Massa spring till olika läkare

Igår var vi o träffa en psykolog o en annan kvinna som var specialiserade på tinnitus. Vi gick mest dit för att kolla om han hade någon info om psykisk dövhet för tinnitusen kan dom inte hjälpa mig med. Vet inte riktigt hur det gick. För mig var det mest bortkastad tid för jag hör ju inte vad som försigår. Idag fick jag iallafall ett mail av han att vi har fått en ny tid med en hörtolk som skriver ner d han säger så ja kan vara med i samtalet.
Imorse hade vi tid till familjeläkarn. Mest för att få remiss av honom till en terapeut (vet inte hur det stavas) så jag kan få hjälp om d e psykiskt.
Sen hade vi tid till att göra en magnetröntgenundersökning, eller vad det heter. Det var läskigt för man ska ligga helt stilla i ca 30 min, o jag med min panikångest o sen att ligga o lyssna på tinnitus ljuden, det var inte lätt men Mandy fix fix. Bra där Mandy!!!
Jag ska berätta vad som hände sen, mamma o jag garva ihjäl oss...
När man gör undersökningen måste man ta av sig allt o sätta på sig ett nattlinne som dom har. När jag var klar o skulle klä på mig så hittade jag inte min trosa...så jag struntade i den.
När jag kom hem tittade jag i spegeln...

                   image52

HAAHAAHAAAHAAHHAA!!!!!! Mamma o jag låg nästan på golvet av skratt!!!

Har på kvällen bara chattat o varit ute på internet.
Kollat lite på lgh till uthyrning i Uruguay. Funderar på att åka dit...om läkarn okejar...

Chattade med endrique igår men jag berättar vad som hade hänt han imorgon...måste sova nu.

Godnatt

M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0