Barnmorska o flytt på schemat idag...

Igår hade jag en RIKTIG skitdag!

De börja med att C ringde till Hörcentralen för o säga att jag hör kasst efter sista gången jag var där o säga till dom att jag vill ha tilbaks den förra hörapparaten jag hade för jag hörde bättre med den. Dom säger att dom inte kan hjälpa mig utan jag får vänta på min nästa bokade tid som är den 15 juni. Blir så sur för allt dom behöver göra e o lämna den gamla hörapparaten vid receptionen o låta mig få komma o byta bara.
De är inte BARA för att de e otroligt påfrestande att alla ljud låter som oljud som jag vill byta den med en gång, de e oxå för att jag o tjejerna skulle åka till e-tuna o se Shan The Man standup men de kan jag ju inte göra om jag inte hör ett skit. Hade nog inte hört så mycke ändå men iaf nånting kanske! Blev jätteledsen hela dagen sen.
Plus att C o jag skulle tvätta igår o när jag står dä böjd o sorterar tvätt så pajar min rygg så jag låg mest hela dagen i sängen o va skitsur för jag missa de fina vädret. Blev tom sur på C för att han va ute o njöt medans jag låg där helt handikappad.
Kvällen slutade okey iaf... C kom hem o donade med nått i köket. Efter ett tag kommer han o bär den handikappade, aka MIG, till köket. Han hade fixat mat till mig o tänt ljus. Synd att jag inte tog kort på maten...han hade lagt riset i en form innan han la de på tallriken så riset fick en form av en måne haha gulligt at han orka anstränga sig så mycke. Jag hade bara slängt på riset i ett hörn...

Idag var vi hos barnmorskan. Vår bebbe ligger fortfarande med huvet neråt...han e redo. Barnmorskan klappa på magen  sa "duktig bebis". Hon förklara att vissa bebisar kan va lite tröga med o lägga sig neråt o ibland gör dom de inte alls o då måste man oftast snitta.
Hon sa oxå att han e ett A-barn. Förstod inte så hon förklara att han ligger PRECIS i mitten av kurvan o e perfekt storlek. De har han vart alla gånger. Skööönt!
Nu ska vi laga mat sen klockan 16 börjar flytten!!! Yeey!!! Idag flyttar vi!

Lycka till till oss!

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0