Trött...

Idag vaknade man som vanligt med känslan "hur fan ska jag klara av en dag till så här", men på nått sätt lyckas man dra sig upp ur sängen o klä på sig. Det är bara att kämpa varje dag...men jag behöver nått positivt som händer för jag vet inte hur mycket mer jag orkar.

När mamma hör att jag sätter på tvn där uppe så kommer hon upp med bananjuice o en smörgås. Det har hon gjort nu varje dag sista veckan...supergulligt.

Jag har inte lika ont i levern idag även om jag känner att det svider då o då. Speciellt i vissa positioner. Däremot susar det högt i öronen idag. ÅÅÅÅ...jobbigt!

Egentligen skulle Mathilda kommit idag o så skulle vi ätit rester från smörgåstårtan vi gjort till henne men hon har tydligen brutit svanskotan. Det blev inte så många igår på hennes fest så dom bestämde sig för att dra till BMB. Där blev hon knuffad o slog i svanskotan. Idag kan hon inte gå, sitta eller ligga. Vad jobbigt. Hur gör man då?
Vi drog iallafall till Åsby istället. Jag har inte vart där sen jag var barn o dom har gjort om en del. Dels har dom införskaffat möbler o jag blev superglad! Jag tog kort på en sittsäck o en soffa som jag vill ha med mammas mobil.
                     image24
                     image25
Om jag lärt mig hur man får in dom i datorn så är dom här ovan. Snygga va? Vill ha!! Fanns massa snygga stuff till hemmet. Ska dit o handla sen när jag har hälsan o ett riktigt hem...o pengar så klart för d var inte så billigt.

Mamma ligger o vilar nu o Lennart vet jag inte vad han gör. Jag e så uttråkad. Måste komma på nått o skingra tankarna med. Men jag e för trött för att göra nått men om jag vilar kommer jag inte kunna somna i natt o det är ett mardrömsscenario för mig så d går inte. Och jag pallar inte med internet heller nu. Får se vad som händer...

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0