Hon ljög...

Idag hade jag tid hos lever läkaren för att få resultatet på leverbiopsin. Var rätt så lugn eftersom mamma sa att hon pratat med honom o att han då sagt att det inte var nått farligt.
Yanella o jag tog en taxi dit o vi hade med oss datorn så hon kunde skriva ner vad han sa. Väl där så skriver Yanella plötsligt att mama bett henne att inte säga till mig om det är nått farligt så inte jag ska bli orolig o hon frågade mig om det inte var bättre hon var ärlig. SKIT!!! Fattade då att mamma ljög om att läkarn sagt det inte var farligt för att jag inte skulle oroa mig. Nu var jag nervös. Bad henne skriva allt som läkaren sa.
han började med att fråga hur jag mådde mm o sen berättade han att dom kunde se att jag har en inflammation i levern men att dom inte vet vad som orsakar den. Alltså han kunde inte ge mig en diagnos. Sen sa han att han skulle skicka mig vidare till specialister i Huddinge men att jag skulle träffa en ögonläkare först. Dom kan tydligen se i ögat hur levern mår. Lite mer blod togs också. Yanella undrade om hon skulle hålla i handen då. Gulligt.

Skit jobbigt, för jag trodde jag kunde lägga allt det här bakom mig o koncentrera mig på o bli frisk men nu har jag den här skiten i huvudet igen. Ska verkligen försöka att inte tänka på det men det är lite svårt.

Imorgon åker Yanella hem igen. Det känns skit tungt. Har verkligen varit skönt när hon varit här för hon bryr sig o frågar om jag mår bra mm hela tiden. Plus att hon pratar med mig genom att skriva på datorn hela tiden o det får mig att tänka på annat. Vet inte om nån annan gör det. Känns harmoniskt med henne här men nån annan av syskonen kanske skulle kännas lite mer stressigt för man ska roa dom å så. Får se..
Hon har tom hjälpt mig med att prata med försäkrings killen o med Chris. Kommer troligtvis få pengar av försäkringskasan den här veckan. Skönt...
Började as flabba för Yanella berättade att försäkringskillen hade frågat om det verkligen var ok med mig att hon lyssna med under samtalet. Hur hade han tänkt prata med mig om jag sagt nej. Plus att han ville jag skulle skriva in mig i ams. Vem fan ska anställa en döv, yr o utbränd människa...Hahahaa...

Mathilda åkte precis hem. Vi var o köpte hundmat o McDonalds på Hälla. Hon kommer imorn också o rastar Dico. Såååååå snäll!!!
Ska tacka henne nu för hon e ute på msn...

Höres...eller nått

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0