Blää för suschi!!! (eller hur de stavas...)

Åt suschi för första gången i mitt liv igår...eller rättare sagt blev intryckt en suschi bit i trynet av C. De va inte nått som Mandy gillade tyvärr. Jag tyckte de smaka havet...som om jag simmat ut till havs, stoppat ner handen under ytan, dragit upp en fisk o tagit en tugga.
De jobbiga va att kocken satt me sin familj på bordet bredvid o man vill ju inte direkt spotta mat i servetten då så jag log fint o vred mitt huvud bort o försökte svälja "skiten" så fort som möjligt. Sen nicka jag jaa med huvudet o såg nöjd ut samtidigt som jag sa "tvingar du i mig en bit till av de där så ger jag dig inga barn" o log. Så förhoppningsvis trodde kocken jag ääälskade maten=)
Igår fick C träffa en av mina vänner för första gången. Vi hade myskväll hos henne o tittade på Desperete Housewifes. Hennes boy va oxå där. De va riktigt mysigt faktiskt. Skönt o låta mina vänner få se vem de e jag snackat om så länge. Sen blev de en sallad på McDonalds o hem o sussa.
Idag bjöd vi hit en av C:s barndomskompisar på frukost. C gjorde hummus o äggröra me kyckling-korv o massa annat. Nu e jag proppmätt. Ska träffa en kompis o gå en runda på stan medans C är o tränar.

Hörs da!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Åhhh, sushi är min favvo! Skulle kunna käka det varejdag :) fast det tog ett par gånger innan jag började gilla det. Om du inte gillar fisk kan du alltid äta avokado, som är sååååå gott!

2008-10-15 @ 21:17:30
URL: http://miniego.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag älskar oxå sushi. Men som det skrevs här ovan så tog det mig oxå flera gånger innna jag "lärde" mig!! Du får ge det några försök till =)

2008-10-16 @ 08:27:37
URL: http://cferetti.blogg.se/
Postat av: Amanda Mendoza

Hmmm okeey daa! Jag får be han trycka in några fler i munnen på mig...

Anneli, sorry, jag gillar inte avokado heller haha! Jag e så jobbig...

2008-10-16 @ 13:41:36
URL: http://mandy80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0