Systers ord...

Min stora syster sa till mig nånting som fick allt de här med Dico att kännas lite bättre...
Hon sa att när tiden är kommen så finns de nog inget bättre sätt att somna in än på det sättet Dico ska somna in.
De e nog sant. Han kommer somna in lugnt o harmoniskt. De känns iallafall lite skönare när jag tänker på det.
Han får ett fridfullt slut...

Ny tid är bokad...

Nästa onsdag kl. 15.15

Kommentarer
Postat av: Natta

Hahaha !! Tack för den fina komplimangen om mina ögon :D !! Den värmde varmt om hjärtat en sånn kall och blåsig dag som denna ;D !!



Amanda...vet inte riktigt vad jag ska säga om Er lilla "Dico-Gubbe" ( inget hjälper ) ?? Men jag vet att det inte finns några andra alternativ än att låta honom få sova. Han har ju ont...och det är ju inte den bilden du vill minnas av honom ? En lessen Dico är ju absolut inte ens hälften så rolig och bra som en glad Dico ! Han skulle inte ha kunnat haft ett bättre liv än det liv Ni har givit honom. Tro mej han vet att Ni älskar honom så mkt och att ni verkligen gör allt för honom, ALLT !! Därför ska du inte vara lessen, fast jag vet att det är svårt. I det här fallet gör du honom en tjänst, en mkt stor tjänst som låter honom få sluta sina dagar medans han fortfarande är på topp. För det är han, han är på toppen av den högsta TOPPEN !! Du är en mkt stark människa Mandy och du kommer att ta dej igenom det här som mkt annat du har fått gjort i ditt liv, tisammans med C fixar du nu allt...jag lovar !! Så lyssna på din syster, hon har mkt rätt i det hon säger. Som sagt jag är mkt lessen för det Ni tvingas gå igenom och om det finns nått Vi alla omkring kan göra för Er så är vi öppna för förslag, tveka aldrig. Många kramar från oss

2008-11-24 @ 19:42:59
URL: http://nirv.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du är underbar Natta. Tack för de du skrev. De e verkligen som du säger...han får inte leva ett liv av lidande.

Jag kommer få de kämpigt nästa onsdag men när jag ser hur mycke stöd man har o folk som bryr sig så känner man sig starkare.

Tack igen vackra du för att du tog dig tid o skriva de här. De hjälpte.

Jag lovar o va stark.

Pöss vännen

2008-11-25 @ 19:25:52
URL: http://mandy80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0