärr fick vi gå innan filmen var slut eftersom C:s föräldrar inte gick o la sig förrän vi kom hem. Runt halv tolv drog vi o hämta hem Adam som sov hela vägen o sen snaska vi på lite gott framför tv:n innan dagen tyvärr tog slut.

Vi gjorde inget stort som jag hade tänkt att vi skulle göra den dagen vi firar 10 år MEN dagen blev perfekt enligt mig. Hade en super skön o avslappnad dag med mycke skratt. Man behöver inte så mycke mer.

Här är en liten bildbomb...


Strömsholm...Adam sitter på bordet vid hamnen...


Dagen till ära fick han smaka glass. Lite osäker i början....
...men han blev frälst!


Sen gjorde han grimaser o spexa heeeela tiden! Vet inte om de blev en socker chock eller vad som hände men vi skratta så vi nästan pinka på oss åt vår lilleman.


Klappa händerna...


Dagens Adam. Hängsel shorts från Zara.
På Mc...
Vårt bio snask. Mmm!
Och som vanligt så har C hunnit äta upp ALLT innan filmen ens börjat... DE SLÅR ALDRIG FEL! JÄÄMT samma sak. Man sträcker sig efter popcornen lagom tills de börjar o de enda som finns e några smulor i botten. VARJE gång!Men jag älskar dig ändå... ;)Kommentarer
Postat av: Sarah

Vad härligt ni verkar ha haft det! Älskar Adams miner, klockrena!

2010-06-12 @ 15:39:37
URL: http://strimmor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0