Härliga söndag!

Luktar underbart här. Har bröd i ugnen o en stek på kokning. Bättre söndag kan man inte ha. Myst me familjen hela dagen o nu väntar min favvorätt me nybakat. Underbart!

Vi har haft en super helg!
Bara varit hemma men den har varit speciell ändå.
Jag o C har haft jättekul. I fredags satt vi uppe till halv sex på morgonen o prata o skratta. Jaja tänker ni men när man har varit tillsammans i snart 10 år o e småbarnsföräldrar så kan de ibland bli sällsynt med en avslagen tv o bara ensam tid med varandra.
Önska jag kunde berätta vår kväll i detalj o allt som C sa men eftersom de är en öppen blogg så får jag hålla de för mig själv. Lite synd ibland när man vill skriva ner saker till ens eget minne. Man vill ju komma tillbaks o läsa goa saker när man blir äldre men jag kommer nog inte glömma den här kvällen ändå ;)


Innan egen tiden så va ju C:s kompisar här o C bjöd på goooo pizza!
Titta va fina pizzor min man gör!




5 st blev de o dom va grymma!

Nu har min blogg nästan blivit en matblogg ju. Sorry! Men som min syster sa...VI TAR IGEN OSS! Fattar inte hur vi har klarat oss utan ugn...


Jag o C kikade lite på vad de e för regler på vårdgarantin vi har i Sverige. Vi hittade den här sidan o där står de faktiskt att man ska få ha träffat en specialist inom 30 dagar o fått behandling inom 90 dagar. Om de stämmer så betyder de att jag i princip skulle ha fått min operation redan.
Vet inte hur jag ska gå vidare men C ska iaf ringa numret som stod på den sidan sen får vi se vad dom råder oss till.

Ne nu luktar de för underbart här. Tror de börjar bli klart!

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0