Inte ett skit har hänt...

Idag har det verkligen inte hänt nått...Det gör ju inte det nu för tiden men idag finns det inte ens nån skit detalj att skriva om.
Har precis kollat på Simpsons o käkat mat o glass med Endrique.
Drömde nån dröm inatt som gjorde så jag mått illa hela dan.Jag hatar när man drömmer nått dåligt o känslan sitter kvar när man vaknar. Varför gör det inte det när man drömmer nått kul o bra också.

Sa till Mathilda att hon inte behövde komma idag. Har rastat Dico själv o det går rätt ok. Svårt med yrseln bara.
Jag vill gärna umgås med folk men hur kul är det för dom att umgås med mig när jag inte hör vad dom säger. För dom är det ju tyst hela tiden o vad dom än ska säga så måste dom skriva ner det. Det dumma är att jag isolerar mig då för deras skull. Som tex att Marielle ville komma imorn med barnen men jag ska nog säga nej till det för att det inte ska vara jobbigt o tråkigt för henne.

En sak som jag tror jag glömde berätta igår som var rätt skoj var att jag o Mattan skulle handla på Konsum innan hon släppte av mig hemma. Jag tog fram mitt betal kort o pass så kassörskan kunde dra det. Då såg jag att hon sa nått till mig så jag kollade snabbt på Mathilda för att få hjälp. Hon mimade nånting om att hon undrade om jag hade kod. Vi fnittrade lite för det måste sett roligt ut. Sen när vi skulle gå tll bilen försökte Mathilda mima nånting till mig o jag kunde inte se vad hon menade (har för övrigt blivit specialist på o läsa på folks läppar) så hon lutade sig fram mot mitt öra så jag skulle höra bättre. Jag började asflabba för som om jag hör bättre om hon står närmare. Neej, jag är helt döv. Hon himlade med ögonen åt sig själv som redan glömt bort att jag e döv. Tihi.det såg roligt ut även om det kanske inte låter så kul... I bilen skrev hon iallafall ner vad hon ville säga o det var nått i stil med att kassörskan sagt "det går bra med teckenspråk också". Yea right...som om jag kan det.

Yanella är ute på msn:en nu så jag ska fråga henne om hon kan ringa min bank för o se om jag fått pengar av försäkringskassan.

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0