Roadtrip Stockholm...

...not. Tyvärr. De var meningen vi skulle göra en sån men de var alldeles för farligt på vägarna så vi stanna hemma istället. Eller hemma o hemma... Vi har fastnat här på Gryta. Har varit här en vecka om inte mer. Mamma e ju bort rest o låtsas farsan behöver lite sällskap så här hänger vi. Har inga planer på o dra hem snart heller för de e så himla skönt här just nu. C frågade igår om de inte va dags o åka hem snart men jag vägrade haha! Han verkar iofs trivas här oxå.

Igår blev de alldeles för sent så idag har jag varit massa trött.
Vi lyckades ÄNTLIGEN titta på The Notebook o som alla sagt så var den fantastisk.
De bästa med hela filmen var HELT KLART hans blick när han tittade på henne. Hela första delen av filmen så rös jag nästan varje gång de var en scen mellan dom 2. Att han kunde få till en sån klockren kärleksblick. Duktig skådespelare. Tänk på de om ni ser den igen. Såå himla fint!
C tittade på mig så i början oxå men efter snart 11 år så e den inte där hela tiden. Men dom gångerna jag får den där blicken så njuter jag! Tur den kommer tillbaks på besök ibland iaf...

C köpte med sig 10 kg nötter, 35 kg lösgodis, dricka o 3 filmer till vår lilla hjärtans dag. Den var toppen från morgon till kväll. 
Efter filmen började vi prata om VÅR historia o jag älskar o tänka tillbaks. Speciellt tillsammans. Man minns tom känslan när man pratar o tänker tillbaks. Underbara stund!
MEN som sagt så blev de lite för sent o även fast jag sov HELA 4 timmar på dagen när Adam var hos dagmamma så vakna jag helt slut ändå. Kanske dags o börja med järntabletter ändå...

Min mage är rätt stor men den känns lustigt nog inte alls tung o jobbig. Jag vet inte om de är för att bebis ligger långt ner men jag har tex inte svårt o andas som man kan få när man sitter i vissa positioner som höggravid o den känns inte alls som den försvårar när jag ska göra saker genom att vara i vägen.
Igår lekte jag o Adam jaga här o jag sprang runt o kände inte alls att jag hade en mage o släpa på oxå.
Hmm... De är liksom bara 9 veckor kvar men de känns inte tungt eller jobbigt alls. Borde inte jag känna mig HÖG gravid nu o stöna o stånka om att de e jobbigt o sätta på sig strumporna osv?
Kanske kommer iofs.
Blir liiite nervös att bebis e för liten men jag tycker ändå min mage e rätt stor.
Jag ska ta en bild så ni får se själva.
Nästa vecka är ju UL:et så då får vi se om den växer ok.

Adam verkar förstå lite. Bara man säger ordet bebis så pekar han på min mage. Inte nån annans, bara min mage.
Han e så stor nu min kille. Dricker själv ur vanligt glas o äter allt själv med bestick. Blir de kladd utanför så pekar han snabbt på hushålls rullen. När han fått en pappersbit så torkar han upp kladdet själv o ibland lite runt minnen o sen fortsätter han äta. Min lilla gamla gubbe :)

Här e lite bilder från kvällens bad time...





Adam när han ser sin spegelbild...




Tvätta håret själv










Nu ska vi äta resterande 34 kg godiset o kolla film.

Tack alla underbara som skriver så snällt om mina tårtor! De värmer så otroligt mycke!

Kommentarer
Postat av: Emelie Tårtmorsan

Ha ha. sötlöken =)

2011-02-16 @ 08:55:04
URL: http://tartmorsan.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad fin han är:)) De blir verkligen stora sjuuukt snabbt.

2011-02-16 @ 10:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0