De regnar...

Just nu smattrar de i fönstrerna här i Västerås. Vi har haft de jätte kvavt o varmt sista tiden så lite regn behövdes. Folk har verkligen bönat o bett efter de här regnet men jag våga inte öppna min mun o be om regn. E så rädd att de aldrig slutar sen.
I våran lägenhet så e de inte dödsvarmt när de e över 30 grader ute. Den håller sig rätt sval ändå även fast vi inte drar ner persienner o stänger fönster. Tvärtom. Vi öppnar allt o sen blir de ett härligt korsdrag i hela lyan. Me löve korsdrag!

Idag har vi haft en underbar dag!
Jag vakna av att C kittla mig med en vattenmelonsbit på läppen. Öppnade ögonen o såg att han städat heeela lyan. Underbart! Adam satt på en handduk i vardagsrummet med en skål melon bitar o kolla tecknat. När jag ropa på han från sängen så vände han huvet o log o sen återgick han till sina melon bitar hahah! Han älskar melon...kanske mer än sin mamma?
Nee, han kröp faktiskt till mig när jag kom o satt mig på soffan så jag e nog mer älskad än melonbitarna...puh!

På eftermiddan drog vi o grilla hos C:s föräldrar o när vi kom hem så va de meningen vi skulle ha vår obligatoriska dejt på balkongen som vi haft sista kvällarna när Adam somnat. Men nej, de blev regn istället. Man kan sitta där ändå för halva balkongen e täckt men vi hoppa de ikväll.
Finns de nå mysigare än o plocka fram lite gott o tända några ljus på balkongen o sitta där med sin kärlek o prata om livet? Sommarkvällar e underbara.

Jag minns inte ens vad vi har haft för oss sista dagarna men de har hänt lite med Adam iaf.
Han går upp o ner för soffan själv. Trapporna kan han oxå gå upp o ner i o iförrgår tog han 2 steg själv :) Duktiga kille! Vet inte om de var en olyckshändelse men han gjorde de! Från soffan till bordet. Han såg så rolig ut! Rumpan rakt ut! Han såg ut lite som en anka. Och igår när C:s föräldrar var här så släppte han taget på C o stod helt själv o applådera. Haha! Rumpan rakt ut då oxå...
Min lilla anka...
Sen om man säger hallå till Adam så tar han upp mobilen o lägger den mot örat som om han svarar. Fjärrisen har han tydligen oxå lärt sig hur den funkar. Han tar upp den o riktar den mot tv:n o knäpper. Han lär sig de viktigaste först...

Jag o C har väldigt mycke på G nu o jag hoppas verkligen vi lyckas bra med de vi ska göra! Blir därför lite dåligt med uppdatering här för inte nog med att de e sommar o vi vill njuta av varje sekund, utan våra planer som vi håller på med tar lite av vår tid oxå.
Dessutom e ni så dåliga på o feedbacka med lite comments så IBLAND e de tråkigt o engagera sig i bloggen. Men så känner väl alla som bloggar nån gång inte sant?
Bloggen e ju i första hand till mig så jag ska ha minnen men jag behöver inte veta vad vi gjorde VARJE dag så ibland skriver man för dom som man vet läser oxå. Tror jag kommer sluta med de o bara skriva när jag har lust ist. Hoppas de e okey.

Nu ska jag leta efter en cykel på Blocket! :D


Måste bara berätta dagens händelse (sorry C).

Jag o C satt på soffan o han snacka i mobilen. Efter en stund blir jag nyfiken på vad de e för babblare han pratar med eftersom C varit tyst ett bra tag. Jag frågar min pudding vem han pratar med o då visar de sig att min tjockis tydligen bara GLÖMT ta ner luren från örat HAHAHAAAHAA! Önska ni kunde sett hans miin när han insåg att han glömt ta ner handen o satt med mobilen vid örat utan att prata med nån! Han sa bara "oj" o skämdes lite men jag såg nog att han fnissa. Har retat han heeela dagen för de här. Så fort han tittat så har jag suttit med luren vid örat. Jag ska reta han i 10 år för de här!!!


Bild på Adam i lekparken för några veckor sen...






Önska jag var stor så jag oxå kunde va med...




Kommentarer
Postat av: Anonym

hihi tack :) Hamstern heter Dora utforskaren, min dotter bestämde det namnet..

Men när Dora blev könsmogen så fick hon (han) ENORMA pungkulor.........Vi låtsas hel enkelt att han är en hon..för att inte förrvirra dottern :)

2010-07-18 @ 08:57:31
URL: http://familjenskoglud.blogg.se/
Postat av: Sarah

Haha, roligt det där med C. Vilka tabbar man kan göra ibland. Jag är så toksenil så jag brukar gå och leta efter min mobil medans jag pratar i den..Haha..

Härligt med regn tycker jag, våran lägenhet är rena rama bastun.



Håller med om det där med kommentarer, jag har nästan tappat blogglusten helt eftersom det är så få som ger respons. När man ändå ser att några hundra läst ett inlägg och så får man bara 1 kommentar då undrar man hur tråkig man är på en skala egentligen..Hehe..

Hoppas ni har en fin dag! Kram!

2010-07-18 @ 09:54:40
URL: http://strimmor.com
Postat av: Sanna

Du e så go amanda! tack för alla dina fina kommentarer och julia, ni gör de verkligen mycke roligare för mig o skriva! Men jag e inte lika omtänksam som du, jag skriver enbart för mig själv :O hihi!

Ceep up the good work

frästen läste de där om tårtorna, och inte märkte jag att c kom med nån tårta på A:s 30 års dag inte!! ;))sköje. Kommer iaf vilja köpa till min brors dotter snart så du vet! Puss!

2010-07-18 @ 12:52:27
URL: http://s8.bloggplatsen.se
Postat av: Sarah

åh, vill veta din hemlighet kära du! GE MIG DEN! :D

2010-07-20 @ 21:53:34
URL: http://sarahpaskota.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0